-
bu da cok güzel.. hoşuma gitti:)
-
Linkin Park
hehehe^_^ ya tamam güzel şeyler yapıyolar adamlardaki gurup ordu gibi alet edevatı güzel bi şekilde buluşturmuşlarda dostum yani bu onları dünyanın en iyi rock gurubu yapmaya yetmez. rock un bissürü kolu var bu senin görüşündür ama şu bi kesin nu metalde(korn ve diyerlerinin nu metal yaptıklarına inan mıyorum)en iyi lp dir bu bariz ortada (fazla nu metal yapan gurupta yok zaten) bende severim lp yi ama bence dünyadaki en iyi diiller
-
Linkin Park
eskiden üstüme linkin park fanı tanımazdım aynen bu forumu açan arkadaş gibi lpnin dünyanın en harika grubu olduğunu düşünürdüm şimdi kendimden utanıyorum lp falan hikaye gidin dream theater iron maiden soad sentenced dinleyin kendinize gelin biraz asıl kalite müziği yapan bu adamlar lp ve türevleri benim için şu an sadece bi gençlik hatası:PpP
-
Linkin Park
asıl sana:
bırak bu işleri , devlet su işleri.
kaç saattir aynı şyi yazdığının farkındamısın?mantıklı değilsin ok?
-
Linkin Park
bence biyerden opeth,orphandland,anathema veya therion cdsi bul..farkı sende görüceksin..
ve eger bögürmekten bahsediyosan therion'u dinlemeni siddetle tavsiye ederim..
linkin park dinleyene de saygı duyarım,ama bunun birazda yasla alakalı oldugunu kabul etmek lazım..
bence ilerde ben nası yaptım bunu diceksin
-
ve linkin park dinlemek özentilik degil belki ama, ^fan^ demek tam anlamıyla özentiliktir,resmen komik ya...
yani ingilizceye karsı degilim,hatta ing. ögretmenliginde okuyorum ama bu ne bi terim adı nede türkce de karsılıgı olmayan bi kelime,
öyle degilmi yau?
neyse konu dagildı ama sinirlendim napim :/
-
Linkin Park
aa olur mu hiç:) adamlarda az buçuk karisma var..:)) birazcık(!) cool takılıyorlar diye millet bi tarafını yırtıyor..puhahahahha:))
-
Linkin parkın'da bu gençliği bu hale getiren Mtv b.kunun da Allah belasını versin. Linkin Park sanat yapıyomuş. Ulan sen hangi akla hizmet o müziği sanat diye nitelendiriyosun. Onların yaptığı bestelerden bir otursam sabaha kadar 100 tane yapardım heralde. Ulan en çok da neye yanıyorum biliyomsunuz. O hıyar gitaristleri 4'lük başına bir tane power chord basıp konser başına bir ton para alıyo ya... Yazık be yazık o paraya yazık. Hayatında doğru dürüst rock müzik dinlememişsin buraya gelmişsin chester denen hıyara aşığım ay linkin park çoook güzell diyosun sonra burdaki müzikten anlayan adamlardan saygı bekliyosun. Git IQ testine gir ya da mtv izlemeyi bırak ok?
-
Yaş konusu açılınca aklıma geldi malın biri bana garajda 'sen 17 yaşındasın deep purple ya da rolling stones dinleyemezsin git avril dinle'dediydi:)
Kimdi o ya?
-
Linkin Park
Yok ya o kadar iyimser olma lp den rock a dönen görmedim ben daha zaten dönmesinler de.