-
tamam :)
-
brutal vokalistlere ne diyecen? ğğğğğğğaağğğğğa diye sesler çıkarıyolar .
sonra tom araya falan onlar da bağırıyo bir şey diyomusunuz? onlar da toplumsal sorunlarla ilgili şarkı yapmıyolar?
-
şebnemin diş fırçası daha iyi konu:-)
jenya arkadaş acaip sinirlenmiş be o da şebo gibi vermiş echo yu arkaya dimi?:)
tıtıtıtıtıtıtıtıttıtıtıtı:)
-
ben söliyim niye bu kadar kızgın, kimsenin kafasında soru işareti kalmasın. çocuken topu çok kere inşaata kaçmış. ondan dolayı. keh keh keh..
-
seni seni!
-
inşaata top kaçması olayında, bu olayı faciyaya dönüştürmemek için takip edilmesi gereken şartlar aşağıda sıralanmıştır.
1- top kaçtığında, top için üzülün ama yopu kurtarmaya çalışmayın. kendi çabalarıyla kurtulabilirse o size döner.
2- hemen belli bir miktar olay mahalinden uzaklaşın.
3- eğer top kaçma olayı akşam saatlarine denk gelmişse yopu unutun ve hemen orayı terk edin.
4- hiöbir şekilde topunuzu kurtarmaya çalışmayın. unutun artık onu.
5- en çabuk şekilde yetkililere haber verin.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İnşaata Kaçan Topları Kurtarma ve Sosyal Yardımlaşma Birimi
-
bi araştırma harikası daha.. muhteşem bi tespit!!
-
abi kesin teo ya kızmıştır yine hehehehe^_^ onu bilmiyorum da abi bu kadın teufelinde dedii gibi her yeni albümde daha çok bağarıyo bağır bağır nereye kadar yaa,sonraki albümlerini açıkcası hiç merak etmiyorum.birde şunu söylemeden geçemiycem.kadın çok kötü çığırıyo bi sorunu var herhalde ^_^
-
sen de kızgın olmaz mısın bazen böyle aşk yaraları aldıktan sonra falan?
şahsen ben olurum..
peki hiç içinden bağırmak gelmez mi böyle anlamsızca?
ya da sadec toplumsal konulara değincem diye şarkı yapanların nasıl çuvalladığını da gördük.
mor ve ötesi dokunmuştu hatırlarsanız dünya yalan söylüyor albümünde(hani ne kadar etkili olduğu tartışılır ama sonuçta bir şeklilde çabalamıştı.)ama ona da atılan lafları gelen eleştirileri görmüştük.
bu ülke ye nasıl yaranılabilinir ki?
onu yapsan suç bunu yapsan suç!!!
en iyisi içinden geldiği gibi davranıp kulaklarını tıkamak...
şebo da böyle yapıyor ve senelerdir de gayet iyi işler başarıyo.
daimi bir şebo hayranı olarak bunları söyleyebilicem şimdilik...
-
bi kere o bir hırsız Opeth-harvest ı aynı şekilde çalmış sözlerini değiştirmiş........