Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

BURDA YENİYİM. LP HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

• paradigm_shift • 21 Ağustos 2005 16:21 • #482252
    kızlar tuvaleti olmuş bura..
  • ibanetze • 21 Ağustos 2005 16:28 • #482253
    hay Allah be

ben de lp derken

Les Paul zannettim.. :P
  • dexter_holland • 21 Ağustos 2005 18:45 • #482271
    Linkin Park

Zaten zekana hakaret ediyorum. Hala anlayamadın mı? Yaşına da birşey diyen yok. Ben de 16 yaşındayım ama bir grubu çok dinlenildiği, vokalisti karizmatik olduğu için dinlemeyecek kadar zekiyim. İnsanları eğitimine göre yargılamam zaten ama zekasına göre yargılarım.
  • blackomen • 21 Ağustos 2005 19:24 • #482274
    güzel... numb ve one step closer başkası yalan ve ayrıca dediğin gibi dünyada tek falandeğil hayaller dünyasında yaşama kızım
  • -TeUFeL- • 21 Ağustos 2005 19:29 • #482275
    to chester_linkin

bak arkadaşım bende lp severim ve senden daha fazla lpciyim diyebilecek kadar lp hakkında arşivim vardır(birşeye ihtiyacın olursa maille msnle felan atarım)ama körü körüne savunma yapmayın ya adam sevmiyodur.ayrıca lp dünyadaki en iyi grup değildir kendi alanındaki en iyi gruptur.sen böyle yazarasn ve savunma yapmaya devam edersen tüm lpciler sayenizde bebe durumuna düşer.insanlkar sana saygı göstermiyorsa onlara cevap yazıp küçülme...dexter_holland'danda yemişin lafı işte.herkes aynı şeyleri sevmek zorunda değil sende birşeyleri kanıtlamak zorunda seğilsin.yahu_ne_var senin soruna gelirsek LP sağlam bir gruptur ben severim davulcuları rob çok hoşuma gider.şarkıları emmek gömmek hakkında değilsir.kimseyle uğraşmazlar sadece yaptıkları müzikle ünlenebilmiş sayılı gruplardandır.bu arada ibanetze sana gibson les paul alacam hemde siyah renk geberene kadar çal:)))
  • blackomen • 21 Ağustos 2005 19:32 • #482276
    sen git evine ve biraz flüt çal Tabi ki dünyada tek lp ABİSİ:))) Tbiki dünyanın en iyi grubu bu herkes biliyor zaten böyle bi forum açmana hiç gerek yoktu sana tatlı rüyalar
  • dexter_holland • 21 Ağustos 2005 19:39 • #482279
    to chester_linkin

emmek gömmekle ilgili şarkı yazmanın nesi kötü? Tam tersine adamlar hiç küfür etmeyip öyle depresif şarkılar yapınca hiç samimi gelmiyor bana. Hem o kadar böğürüyorlar. Bu "ANNE KAHVEYE FAZLA ŞEKER ATMIŞIN YİNE" diye nefret şarkısı yazmakla aynı geliyor...
  • shadowinthesun • 21 Ağustos 2005 22:02 • #482291
    to chester_linkin

Tam tersine adamlar hiç küfür etmeyip
    ..

bolca küfür içeren şarkılar dinle..sabah öğle akşam tok karna,aç karna,s.o.s li makarna..bu ne ya?küfür etmeyen şarkılar kesmiyo galiba..I had to fall to lose it all'da ben kahve benzeri bişey göremiyorum ayrıca,ayrıntı oldu dimi:)

şunu da söylemem lazım,iki tane adam çıkıp savundukları şeyi bu kadar batırabiliyolar demek ki..tabi ki daha iyileri var,zaten karşılaştırılan isimlerle çok farklı kulvarlarda..ne saçma olmuş ya..bu saçmalığın bir parçası olduk,iyi mi:)
  • erdyy • 21 Ağustos 2005 22:05 • #482292
    +100 :)
  • Darth_Vader • 22 Ağustos 2005 10:42 • #482330
    beş para etmez bi grup için topic açmak manasız bence..
    daha topici görür görmez 15 veya altı bi kız olduğunu anlamıştım zaten..
    Türk gençliği niye yeni doğan akımlara bayılır??
    niye özentiyiz biz?
    niye kendimiz olamıyoruz?

saygılarımla..

s.t.c.o.p.