-
bikere rock tek müzik dalı değil baş kaldıran... ya da herkes kendi dinlediği müziği güzel güzel övüyo... ben rock dinliyorum blues caz dinliyorum ama hip opta dinlesem pop ta dinlesem haksızlığa baş kaldıracak seviyedeyim ama siz bunun rockla alakalı olduğunu öne sürüyosunuz evet rock ın ney olduğunu bilmeyen kişiler baya varmış diyorum bende sonra bizim burda tartıştıgımız başarısını istediğimiz organizasyon değil başarılı olan organizasyondu. herkes rock şudur rock budur diyor ama rock ı böyle kalıplara sığdırmanız bikere saçma neyse bende barışa rocka destek veriyorum ama kaliteli olan şeyinde hakkını veririm hakkını vermeyenler bikere haksızlığa göz yummuştur...
-
ROCKN COKE he zaman kalteli ve coca colanın desteği ile türkiyede sürekli sürebilecek tek festivel yakınd ahepsi batar bu yıl olamaycak rockn station gibi :)
-
tabi ki Rock Am Ring:))
yok hocu her zaman H2000.benim en çok eğlendiğim festivaldir.
-
tabi ki Rock Am Ring:))
yok hocu her zaman H2000.benim en çok eğlendiğim festivaldir.
hocam en iyisi sahte rakı boşver sen :)
-
rock ın felsefesinde barış vardır ve barış içerisinde hiçbir zaman kapitalist öğeler barındırmaz (bence).coca cola yı anlatmaya gerek yok zaten.. amerika.. amerika deyince akla gelen... savaş... e o zaman ... barışarock
-
anladim abim eyvallah!
-
bunlarI gören insanlar da varya artik ölsem gam yemem!eyvallah!
saygIyla egiliyorum abim!
-
bikere rock tek müzik dalı değil baş kaldıran... ya da herkes kendi dinlediği müziği güzel güzel övüyo... ben rock dinliyorum blues caz dinliyorum ama hip opta dinlesem pop ta dinlesem haksızlığa baş kaldıracak seviyedeyim ama siz bunun rockla alakalı olduğunu öne sürüyosunuz evet rock ın ney olduğunu bilmeyen kişiler baya varmış diyorum bende sonra bizim burda tartıştıgımız başarısını istediğimiz organizasyon değil başarılı olan organizasyondu. herkes rock şudur rock budur diyor ama rock ı böyle kalıplara sığdırmanız bikere saçma neyse bende barışa rocka destek veriyorum ama kaliteli olan şeyinde hakkını veririm hakkını vermeyenler bikere haksızlığa göz yummuştur...
zaten kimse sana rock tek başkaldırı içeren müzik türüdür demedi ki. :) ve kimse sana rock dinlemeyen birinin başkaldırı seviyesinde olmadığınıda söylemedi... en son olarak sahsen ben rock müziği evrensel kalıba sokmadım.. bana göre rock bu.. farkındaysan hep ben kullandım cümlelerimde... herneyse konumuz BARIŞAROCK ve tekrar diyorum para malesef sizin kalite anlayışınızı destekliyor ve parada koka kolada ve koka kola bu parayı nasıl elde ettiğini yukarda yazmaya çalıştım tekrara gerek yok .. barışarock'ta elinden gelen maddi ve MANEVİ desteklerle kaliteli bir şeyler yapmaya çalışıyor.. ama koka kola kadar kailteli yapamaz yani şimdi nasıl 50 cent'i getirsin dimi?? çektir git BUSH
-
ne kadar sevinmişsin sen böyle mutlu oluyorum böyle mutlu canlılar görünce ve şükrediyorum tanrıya beni insan yarattı diye.. batsın ya tüm festivaller batsın nolacak ki yeter ki sen mutlu ol.. ne de güzel demiş ibrahim ballıses "bir tek dileğim var mutlu ol yeter"
-
'Ben kaliteli müzik dinlerim felsefe yapmam' diyenlere...
Maliyeti Coca Cola'ya (sadece bi örnek) ödediğiniz paralarla karşılanan mermiler Irak'ta bir insanın ölümüne neden oluyor.Bunu bile bile hala Rock'n Coke diyenler bir kez daha düşünsün.
Eminim yaşımdan dolayı sen ne anlarsın türü cevaplar alcam ama durum 17 yaşındaki insanları bile rahatsız edecek boyutlarda.
Saygılar...