-
+1000000000000
-
to dexter_holland
emmek gömmekle ilgili şarkı yazmanın nesi kötü?
ben "Lp hakkında ne düşünüyorsunuz"sorusuna cevap vermiştim.yoksa benim en sevdiğim parçalardan biri SO WHAT'tır:))))
-
Linkin Park
ade len! en iyi vokal cheetos muymuş neymiş ! ade!
ayrıca bu adamlar jay-z gibi rapçiyle düet yaptılar . artık ağızlarıyla kuş tutsalar umurumda değil .
zaten shinoda mıdır nedir rap albümü yapıyomuş ...
ade len!!!!!!!
-
evet ezgi arkadaşımızdan forum yazma tekniklerini öğreniyoruz : evet ezgi hanım nasıl forum açılır , edebi kurallara uyulmalımı?
millet sana mı sorcak nasıl forum yazacağını ?
ade ade kendini beğenmiş arkadaş ?
hem sen nesinki milletin sana saygı göstermesini istiyosun ?
cismin ne senin?
-
Linkin Park
infonda rap, hip hop ve punk yazıyo
ne biçim adamsın yaa
rap in yanında punk var ? miden nasıl kaldırıyo ?
gerçi onlarda simple plan falandır
gülerim bir tarafımla
zart zuuuuuurt
-
Linkin Park
hoop dur orda dur !
maiden a laf atma yetkisini nerden alıyosun !
ade ade! bir fear of the dark bir afraid... bir run to the hills dinlememişsin chester chester diye bağırıyosun maiden a küfrediyosun!
o linkin park 30 senelik müzisyenler mi hepsi birer efsane olmuş albümler yaptı mı ve enstrümanına hem o kadar hakim olup hem de o duyguyu verebiliyo mu? dur orda kardeşim !
sen chester la bruce un sesini bir karşılaştır! bir karşılaştır ! gör o zaman bir tarafı ... neyse!!!!!!!!
ayrıca metallica diyerek kirletme o grubu !!!
öküz pisliği sana benziyo hafiften
ade lan ade!!!!
gelmişiniz müziğin ne olduğunu bilmeden konuşuyosunuz !
sizden küçüğüm ama siz daha adam olamamışsınız
ne diyim fikir versin allah!!!!
-
abi bi soru sormuştum lpde elektro gitar varmı diye kimse cevap vermedi hayır ben duyamıyorumda acaba onu da mı dj çalıyo puhahahahha
yauw bırak allahını seversen yauw lpymiş yok lpg :DDD
madem diyosunuzki linkin park çok iyi müzik yapıyo tamam o zaman ben öyle şarkılar yapıp yolliyim sana birazda para verirsin ben niye kasıyorum master of puppets çalmaya be quick or be dead çalmaya kolay para kazanmak varken dimi :D ohh 2 bıcı 2 bııcı derim ağzımla:D turntablem yok çünkü :D
abi gitar yok bu grupta valla gitarcıları öyle adam olsun diye koymuşlar :D
LPG :DDD valla bu hoşuma gitti :DDDD
-
Linkin Park ?
Huh , rezil bir tarzın beş para etmez grubu...
In Flames elemanları şu tişörtle bi konsere çıktılardı bayıldıydım:
LINK[IN FLAMES]
-
LP de nedir? bence yaptıkları müzik türünün içinde METAL ın gecmemesi lazım . Bebe işi bişiii.
-
Linkin Park
birbirinizi kınamak yerine.. kendi halinize bırakın.. seven seviyordur seveyen de sevmiyordurdur.. bukadar basit.. bende seviyorum LP.. ama kimseyi bıktırma derecesinde degill.. adamlar artık bıkıyorlar aynı seyi duya duya.. onlarda kendilerine göre haklı yaniee