-
MERHABA. BEN EZGİ. DEDİĞİM GİBİ: BURDA YENİYİM. LİNKİN PARK FANIYIM. LP HAKKINDA NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜZÜ MERAK EDİYORUM. BENCE MÜKKEMMEL Bİ GRUP. DAHA ÖNCE BU KONUDA FORUM AÇILDI MI BİLMİYORUM. AÇILDIYSA PARDON. SÖYLEDİM YA YENİYİM. NEYSE KİB. BU ARADA CHESTER A AŞIĞIMMMMMM!!!!
-
Linkin Park
Linkin Park dünyanın en iyi grubudur müzik tarzları ve duruşlarıyla dünyanın en iyi numetal grubu chester ın sesi üstüne ses tanınmıyo zaten kimse onun gibi hem slow söyleyip hem aynı zamanda müthiş çığlıklar atamaz sevmemek elde değil zaten SONUNA KADAR LİNKİN PARK!!!!
-
Linkin Park
canım arkadaşım. bu forumda beni yalnız bırakmayacağını biliyordum. ne de olsa linkin i bana sen öğrettin. neyse görüşürüz chester_linkin. kib.
-
Linkin Park
elbette sonuna kadar Linkin Parkçıyız başka grup tanımayız chester dan başkasını bilmeyiz
-
Linkin Park
hay ben sizin linkin parkiniza ...
-
Linkin Park
ne diyosun sen allah aşkına!!! sende müzik kültürü yoksa biz ne yapalım. madem senin sevdiğin grup/sanatçı farklı aç bi forum millet görsün. yok öyle "hay sizin lp nize" olayı. dağ başında mı yaşıyosun sen??????? o güzelim grubu sevmiyor olabilirsin ama saygısızlık yapma bariiiii!!!! seni şiddetle kınıyorum :P YUHHHHH!!!!
-
Linkin Park
biz seninkilere laf edyo muyuz biraz saygı göster
-
Linkin Park
daha bebeksin sen müzik kültürü hakkinda mi konusmak istiyosun sen? 14 yasinda bana kafa tutuyo sorunun ne senin çocugum. ben senin yasindayken geçmistim linkin park olaylarini gelisememişin sen hadi git lunaparka linkin park dinle ipodunda
-
Linkin Park
lp hakkinda ne düsünüyosunuz yazmisin ben de düsüncemi yazdim
-
ben de linkin' park'ın bir fanıyım.bence oldukça da hoş bir tarzları var.nu-metal'i linkin' park ile tanıdım ben:) tamam anlıyorum mangaya filan laf atıyorsunuz da bol bol özenti diye...linkin' parkta gıcık olunacak ne buluyorsunuz anlamıyorum...sevmeyebilirsiniz ama ezgiye va diğer arkadaşıma katılıyorum:saygı duyun yaniiiii:P