Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rockistanbul da ceza zibidisinin kıraç a hakareti

• nuri • 23 Haziran 2005 21:11 • #474268
    dostum ya bu nicke 5 dakikadır gülüyorum ya böyle komik adamlar varken ben niye yaşamıyımki ha şimdi gelelim sözlerine alnından öpüyorum aynen o.. o..lu kıraç heryere bok atar nefret ediyorum ya ondan
  • Kısa_Maltepe • 23 Haziran 2005 21:14 • #474273
    eyvallah komikilik olsun diye yaptım zaten adamım.
    konuya gelince bende senin gibi düşünüyorum.kıraç piyasanın tillahı
    ne o öyle bir istanbul masalı,aliye.bu ne abi.
  • Kısa_Maltepe • 23 Haziran 2005 21:21 • #474274
    bu ne ya...

bence tüm dinleyenleri kıraç hakkında yorum yapabilir.onun iyi müzisyen olması başkadır,piyasa adamı olması ise başka.eğer sertlik arıyorsan ceza bence kıraçtan daha sert.en azından fikirleri ve sözleri öyle.bende metal dinliyorum yıllardır eyvallah ama doğruya doğru.o küfürleri bence rockcıların,metalcilerin sisteme karşı etmeleri lazım bir rapçinin değil.aslında bu olaydan tüm camianın ders alması lazım.çünkü eskinin protest adamları artık yok ve ''metalci'' kelimesinin içi iyice boşaldı.artık insanlara komik bile geliyor.
  • Ktulu • 23 Haziran 2005 21:54 • #474283
    bu ne ya...

Gelsin ne olucak? Konu o değil ki..

Konu bi rapçinin "rock" festivali çatısı altında bir rock sanatçısına hakaret etmesi.
  • nuri • 23 Haziran 2005 22:10 • #474288
    bu ne ya...

bu konu hakkındaki en iyi yorum bu
  • Kaiser • 23 Haziran 2005 22:20 • #474293
    bu ne ya...

zaten saçmalıkta burda

ceza bir rock sanatçısına laf atmamıştır...

CEZA rock dinleyicisine özenti ve uyuşturucu bağımlısı diyen birine bu sözleri nedeni ile tabii arada duman CEZA falan dedi diye diisss(Rapçiler öyle diyor bu olaya) atmıştır..

Keşke Kurbanda sahnede lan kıraç sen bizi dinleyenlere Uyuşturucu çeken bizede AMERİKA özentisimi diyon deyip küfür etseydi

bize küfür eden birini savunan arkadaşların müzikal kültürlerine TÜKÜREREK sözlerimi sertçe

bitiriyorum
    CEza hapse falan girmez bu arada bende kıraçın annesini merak ediyorum...Napçam bulursam varyuaa
    Bu arada KIRAç niçin üniversitelerde konser vermiyor istanbulda
    CEVAP TIRSIYOR!!!bize laf atmıştı unutmuyoruz..
  • Kısa_Maltepe • 23 Haziran 2005 22:28 • #474298
    evt işte...

yani olay bu arkadaşım.tamamen katılıyorum.
  • La Rocque • 23 Haziran 2005 22:36 • #474303
    E yuh artık!!!

adam kufur yedigi halde birde ekstradan siz sovuyosunuz

kıraç kufur etmiş olsaydı ne yapardınız merak ediyorum..

alayınız terbiyesiz ulan adam mısınız?
  • nuri • 23 Haziran 2005 22:40 • #474306
    E yuh artık!!!

yav kardeş ben küfüre karşıyımda kıraç ama herşeye bok atıyor lan ezan okunuyor be küfürlü konuşturmayın adamı
  • punk_girl_punk • 23 Haziran 2005 22:46 • #474307
    Beyinden mahrum zavallılar...

BEncede çok haklısın