-
eskiden severdim şimdi nefret ediyorum
-
Linkin Park
ahh arkadaşlar bu tartışmaya deyecek bi konu degil
her gencin bi müzik tarzına adım attığı basamaklar vardır
eğer bu linkin ci arkadaşlarımız bu müziğe gönüllerini verdilerse elbette rock ın ya da metal in özünü görüp çeşitli müziğin ilahları tarafına döneceklerdir dream tv vb. kanallar paso lp gibi elektronun tellerine yukardan aşağı-aşağıdan yukarı basan ve böğüren gruplarla dolu ee naapsın millet
-
Linkin Park
lakonia sen de haklısın ama sinirlenmemek elde mi dayanamıyosun yazıyosun ya ne adamlar var ya
-
kızım git hey girl falan oku sen....
sen fansan fansın kim ne düşünüyo sana ne ???
napıosun burda başımıza orospu mu olcan ??
puhahahahha...
lan bekçi sil artık beniii....
-
Linkin Park
gerçekten bunların hepsi bi ayrı cins de...yine de bırakın bence iyice saçmasapan bir polemiğe dönüyor çünkü..eminim içinde bulunmaktan hoşnut değilsiniz de zaten
-
Linkin Park
yapma yaaa performansmı o metallica, iron maiden falan bi konser var 500 euro istersen ona git bi san franciscoda sonra yahoo bilmemneden linkin parkı seyret aradaki farkı gör bakalım :DDDDDDDD
linkin parkta gitar varmı bu arada???
-
Linkin Park
elektronun tellerine yukardan aşağı-aşağıdan yukarı basan
abi harika bi tasvir yaa!hakikaten bravo.ben de bu lp ve benzeri grupları bundan sonra böyle açıkliycam izin verirsen.yani senin kelimelerinle!
-
Linkin Park
ama biletler bitmiş maalesef adamlar müzik dinlicek tabi:D
texassss chester :D 2 cın cın 2 bıcı bıcı in the eeeenenenenndndddd it doesnt even matter herneyse
-
muhaha.bırakın bunları ya heryerde çıkar anca gülerim.lp en baba grup haa aşın artık millet sizin gibiler yüzünden 14 yaşa üç günlük bebe muamelesi yapıyo.tamam,biraz ağır gelmiş olabilir ama bi topic açıyosanız her türlü eleştiriyede açık olun.kimse meraklı değil size bişey öğretmeye ama bu yaşta hala lp diye tutturuyosanız oha dan başka bi yorum yapamam.ayrıca sırf chester için dinliyosanda grey daze bin basar en azından herif özenti malı değildi o zamanlar.
-
benim babamın linking parking'i var..