-
ya bırakın bu rapcıları hepsi 5 para etmez adamlar onları adam yerine saymak bile büyük aptallık hepsi...(gerisini getirirsem forumda yayınlanmaz)
-
E yuh artık!!!
bundan iki üç yıl evvel hayvan dergisinde cem karacanın kıraçla okuduğum röportajında adam dağ başında uluyan bir kurtun tüylerini diken diken ettiğinden bahsediyordu...cezasını bulmuşşş...
-
bence iyi yaptı valla azına sağlık. kıraç da kendisini rock çu sanıp dolaşmasaydı! ne var yani şimdi?
-
lord of shade salak salak konuşmanın lüzmü yok..ceza nedir yahu? tartışmak bile yersiz..sanırım biraz fazla heyecanlanmış ve aptalca laflar söylemiş konserde..kıraç'a laf yok..
-
C-NONE sence kıraç rock"çı mıdır??
sadece tek soru
eğer senin rock anlayışında KIRAÇ ta varsa zaten tartışmanın anlamı yok
aramızdaki müzikal fark ortada!!!
sen TÜRKÜROCk seviyon
BEN ORJİNAL ROCK!!!
Rock BABY ROCk anladın??
-
adam kıraç rakçıların kralı dememişki zaten..sadece laf yok demiş.
-
ne demek şimdi Kıraç'a laf yok!
Ben de diyorum buyur
Ceza'ya laf yok!
Rap falan dinlediğim yok ama Ceza gerçekten iyi bi iş çıkarıyo. Yaptığı işe saygı duymaz lazım. En azından yaptığı müzik türüne sadık kalıyo.
Kıraç, önceden bi Alternative havası estirmiş, daha sonra hadi biraz rock yapayım demiş, en son da dur en iyisi pop çalıyım demiş bi eleman. Ben böğle tiplere taviz veremem
-
hahahaha
al birini vur otekine ikiside birbirinden beter arkadas hahaha
-
hasta mısın arkadaş..
konu kıraç değil de dediğin çok saçmabence,müzikte bi örgütlenme falan olduğunu mu düşünüyosun
faşist bi yapı falan?
"caz yapan adam,türkü dinleyip söyleyemez mi ilerleyen zamanlarında mesela"
bence çok yanlış düşünüyosun,kıraçla alakalı değil bu dediğim ben kıraç'ı da öyle canımı dişime takıp da savunacak değilim zaten iki şarkısını biliyorum..ama senin çıkış noktan yanlış..
hem ben demedim kıraça laf yok diye biri demiş ben de konu saptırılmasın diye tekrar ettim...
-
dostum valla bu sayfada en çok ilgimi çeken senin yazındı kız durumu hip hop durumu senin açıkladığın gibi zaten hip hop dinleyen pisliklerin bilmemne çocuklrının neler yaptığı belli olan bi olay ama kıraç gibi müziğe emek vermiş ve cidden zevk veren kalitali müzik yapan bir sanatçıya böyle ibnlerin sataşması insanı delirtiyor