-
o erkekler için değilmiydi?:D
-
sakinleşmişiz :)
-
bak o konuyu açabilirsin; bende öğrenirim, ayakkabısının içine kakamı yapmak isterdim, o da ayakkabıyı giyince daha çok sinirlenirdi, al sana yeni bi topik!
geyiğe bindi bu olay, bekçi kovcak bizi...
-
bak ağlıcam şimdi ama ya
-
:D
-
ya bırakın şebnem ferah falan...
-
Valla sonuna kadar katılıoyrum. Şebnem Ferah'ın şarkılarında aynı şey benim de dikkatimi çekti. Sorun belli, kadın söz yazmasını bilmiyor. Bir iki tane güzel sözlü şarkısı var. Toplumsal sorunlara gelince de saçma sapan bir şekilde yarım ağızla anlatacağına hiç bulaşmasın öyle işlere daha iyi. Zaten politika müziğin içine girince berbat oluyor, kimse beceremedi şimdiye kadar. Bu hali daha iyi, boşver...
-
öncelikle geçmiş olsun ibanetze;)uzun zamandır bu kadar eğlenceli bir topic görmedim ya,baya ses yükselmiş,hır çıkmış falan;)şebnem ferah "daha" sert takılmaya karar vermiş belli ki;)asabiyim ben yaklaşmayın demek istiyo heralde..bir sonraki albümü metal,vokali de brutal vokal istiyoruuz:)
-
olum ibanetze şebo sırf senin yüzünden bağırıyomuş lem sana ne alla alla:)ya albüm biraz farklı olmuş.teomanın kırıkları olacakmış albümün addı ama koyamamışlar hehehe:)neyse dinlenilebilir birşey yapmış hatun yine.hastası değilimdir ama hoşuma gider bazı şarkıları.lem harbiden durduk yere bağırmış teyzem yaa aaaaaa oooooo felan.ibanetze hastaneden çıkınca vitaminjünyır olmuş yine:)))))neden bağırdığı konusuna gelince no comment?
-
bağırır bağırmaz kimseyi ilgilendirmez yabancı şarkıcılar da sanki biri onu boğuyomuş gibi bağırıyo git onlara kız..