Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

lem bu şebnem ferah niye bu kadar kızgınkine?

• pollymolly • 26 Eylül 2005 19:37 • #486087
    bende şunu anlamıyorumom ..bukadın çiftkarakterli bişemi..şarkılarında deli gibi bağırıyor çağrıyor ama iş röportaja ya da hayranlarıyla konuşmaya gelince melek mübarek..nasıl yapıyor bunu..birde konserlerde falan şarkıları bi değiştiriyor birşeyler yapıyor çokkomik oluyor oda..
  • amele_davulcu • 26 Eylül 2005 19:41 • #486089
    Bence mühim olan müzik..

Kadın iyi müzik yapıyor.. İŞi gereği agresif takılıyor.. Bence öyle yani... Ama asla komik değil. O çok şeyi ispatlamış birisi. Ona saygı duymalıyız bence...
  • grungeforever • 27 Eylül 2005 17:50 • #486144
    Harbiden çok kızgın ya.İlk izlediğimde arkadaki tipleri de görünce dedim heralde şimdi boğazlaycak birilerini(cradle hesabı).Baktım canlarım kırık diye bağırıyo.Bi anlam veremedim açıkçası.
  • intergalactic • 27 Eylül 2005 21:11 • #486155
    abi evde kalmıştır ya damenopoza girmiştir o yüzden böylebağırıyo,cam kırıkların varsa al elektrikli süpürgeni süpüttürüver sonra ara ekrem abiyi gelsin ölçüyü alsın yeni cam taksın alla alla neden bu kadar sinir stres yaptın bacım,bi papatyaçayı iç rahatla bi kafa dinle bulmaca falan çöz,kırda çayırda hopla zıpla
  • pollymolly • 27 Eylül 2005 22:17 • #486172
    allahım ya..bikere cam değilki o can..bildiğin bir cancı varmı..yenisini takan..o kadının kırda çayırda oynama yaşı çoktaaaan geçmiş kan istiyor artık..
  • keebelek • 28 Eylül 2005 16:09 • #486212
    şaçmalmayalm yaa herkezin tarzı farklıdır
    kadın nu metal yapıyor
    bağırması lazım tabi ya
    kadın içindekileri isyanla anlatıyo
    sen sevmeyebilirsin ama saygı duy
    ayrıcana müzikleri ve sözleri harika
    laf söyletmem şeboya
  • keebelek • 28 Eylül 2005 16:24 • #486213
    saçmalamayaalm yaa
    kadın nu metal yapıyo bağırck tabi
    ayrıca herkazin tarzı farklı kimi dünya sorunlarına değinir kimi aşka
    ayrıcana kadın duygularını isyanla dile getiriyo
  • No Cry • 28 Eylül 2005 20:56 • #486236
    evet çok haklısın falla bazılarıda değindiğini zannediyor fakat yaptıkları sadece muhalif gözükerek bunun üzerinden prim yapmak
  • bilruhbildew • 29 Eylül 2005 04:22 • #486249
    Yıl 1996 şebnem'in erkek arkadaşı basar kıçına tekmeyi we bizim melankolik şebnem ağlamaktan bihap düşer,bakar we allam bu böyle olmayacak benim zati sesim iyi bi albüm yapaım ona olan aşkımı we kinimi dökeyim der.Gel zaman git zaman yıl 2005 olur,şebnem bi çok albüm yapmıştır ammaaa hala herifi unutumamıştır we can kırıkları die bıy bıyy albüm çıkarmıştır.İşte şebonun kızgınlığı burdan gelir.Sorulacak soru şu:Bu herif nası biriki hala böyle wayda wayyyyy die sözler yazabilmektedir.Ya herifinki altın kaplama ya da hey maşallahhh(terbiyesizliğimi mazur görün ama bende biçok kişi gibi sıkıldım şebnemden)
  • haplo_trm • 29 Eylül 2005 21:15 • #486277
    abi önce bi kendine gel neyi-kimi eleştirdiğini iyi düşün hala akıllanmadıysan o zaman çıkar toplumsal sorunları anlatan bi albüm beğenen olursa(!) alsın dinlesin. sabır yarbbi!