-
ya nasıl iniyo bu dosyalar ??
-
boyle rezalet bişey olamaz ya indiripte izlemeyin bence,onca insanın ve kameraların onunde bir sokak serserisinden bile daha detone küfür etmiş..:),birde aralara saçma sapan küfürler sıkıştırmış,
bu kadar aptalca bişey olamaz kıraçla işim olmaz ama ne istemiş heriften
düşük d*tlu beyinsiz git k.p.e.ç
-
ya bu ceza niye ölmüyor ki? görünüşe bakılırsa yurtdışındaki rapçiler gibi birşeylere sataşmak istemiş, tabii sataşacak insan bulamayınca kıraç'ı bulmuş. ama suç kalabalıkta, orada ben olacaktım adamı öyle bir şişe yağmuruna tutardım ki... yapmadılarsa ayıp.
-
ben bu cezanın.... Ne se de adamı milliyetçi,güzel söylüyor falan filan diye seviyoruz.Ama işte CeZa nın kalitesini böylece görüyoruz.Kalitesi olan adam yapılan eleştiriye böyle cevap vermez.Onu geçtik bu hıyar milletin karşısında yapıyo bunu.Bu gibi adamlar piyasada yer kaplamamalı bence...
-
he yaw...
-
cezayı bu kadar ezmeye ne gerek var küfür etmesi yanlış da onun dışında yok zibidi bilmemne bu laflar çok gereksiz, adam gayet işini yapiyo hatta çok da iyi yapiyo. bir yurt dışındaki cogu rapçinin kalitesine bakın bir de cezanın. yurt dışındakiler gibi gangsta muhabbetlerine girmiyo, kızlar gelsin içelim coşalım s.çalım şeklinde yaşamıyo. adam mantıklı şarkılar yazıyo söylüyo. örnek alınması gereken bi rapçi bence. insana millete yararlı şarkılarının biçogu. belki bisürü rockçı dan da daha anlamlı sözleri var şarkılarının, onları yazmak öyle herkesin yapabilecegi birşey degil.o yüzden ezmeyelim bence adamı. sadece onun bunun önünde küfür etmesi yanlış, yaptıgı tek hata bu..
-
YETERRRRRRR
YETERRRRRR
SALAKSAN YAZI YAZMAYACAKSIN
bilmeden girmeyeceksin
bu forumda beni bilen bilir sağlam bir rock severim CEZAYIda savunmam ama KIRAÇIN dediklerine istinaden yaptııı
Oysaki bir rock grubu KIRAÇA küfür etmedi
Kıraça annen varmı demedi KURBAN bileee
CEZAA mı bizi savunacaktı dedim içimden bu hallere mi düştük
Beyler TV8de yayınlanan Müzik dergisi programında 3 hafta falan önce KIRAÇ denen adam Duman Kurban gibi grupların özenti olduğunu rock yaptığını ve en büyük olduğunu RAP ROCk adı altında taksimde takılan gençlerin UYUŞTURUCU içtiğini
tüm rap rock adı altında burada POGO yapan zincir takan özentiler dedi :-((
Yani sözün özü orada sürekli ROCk RAP taksimdeki gençleri özentilikle ve dejenerelikle eleştirdi kendisinin Anadolu rock"ının EN İYİ olduğunu övdü
KIRAÇI korumak adına RAP"e kin kusmöak adına bize özenti diyen birine küfür edene küfür ettirmem
YANİ DÜŞMANIMIN DÜŞMANI BENİM DOSTUMDUR
UTANIYORUM yukardaki yazılardan lütfen olayları bilmeden yazmayalım
Rock dinleyicisiyim deyip SALLAMAYALIM..
-
bir arkadas orda olsam sise yagmuruna tutardim demis. iyide abi orda sise yok ki . adamlar güvenlik için birayi kutuda bile vermiyorlar. zaten festival i resmen piç etti garip garip herifler. burda megadeth i konuscagimiza ceza nin kiraç a küfür etmesini konusuyoruz.
-
bence en güzelini yapmış.kıraç gibi piyasa palyaçolarını savunmayın.
-
Beyinden mahrum zavallılar...
Burda bir "rock" festivaline çımış bir rapçinin kim ne derse desin, beğensin beğenmesin, bir rock solisti ve bestecisine bu şekilde hakaretler etmesi o kişinin sonunun gayet açık şekilde hapis olduğunu gösterir.
Bizim beyinden mahrum, ilgiye alakaya muhtaç, ezikliğini ona buna b.k atarak azaltmaya çalışan zavallı özenti gençliğimizse, Kıraç'ın beste yaptığı yıllarda babasının vücudunda mineral olduklarını unutuyorlar.
Ceza şüphesiz ki, bir insanın hayatında yapabileceği en büyük yanlışlardan birini yapmıştır ve cezasını muhtemelen mahkeme tarafından verilen kararla çekecektir. İstediği kadar iyi müzisyen olsun kimse "insan" olmadıkça dinlenilmeyi haketmez bence.
Beğendiğim parçaları vardı metal dinleyen birisi olarak. Terbiyesizlik.