Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

BURDA YENİYİM. LP HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

• yahu_ne_var • 21 Ağustos 2005 12:56 • #482175
    Linkin Park

ben görüyorum... ağzımı bozdurmayın benim. istersen beğenmediğin chester gibi DON'T stay i söylemeye çalış. bak bakalım sesin nerenden çıkıyo! sanata ve sanatçıya saygı lütfennn!!! Bİ DE GÖZÜNE GÖZLÜK TAKSAN FENA OLMAZ HANİ!!!!
  • tweeder • 21 Ağustos 2005 12:58 • #482176
    Linkin Park

böğürmek sanatmı bea adamda ses yok böğürmeyince küçük çocuk gibi bişi bi de arkada biri bişiler söylüyo rap gibi o ne yauw :D

gitar riffleri ne kadar zor linkin parkın öyle :D
  • the_distillers • 21 Ağustos 2005 13:00 • #482178
    Linkin Park

power chord aaaa çok metal
  • chester_linkin • 21 Ağustos 2005 13:00 • #482179
    Linkin Park

inan ben de ıron Madien ile öküz pisliği arasında bi fark göremiyorum hadi metallica ya laf yok aslen senin metallica dinlemen bile bi acayip yani senin gibi bi kişiliğin.....
  • dexter_holland • 21 Ağustos 2005 13:00 • #482180
    Linkin Park

Farklı birşey yapmak iyi birşey yapmak anlamına gelmez. Ona bakarsan kimse benim gibi tiz bir çığlık atamaz. Ama bu övünülecek birşey değil.
    Üstelik heriflerin canlı performanslarını da gördük. Alakası yok o çıkardığı seslerin. Galiba Chester'ınız bilgisayarlardan biraz yardım alıyor.
    Sanata ve sanatçıya herkes saygı duyar burada. Ama sanatçı olmayan köpek pisliği deriz. Sırf Chester için de bir gruba hayranlık duymanız çok garip.
  • yahu_ne_var • 21 Ağustos 2005 13:02 • #482181
    Linkin Park

BÖĞÜRMEK Mİ???? İYİ ÖYLE NİTELENDİRELİM O ZAMAN SENİN DEDİĞİN OLSUN.... AMA DÜNYA ÜZERİNDE BAŞKA KİM CHESTER GİBİ KULAĞA HOŞ GELECEK ŞEKİLDE "BÖĞÜRÜYO" BIRAKIN YA; CHESTER A VE LP YE LAF ETTİRTMEM!!!
  • Mr_Crowley • 21 Ağustos 2005 13:02 • #482182
    Linkin Park

Sana saygım olduğunu söylemiştim değil mi? Benim sana kötü laf atmayışım her söylediğine eyvallah diyeceğim anlamına gelmez.Kimse burda her sinirlendiğine ağzını bozma hakkına sahip değil.
  • the_distillers • 21 Ağustos 2005 13:03 • #482184
    Linkin Park

yuh artik sorunlu musun adam iki kere eeeeeeee yapmis bögürme ve metal oldu sen git müzik dinle öyle gel konus sen bert mccrackenın bögürmesini dinledin mi
  • lakonia • 21 Ağustos 2005 13:04 • #482185
    Linkin Park

saygı duyduğunuzu söylüyorsunuz ama hakaret etmekten başka birşey yaptığınız yok...sevdiğinizi söyleyin demiyorum ama sevmediğini söylemenin başka bir yolunu bulamazmısınız???
  • the_distillers • 21 Ağustos 2005 13:06 • #482186
    Linkin Park

hayir