-
E yuh artık!!!
bak kardeş
bana oyle klavye erkeği felan deme
orda insanmısınız hayvanmısınız diye ben yazdım sende benim altımda yazmışsın.
bende normal olarak bana sandım
ters sohbetler felan uyandırıyım yani bizim korkumuz yok diyipde bana meydan okuma.
madem bana demedin bende sana dememiş olayım.
ve bu arada yerini bilde konuş kapa çeneni otur deliğine türü laflar yazmaya devam edeceksen özelden yaz ya da msn iste benden.
sandığın klavye erkeklerinden değilim.
-
E yuh artık!!!
bu topic sinir harbi çıkardı..
ama arkadaşım sende bana laf atmışın bilmeden topicte küfür ettim çünkü
KIRAÇ bana uyuşturucu kullanan Duman dinleyene özenti diyecek
Bende susacam.
kızgınım bizi CEZAmı savunacak o hadi kendine ve rap"e edilen lafı üstlenip laf sokmuş KIRAÇA
aynı sahnede KURBAN DUMAN niye sustu!!!!
aciz miyiz lanz.
-
arkadaşlar takmayın cezayı falan. ya herkes gülerek
hemde .ötüyle gülerek izledi cezayı.oda kendi çapında bi şyler yaptı.adı üstünde rapçi.hem cezadan daha kötü şeylerde vardı.kraftwerk........ötünü mikiyim kraftwerk.....
-
bu ceza kendini bi b*k sanıyor.
Allahın kroları dinliyorlar şu elemanı bu da çok sewenim var diye geçiniyor heralde. yanlışsın ceza onları adamdan sayma!!! çünkü senin yaptığın müziği sevdikleri için değil, kız arkadaş bulmak için yapıyorlar. bunu herkes kabul etsin tüm hip-hopçular, rapçiler..
zaten hiphopçuyla çıkan kızdan da hayır gelmez bana göre
-
E yuh artık!!!
rokko lolipop..:P
cezaya da ..k1raca da..
-
ben kesinlikle ceza yı destekliyorum Herif kendini ve dinleyicilerini korudu.Kurban ve Duman da adam olsaydı da bizi UYUŞTURUCU BAĞIMLISI ÖZENTİ GENÇLİK olmaktan kurtarsalardı...
-
iyi de scream_maki zaten kıraç kurbana dumana falan laf atmadı ki o kıraç denen herif rap çiler hakkında bi programda ileri geri konuşmuş yani olayın kurbanla falan alakası yok ki onların rap yapmadıklarını biliyosan tabi..:)
-
Kısaca Kıraç a 1 cezaya 2 hahahaa
-
ulan oğlum gece saat 4 te bıraktim şimdi geldim aynı tantana hay cezanında kıracında dumanında kurbanında.....
-
Beyinden mahrum zavallılar...
kıraç rock mı yapıyo bunu bence iyi düşünmek gerek