-
rock n coke a sırf bu nedenle gitmemekle insanların elde ettigi nedir bana bunu açıklayabilir misin? ya da sonuç olarak yararlı olan nedir?? bunun mantıklı oldugunu düşünüyorsan bir neden de göstermen gerekir.. "oraya gitmememeliyizki ... gerçekleşsin.." diyebilmen lazım. bence bu insanların kendilerini tatmin etmekten ve saçmalamaktan başka yaptıkları birşey yok. rock n coke a gitmedin barış yanlısı oldugun için, e aferin peki. ne elde ettin? şimdi heryerde barış mı ilan edildi ülkenin sorunları mı çözüldü? bu yaptıkları olayın küçücük olsa da ülkeye bir katkısı olduguna kesinlikle inanmıyorum bu yüzden mantıksız buluyorum.bu benim fikrim ayrica herkesle aynı düşünme zorunlulugum da yok..
-
rockn coke a gitmedin ve coca cola ya para kazandırmadın coca cola da diğer yerlere para kazandırmadı koka kolanın parayı nereye aktardığıyla ilgili kesin bilg,m olmasada bişeyler duydum
-
arkadaşlar kabul edin paranın olmadığı bir dünya yok ve para her kapıyı açıyor sağlı sollu. o zaman sorun şu niye barışarock organizasyonu bir yerli sponsorla anlaşmıyor?böylece paralar mermi olmaz değil mi?işte bu noktada şunu düşünüyor insan:sırf muhalif bir tavır sergilemek için elinizden gelen demek buymuş.iyi müzik iyi para ister.bu da ancak para kazanmakla olur.bu yüzden festivallerde sponsor şarttır.ayrıca barışarock giriş ücreti lira?sandviç ne kadar içerde?bira ne kadar?piyasa fiyatının üstünde mi?üstünde.öyleyse bu adamlar da demek ki para kazanmak için festival yapıyorlar.sonra da diyorlar ki ey halkım uyuma emperyalizme uşaklık etme.hadi oradan benim ödediğim sandviçin parası kime gidiyor?birbirimizi kandırmayalım.herkes neyin ne olduğunu biliyor.bırakın insanlar sadece müzik dinlesin.müziği propaganda aracı yapmayalım.kim daha iddialıysa kim güzel organizasyon yapabilecekse destek verelim.ve dinlediğimiz müziğin bedelini ödemeye razı olalım.beni anlayan anlar
-
coke-man.Bu ülke şimdi gençlerine güvenmiyorsa bunu sözlerinizle hala kanıtlamanıza gerek yok!
Sen müziği müzik için dinlersin,sen müziği müzik için yaparsın ama bunu bir şekilde pazarlayan adamların umrunda değildir müzik!
Bir tek Barışa Rock olması o organizasyonu hedef gösteriyor keşke rock'n coke karşıtı ,ona alternatif hatta Barışa Rock'a da alternatf organizasyonlar da olsa.
Bence müzik yapanlar,yaptıklarını bir yerlerde sunmak isteyenler hiç boş durmasınlar ve konser dinleti gibi organize işlere soyunsunlar.
Adımlar atılmalı,küçük de olsalar,adımlar...
-
sen sıkma canını arkadaşım.böyle adımlar da atılıyor çevremizde.ayrıca ben hiçbir organizasyonu hedef listeme almıyorum.emek verilmiş her işe saygım sonsuzdur.haa bi de bu işler gerçekten başarılı bir şekilde planlanıp önümüze sunulmuşsa tadından yenmez o da ayrıca güzel bir durumdur.ayrıca müzik yapanlar konser dinleti festival deyip koştururlarsa müziklerini hangi arada ne derece verimli icra edebilirler.bu yüzden bu işleri de başkaları koştursun.dediğim gibi iyi müzik çok para harcamayı gerektirir.çünkü müzik olayı bir şov olayıdır.ışığı,masteringi,sahnesi,ulaşımı,yemesi,içmesi,konaklaması,enstürmanları,vs. bir sürü kıl,tüy işler.bunların parasını kim vercek?_o yüce kardeşlik ve yurttaşlık bilinci mi? hayır.o yüzden kabul edin ki para olmadan müzik olmuyor.ama keşke sizin hayallerinizdeki benim hayallerimdeki gibi bir woodstock olsa.ama woodstock ta bile inanılmaz paralar harcandı.en azından yer kirası,ışık sistemi ve ulaşım için
-
rockerlar hala rock'n coke diye deliriyo,kardeşim kaç sene devam edecek bu böyle anlayın artık rock şişeye sığmaz;)
kapitalist felsefe rock müziğin temsilcisi olamaz.
-
zaten geçen sene rock'n coke'a 50 cent geldi mi? Geldi. Hayatta gitmem açıkçası. Barışa Rock,50 cent diye fırlayıp da 5 para etmeyen adamları getirtmiyor.İlla ki yabancı grup istiyorsanız da babalar gibi rock republic, rockistanbul var.
-
ya coke-man ben sana ne deyim ya!sen beni güldürdün ya yüzünden gülücük eksik olmasın!heheheheh....ya ordan burdan duyduğun hatta duymadan bi tarafındaN uydurduğun laflarla neden ortalığa çıkıyosun ya!geçen sene bira bir buçuk milyondu.yemekte yanlış hatırlamıyosam ikibuçuk milyondu.yani ne olursa olsun o senin kapitalist dünyanın fiyatlarının aşağısındaydı.ayrıca geçen senenin gelirleri FİLİSTİNde bombalardan zarar görmüş bir okula yardım olarak gönderilmişti.bu da sana kapak olsun.ya bi gidin işinize ya...uğraştırmayın beni sizin gibi adamlara cevap yazdırmakla.haaa... şuna cevap vermeyi unuttum olay yabancı kaynaklı bir şirkete karşılık tepki koymak değil.biz savaşa karşıyız,kapitalizme karşıyız,milliyeçiliğe karşıyız.anladın mı şimdi?çok şüpheliyim bundan ama...nese ya siz o boktan dünyanızın boktan döngüsüne boyun eğmeye devam edin.
-
ya bırakın, sonuç olarak başarısını kanıtlamış bir festival mi? evet tabii ki de. millet en çok rock n coke u mu tercih ediyor? evet. rock n coke çok daha kaliteli bir organizasyon mu? evet. bence bunun üzerine bu kadar tartışmayın, gerek yok. kalitesi belli, organizasyon olarak bakıyorum olaya, bunu da belirteyim. yiyecekler, tuvalet sorunu, temizlikti zarttı zurttu rock n coke u düzenleyen adamların sonuç olarak parası var ve çok daha iyi imkanlar sunuyor size, siz de dogal olarak tercih ediyorsunuz, gayet mantıklı bir şey bence.
ben olaya a 50 cent i getirmiş çok igrenç ben gitmem diye bakmam, ona bakarsan iggy pop ı da getirdi bu kolay birşey mi ?