Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

lem bu şebnem ferah niye bu kadar kızgınkine?

• bilruhbildew • 5 Ekim 2005 21:20 • #486752
    len bu şebo forumu kabusa döndü artık yeter ya duruyor duruyor yeniden biri çıkıp bişey söylüyor
  • ibanetze • 6 Ekim 2005 14:27 • #486774
    ulem şimdi bi şi diycem ama neyse...
  • davulist 35 • 20 Ekim 2005 10:54 • #487539
    ya abi sende artık napsın kız,bayhan gibi odun odun söylesinmi.tamam bende öyle fanatigi falan degilim sebnemin ama diger türlüde ya bu ne deriz böyle odun gibi,konusur gibi söylüyo deriz demi.
  • deli forever • 23 Ekim 2005 01:22 • #487708
    şarkıları hissederek söylediği için böyle oluyo. ben söylesem ben de bağırırım. ayrıca bu kız soft rock yapıyorum diye gezmediğine göre tabi bağırcak. üstelik şebnem'in bütün şarkıları böyle değil ki...çok daha uysal, sakin şarkıları da var. kalıplara sokmaya çalışmayın, sığmaz.....:))
  • zennon • 23 Ekim 2005 22:09 • #487733
    sebnem ferahın ..
    neyse,,sevmiyorum ben onu bögütken sesli gıcık disetleri fırlamıs aptal velet özenti..
  • superman • 24 Ekim 2005 06:15 • #487757
    aha bu denyo türünden bi tane daha.sevmiyosan sevmiyosun.benim anlamadığım şey,bi insan hakkında böyle ileri geri atıp tutmak.çık sen yap bakalım iki tane öyle şarkı,yapabiliyo musun bakalım.

hayır anlamıyorum ne yapmak gerek iyi müzik olması için.çok biliyosan anlat bakalım iyi müzik nasıl yapılır,nelere dikkat edilmelidir.öğrenelim.
  • Ayrton Senna • 24 Ekim 2005 09:25 • #487759
    şebnemi beğenmeyen arkadaşlara tavsiyem.. dayanıp 2,3 kere dinlemeleri.. ondan sonra hoşunuza gitmeye başlar... sözler kafanızda yer yapmaya başlar.. açıkçası bana öyle oluyor... :)
    mesela bu bana alice cooper da da oldu poison ı dinledim.. beğenmedim.. bi kaç kereden sonra ne kadar gaza getirici bi şarkı olduğunu anladım... belki benim algılama yeteneğimden kaynaklanıyordur.. gerçi düs sokağı, yeni türkü, deep purple v.s. de böyle olmuyor.. o ayrı..
  • ibanetze • 24 Ekim 2005 20:33 • #487791
    tamam sperman affettim şebnem ferahı,güzel de söylüyo...

lam zottirik bi kadını savunmak için paraladın kendini,affettim şeboyu...rahatla biraz,tamam?