-
Ayıp ya ne bileyim şaşırdım niye öyle bir Hıyarlık yapmış acaba ceza Kıraç gibi efendi bir adamdan ne istedi ki ?
-
Bazıları "So fucking what!" söylemini Türkçe'ye "O zaman neyi s*kiyoruz" şeklinde çeviriyorlar ya :D
-
adamın efendiliği hakkında yorum yapmak,ucu açık bi konu..belki kıraçla aralarında bi şey geçmiştir o da çok konuşuyo çünkü,bilmiyorum ama hiç bi sebep konserin ortasında birine sövmeyi gerektirmez bence..
-
reklamını güzel yapmış,bi şekilde gundem oluşturması gerekiyor o da bu yolu tercih etmiş.
k.p.e.ç daha çok gundemde kalır :) ehüüee!!!
-
Haklısın ama yine de hakedecek birşey olduğunu sanmıyorum Kıraç sataşsa sataşca orasını burasını açan popçulara sataşır ona ne elin cezasından heheh :D
-
olayın çıkış nedeni kıraçın rap müzik için sarfettiği laflardır. tam olarak lafları hatırlamıyorum ama bir ara magazin dünyasında gündem olmuştu. ve şunu söyleyim kıraç zannettiğiniz kadar efendi değil.
-
ceza nin küfürleri bende duydum . dötünü mikiym kiraç dedi bagira bagira. asil garip olan milletin mikiym sokiym lafini duyunca cosmasi bence. tam o küfür ederken biz e-kolay standinin ordaydik, bizde ceza ya küfür ettik. yaw kardesim 70 milyon verelim bir dahaki sefere ne 70i 100 vercem m q ,birdaha rock festivaline ceza-kraftwerk gibi zibidileri getirtmesinler.
-
kıraç bunu hak etti kendi keçi sesine bakmadan durup dururken rapçilere hakeret etti tv 8 de denk gelmiş ve seyretmiştim noluyo yaa demiştim. Müziği yozlaştırdığını iddia ettiği cezaya hakaret edip duruyodu uyşturucu kullannıp sahneye çıktığını iddia ediyordu.Oysaki bir müzisyenin herhangi bir müzik türünü bu şekilde küçümsemesi bence hiçte terbiyeli bir davranış değil oldukça da yersiz bir durum.Kıraç bence cevabını almıştır.Ayrıca bu durumu bir rock rap kavgasına dönüştürmemek lazım sonuçta kıraç bir rockçı değildir.Rockla en yakın yanı gitar çalması olabilir ki her gitar çalan rockçı değildir.
-
kıraç tv8 de müzik dergisi programında rapçiler için hepsi esrarkeş bunların yoksa bu kadar hızlı konuşmaları imkansız ayrıca rap söyleyenler türkçeyi bozuyolar gibi laflar söylemiş.söylerken de arkada ceza nın klipleri oynuyomuş.ceza da üzerine alınmış konserde kıraca bi güzel küfür etmiş. yani söyliyeceğim şu ki ateş olmayan yerden duman çıkmaz.olay karşılıklı yani.
-
yavaş yavaaşş...