Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rockistanbul da ceza zibidisinin kıraç a hakareti

• Mr_Crowley • 27 Haziran 2005 15:43 • #475070
    Ben şahsen burdaki iki insanı da dinlemem ve bana göre ceza türkçe rap,kıraçta pop yapıyor.BU BENİM DÜŞÜNCEM!!!
    Anladığım kadarıyla kıraç rock dinleyicisini eleştirmiş.yine BENİM FİKRİM bu eleştirilerin anlamsız olduğu yönünde senelerdir Black Sabbath dinlerim hala uyuşturucuyla işim olmadı.Ve cezanında rap ve rock dinleyicisini savunduğunu söylüyorsunuz.eğer bu gerçekten böyle olsaydı lafım olmazdı.ama ceza resmen SALDIRMIŞ
  • gzm_ • 29 Haziran 2005 12:28 • #475464
    millet ben ikisinide sevmiyorum ama ikiside suçlu kıraç öyle bi genelleme yapmamalıydı ama öte yandan cezayı tvde izledim bu kadar iğrenç laflar olamas ya küfür desen küfür değil anlamadım neydi?yani bnada biri öyle dese bnde çok sinirlenirim ama yer ve zaman diye bi olay var..sen kalkıpta bi rock festivaline geliyosun milletin önünde biiiiip yani?ayıp ayıppp
  • grungeforever • 29 Haziran 2005 16:27 • #475548
    Kıraç tv8de 'şakşuka rapçıların yaptıklarından daha kaliteli'demişti.doğru da dedi ama Kıraç pek efendi bi adam da değil.
  • scream_maki • 2 Temmuz 2005 17:56 • #476007
    ben daha önceki röportajlarından bahsediyorum
  • GaRaJ Arabası • 3 Temmuz 2005 05:35 • #476054
    1. Ortada rockerım diye dolaşan bir adamın(sen ne skim oluyorsun da neyi kime savunuyorsun) rapcilere söylediği hakaretler...
    2. Bunun sonucunda Ceza nın verdiği haklı ama ağır bir cevap...

Olay sadece budur...
  • nitrat • 3 Temmuz 2005 14:05 • #476088
    hocam kıraç kendi kaşınmış.ilgilenmediği bi alanda tanımadığı kişiler hakkında ağır konuşmuş ve haksız bir genelleme yapmış.söylediği sözlerle bu adam herşeyi hak eder.iyi dizi müziği yapıyo die adamın bi tarafı kalktı.ceza da indirdi!..
  • gokcen • 3 Temmuz 2005 23:18 • #476157
    gençliğe bak,helal diyorum ötesine diyeceğim bişi yok,aynı küfürü cezayı savunan kardeşlerime etselerdi aynı tepkiyi verirler miydi bu da benim sorum..
  • pc_kopat • 4 Temmuz 2005 02:38 • #476176
    ya ben zaten onu yapacaktımda bülent ortaçgilden sonra evime gittim ben çok özür dilerim abi yoksa zaten küfr ettiğinide şimdi öğrendim
  • pc_kopat • 4 Temmuz 2005 02:43 • #476177
    ya baba sen şimdi cezayı mı savunuyosun ya adam hızlı konuşmayı rap yapma sanıyo tamam Fuat diye bi arkadaş var o işini iyi yapıyoda CEZA ve İŞİNİ İYİ YAPMA biraz saçma geliyo. adamın bi beati yok bişisi yok sen bir de iyi yapıyor diyorsun beni çileden çıkarıyorsun yani arkada vurulan beatin hızına göre söylemiyorki adam kendisi en hızlı nasıl söylüyosa öyle söylüyo ve CEZA bir zibididir 3 tane ondan toplasan tam olacak pantolanlar giyip amerikan arabalarında ağzında lolipopla dolaşan bi insana zibidi denmezde ne denir abi söyle. Vede adama milliyetçi diyosunuz adam amerikan arabasıyla dolaşıyoki benm bildiğim rapçiler amerikaya karşıdır
  • pc_kopat • 4 Temmuz 2005 02:49 • #476178
    bu ne ya...

süpersin