-
Linkin Park
ben görüyorum... ağzımı bozdurmayın benim. istersen beğenmediğin chester gibi DON'T stay i söylemeye çalış. bak bakalım sesin nerenden çıkıyo! sanata ve sanatçıya saygı lütfennn!!! Bİ DE GÖZÜNE GÖZLÜK TAKSAN FENA OLMAZ HANİ!!!!
-
Linkin Park
böğürmek sanatmı bea adamda ses yok böğürmeyince küçük çocuk gibi bişi bi de arkada biri bişiler söylüyo rap gibi o ne yauw :D
gitar riffleri ne kadar zor linkin parkın öyle :D
-
Linkin Park
power chord aaaa çok metal
-
Linkin Park
inan ben de ıron Madien ile öküz pisliği arasında bi fark göremiyorum hadi metallica ya laf yok aslen senin metallica dinlemen bile bi acayip yani senin gibi bi kişiliğin.....
-
Linkin Park
Farklı birşey yapmak iyi birşey yapmak anlamına gelmez. Ona bakarsan kimse benim gibi tiz bir çığlık atamaz. Ama bu övünülecek birşey değil.
Üstelik heriflerin canlı performanslarını da gördük. Alakası yok o çıkardığı seslerin. Galiba Chester'ınız bilgisayarlardan biraz yardım alıyor.
Sanata ve sanatçıya herkes saygı duyar burada. Ama sanatçı olmayan köpek pisliği deriz. Sırf Chester için de bir gruba hayranlık duymanız çok garip.
-
Linkin Park
BÖĞÜRMEK Mİ???? İYİ ÖYLE NİTELENDİRELİM O ZAMAN SENİN DEDİĞİN OLSUN.... AMA DÜNYA ÜZERİNDE BAŞKA KİM CHESTER GİBİ KULAĞA HOŞ GELECEK ŞEKİLDE "BÖĞÜRÜYO" BIRAKIN YA; CHESTER A VE LP YE LAF ETTİRTMEM!!!
-
Linkin Park
Sana saygım olduğunu söylemiştim değil mi? Benim sana kötü laf atmayışım her söylediğine eyvallah diyeceğim anlamına gelmez.Kimse burda her sinirlendiğine ağzını bozma hakkına sahip değil.
-
Linkin Park
yuh artik sorunlu musun adam iki kere eeeeeeee yapmis bögürme ve metal oldu sen git müzik dinle öyle gel konus sen bert mccrackenın bögürmesini dinledin mi
-
Linkin Park
saygı duyduğunuzu söylüyorsunuz ama hakaret etmekten başka birşey yaptığınız yok...sevdiğinizi söyleyin demiyorum ama sevmediğini söylemenin başka bir yolunu bulamazmısınız???
-
Linkin Park
hayir