-
kraftwerk gibi zibidileri getirtmesinler.
kraftwerk zibidi demek... kaç yaşındasın, merak ettim. sen daha meyvedeki vitaminken adamlar elektronik müziği akademilerden çıkarıp icra edilen bir müzik haline getirdiler, ve müzikal konseptler yarattılar. ceza gibi beş kuruş etmeyen bir adamın yanına müzik yaratan insanların ismini getirmeden önce müzik tarihi okuyun. allaın zırtapoz odun metalcileri sizi.
-
söyledikleri kendilerini topluma tanıtma biçimleriyle çelişiyo.ikisini de kınıyorum.
-
Beyinden mahrum zavallılar...
kıraç rock mı yapıyo bunu bence iyi düşünmek gerek
Sonuçta ceza'dan daha yakın olduğu bariz bi gerçek.
:D
-
bencede
-
psyco kardeşim
o programı izlemediğin gerçeğini anladım
OLAYIN kurban ve dumanla alakası çok
Çünkü lafı RAP"e değil bayağı bir duman lafı geçti beah..
Ayrıca adam TV8de direk bu yeni özenti müzik rockçıları diye girişti
HATTA ben o dönem topic açıp yazmıştım garajda
sağolsun bir KINAMA olayı yaratmıştık GARAJ olarak KIRAÇI
hee ben cezayı seviyormuyum hayır oda gitsin lolipop yalasın! ama burada haklı işte!!!!
Lanet olsun ama HAKLI!
-
kiracta ceza da boktan gel keyfim gel yesinler birbirlerini :))
-
bu ne ya...
ulan rock festivalinde küfür etmesi mi yanlış yoksa insanların, dinleyicilerinin önünde küfür etmesi mi ? bunu iyi düşün bence ne farkeder adamı çagırmışlar, gayet de seyircisi de var adamın rockistanbul da bile olsa, adam da para alıcak neden gitmesin ki? yok olmaz gelemem ben öyle rock festivallerine demesi asıl çok saçma olurdu bence. gitmiş adam güzel güzel konser vericem diye.böyle bir olayla karşılaştıysa da onun şanssızlıgıdır.ama tabii yine de küfretmesi çok çok ayıp, ama rock festivalinde küfrettigi için degil, seyircinin önünde küfrettigi için.
-
aferin cezaya bence hakedene cewabı werilmeli.Kıraçı pek tasrip etmiyorum cezayı da ama ceza haklı yani
-
E yuh artık!!!
bende affedilmeyen abime katılıyorum
ceza yı ya da kıraç ı küfür ediyolar diye eleştirirken bile küfür edilmesi bence de büyük bir tezat
rap ten nefret ederim ama sadece ceza yı dinlerdim artık onu da dinlemicem kıraç zaten garip bir kişilik çok iyi bir iki şarkısı vardı bana göre artık onu da dinlemicem
yani ben tepkimi küfür ederek değil onları dinlemeyerek dile getiricem...