Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ŞOK!!!!!!!! ŞOK!!! KURBAN Manga Televizyonda Kapıştı !!!!!!

• _CasH_ • 9 Haziran 2005 09:30 • #471592
    İkiside bes para etmez

Varsa yoksa pentagram...Gerisi yalan..
  • BloodyBlossom • 9 Haziran 2005 10:54 • #471599
    pentagram kendini ıspatlamış. eskileri bırak yenilere bak sen. ayrıca pentagramla kurbanı nasıl kıyaslıyorsun anlamış değilim.
  • mislead • 9 Haziran 2005 13:07 • #471614
    Ben kurban ı çok severim ama bu kadar aptalca sataşma olmaz ayıptır ,yazıktır.Bence onlar bunun yüzünden bi bok olamadılar.Metallica'ya alt grup çıktıklarında seyircinin götünü döndüğünü,yuhladığını unutmasınlar.Ona buna sataşmak çok yersiz ...Bırakın rock biraz daha ilerlesin farklı grupların çıkmasıyla.
  • eTSuLu_aLBiNo • 9 Haziran 2005 14:54 • #471640
    manga nın çıkmasıyla rock ilerlicekse eyvallah.
  • mislead • 9 Haziran 2005 15:09 • #471643
    dar görüşlü olma kötü müzikte rock müziğin ilerlemesine yarar...
  • bigbooots • 9 Haziran 2005 16:35 • #471659
    programı ben de izledim, kurban dediğiniz gibi ezdi ama neden??
    ben de anlamadım kurban gibi bi grubun manga gibi yeni yetmelerle muhattap olması garibime gitti açıkçası..
  • moonred • 9 Haziran 2005 16:48 • #471660
    izledim ben de o programı....
    deniz ezmeye çalıştı ama popüleritelerini kıskanmış olsalar gerek yoksa adama durup dururken neden b.k atsın???
    ayrıca herkes ilk önce tanınmak için piyasa müzigi yapar daha önce de kurban yapmamıs mıydı??
    bu rock müzik piyasasında ya önce piyasaya uygun müzik yaparak ya da sosyalizm iceren mesaj veren sarkılar yaparak tutunulur...
    manga da bu yolu tercih ediyo.zaten g.tleri de kalktı iyice
    umarım en kısa zamanda özlerine dönerler sing your songtaki gibi
  • moonred • 9 Haziran 2005 16:48 • #471661
    izledim ben de o programı....
    deniz ezmeye çalıştı ama popüleritelerini kıskanmış olsalar gerek yoksa adama durup dururken neden b.k atsın???
    ayrıca herkes ilk önce tanınmak için piyasa müzigi yapar daha önce de kurban yapmamıs mıydı??
    bu rock müzik piyasasında ya önce piyasaya uygun müzik yaparak ya da sosyalizm iceren mesaj veren sarkılar yaparak tutunulur...
    manga da bu yolu tercih ediyo.zaten g.tleri de kalktı iyice
    umarım en kısa zamanda özlerine dönerler sing your songtaki gibi
  • splendour • 11 Haziran 2005 00:00 • #471988
    KurbanI Sert'le beraber müthiş sevdim ve hayranıyım, ama onların böyle şeylere karışmaları tamamen gereksiz, onların anlatmak istediklerini zaten dinleyenleri ve hayranları anlıyo ve destekliyo, bu şekilde kendilerini küçültmemeleri gerekir.. Manga'ya gelirsek tabi ki Kurbanla kıyaslanamaz ama yeni bi grup olarak iyi sayılabilir, ama onların konuşmaları da çok salakçaymış...
  • shifty • 11 Haziran 2005 01:20 • #471992
    ikiside beş para etmez gruplar ama manga nın şu açıklamasını duyun birde o zaman kaliteli kalitesiz dersiniz:
    biz linkin park özentisiyiz bu nedir arkadaş ya