Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rockistanbul da ceza zibidisinin kıraç a hakareti

• Affedilmeyen • 24 Haziran 2005 02:09 • #474369
    E yuh artık!!!

bak kardeş
    bana oyle klavye erkeği felan deme
    orda insanmısınız hayvanmısınız diye ben yazdım sende benim altımda yazmışsın.
    bende normal olarak bana sandım
    ters sohbetler felan uyandırıyım yani bizim korkumuz yok diyipde bana meydan okuma.
    madem bana demedin bende sana dememiş olayım.
    ve bu arada yerini bilde konuş kapa çeneni otur deliğine türü laflar yazmaya devam edeceksen özelden yaz ya da msn iste benden.
    sandığın klavye erkeklerinden değilim.
  • Kaiser • 24 Haziran 2005 11:58 • #474397
    E yuh artık!!!

bu topic sinir harbi çıkardı..

ama arkadaşım sende bana laf atmışın bilmeden topicte küfür ettim çünkü

KIRAÇ bana uyuşturucu kullanan Duman dinleyene özenti diyecek
    Bende susacam.
    kızgınım bizi CEZAmı savunacak o hadi kendine ve rap"e edilen lafı üstlenip laf sokmuş KIRAÇA
    aynı sahnede KURBAN DUMAN niye sustu!!!!
    aciz miyiz lanz.
  • gönenç • 24 Haziran 2005 12:27 • #474400
    arkadaşlar takmayın cezayı falan. ya herkes gülerek
    hemde .ötüyle gülerek izledi cezayı.oda kendi çapında bi şyler yaptı.adı üstünde rapçi.hem cezadan daha kötü şeylerde vardı.kraftwerk........ötünü mikiyim kraftwerk.....
  • tameronline • 24 Haziran 2005 12:33 • #474401
    bu ceza kendini bi b*k sanıyor.
    Allahın kroları dinliyorlar şu elemanı bu da çok sewenim var diye geçiniyor heralde. yanlışsın ceza onları adamdan sayma!!! çünkü senin yaptığın müziği sevdikleri için değil, kız arkadaş bulmak için yapıyorlar. bunu herkes kabul etsin tüm hip-hopçular, rapçiler..
    zaten hiphopçuyla çıkan kızdan da hayır gelmez bana göre
  • zennon • 24 Haziran 2005 12:40 • #474404
    E yuh artık!!!

rokko lolipop..:P
    cezaya da ..k1raca da..
  • scream_maki • 24 Haziran 2005 13:59 • #474418
    ben kesinlikle ceza yı destekliyorum Herif kendini ve dinleyicilerini korudu.Kurban ve Duman da adam olsaydı da bizi UYUŞTURUCU BAĞIMLISI ÖZENTİ GENÇLİK olmaktan kurtarsalardı...
  • pYscHo_09 • 24 Haziran 2005 14:48 • #474432
    iyi de scream_maki zaten kıraç kurbana dumana falan laf atmadı ki o kıraç denen herif rap çiler hakkında bi programda ileri geri konuşmuş yani olayın kurbanla falan alakası yok ki onların rap yapmadıklarını biliyosan tabi..:)
  • Lq_girl • 24 Haziran 2005 14:59 • #474434
    Kısaca Kıraç a 1 cezaya 2 hahahaa
  • nuri • 24 Haziran 2005 15:16 • #474437
    ulan oğlum gece saat 4 te bıraktim şimdi geldim aynı tantana hay cezanında kıracında dumanında kurbanında.....
  • Loki • 24 Haziran 2005 15:26 • #474438
    Beyinden mahrum zavallılar...

kıraç rock mı yapıyo bunu bence iyi düşünmek gerek