-
Linkin Park
Benim kim olduğumu nerden biliyorsun? Benim sülalem metalci.Kaç kişi okuma yazma bilmeden Sabbath Bloody Sabbath ın sözlerini ezberliyordu?Metalci kişiliğimi senle tartışacak değilim
-
Linkin Park
DUYGUYA katılıyorum.
canlı performans mı görmek istiyorsunuz???? chesterın en muhteşem canlı performansı bence; 2003 texas konseri. izlemek istersen yahoo music e gir; search kısmına " place for my head" yaz ve bir kez dinle.... neyse siz ne dersiniz deyin LP müthiş bi grup!!!!
ve lakonia sana da yanlışımız olmasın. pardon eğer yamuk bişey olduysa!
-
Linkin Park
sen de haklısın abicim kaptırdık gidiyoruz napalım bi sinirlendik mi göz gözü görmüyo senden özür diliyorum yani(ama yanlızca senden...)
-
Linkin Park
canli performans bi kere güzel söylemekle olmuyor kardesim
-
Linkin Park
lp hayranları nerdesiniiiiiiz????özellikle 12 yaşından büyüklere sesleniyorum:p:p
-
Linkin Park
Neyse beyler. Çocukla çocuk olunmaz. Bunlar gerçek hayatta da arkardaşlar galiba. Konuşup duruyorlar. Bırakın da aralarında Chester ne tatlı olduğundan falan bahsetsinler.Yoksa uzar bu konu ki hiç gerek yok. Linkin Park bu kadar tartışmaya değecek grup değil. İki gün sonra üniversiteye gittiklerinde (gidebilirlerse tabii bu kafayla) kendileri kaybederler.
-
Linkin Park
burdayız hiç bi yere kaçmıyoruz sonuna kadar linkin park ın arkasındayız
-
Linkin Park
hangi lise ya da üniversitede okuduğunu söyler misin? ya da nerde çalıştığını... bırak bu işleriiii!!!! nerde okuduğumuzu ve eğitim durumumuzu bilmeden kafa yapmayın bana!!!!! hayret bişey! :P
-
Linkin Park
sen kendini ne sanıyosun ne demek gidebilirlerse... giderim , hem de en kralına sana da bu sözleri yediririm asıl kendini kaybedecek biri varsa o da sensin tamam yaşım küçük olabilir ama bu böyle konularda konuşamayacağım anlamına gelmez seni kendini bilmez ukala... kusura bakma ama herşeye laf edebilirsin ama EĞİTİMİME ASLA çünkü bu dolaylı olarak zekama dokunur...
-
Linkin Park
burda üniversiteli de var ve halinden memnun yani,sana ne demek düşüyosa:p allahaşkına bırakın arkadaşlar yaaa,bırakın antilp'yi kendi haline...