Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

BURDA YENİYİM. LP HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

• yahu_ne_var • 21 Ağustos 2005 12:29 • #482163
    Linkin Park

"hay sizin linkin parkınıza" şeklinde bi olay söz konusu olamaz. adam gibi cümle kurup; "sizin sevmenize anlam veremiyorum bence şu şu şu nedenlerden dolayı kötü bi grup" desen hiç olmazsa; biz de diyecez adamın zevki böyle. ama saygısızlık yaptığını kabul et. bu arada ne varmış yaşımda. 40 yaşında olsam daha farklı mı davranacaktın???? bırak bu işleri allah aşkına boş şeyler bunlar!!! ben yaşımla gurur duyuyorum senin gibi saygısızların lafına da bakacak değilim!!!! 15 yaşındayım ve SAYGILIYIM senin kaç yaşında olduğun umrumda dEĞil. ne de olsa SAYGISIZSIN!!!!! :P
  • dexter_holland • 21 Ağustos 2005 12:31 • #482164
    Herkesin müzik zevkine saygı duyulmalı. Bu düşünceye dayanarak şunu söylüyorum. 12 yaşın üstündeki Linkin Park hayranı olan herkes gerizekalıdır.
  • chester_linkin • 21 Ağustos 2005 12:36 • #482165
    Linkin Park

ya öylemi peki senin zevkin neymiş bakalım onu bi anlayalım
  • yahu_ne_var • 21 Ağustos 2005 12:40 • #482166
    ya bırakın yaş muhabbetini, komik olduğunu mu zannediyosun. gerizekalıymış hahahahah güleyim bari!!! burası ne biçim forum kanalı?? kendimi bildim bileli forumlarda gezinirim; garaj forumuna da yeni geldim. ya burası adam gibi forum yapmayı bilmeyen insancıklarla dolu. açmayacam forum bi daha. ne bu ya. yemediğimiz laf kalmadı. bebektik; şimdi de gerizekalı. ÖNCE ADAM GİBİ FORUMDA YAZIŞMAYI ÖĞRENİN SONRA BENİ ELEŞTİRİN!!! BANA KATILAN VAR MI?
  • chester_linkin • 21 Ağustos 2005 12:41 • #482167
    Linkin Park

kesinlikle katılıyorum
  • tweeder • 21 Ağustos 2005 12:47 • #482170
    Linkin Park

hihihih linkin park :D

bebe onlar daha
  • lakonia • 21 Ağustos 2005 12:49 • #482171
    gerizekalı diyerek nasıl saygı duyuluyor insanların zavkine anlamış değilim...bence de saçmasapan tartışmaların yeri olmamalı forumlar...diğer forumları gezersen yer yer benzerleriyle karşılaşırsın...forum yapmayı,foruma yorum yazmayı bilen insanlarla da karşılaşacaksın tabi:))
  • dexter_holland • 21 Ağustos 2005 12:49 • #482172
    Linkin Park

Abi, ne bebesi ya? Ben 16 yaşındayım, aramızda bir yaş var. Allah aşkına, bir yıl içinde Linkin Park'tan Johnny Cash'e mi geçtim yani ben?
  • Mr_Crowley • 21 Ağustos 2005 12:54 • #482173
    Linkin Park

Sizin müzik zevkinize ve size saygı duyuyorum.Ancak LINKIN PARKLA KÖPEK PİSLİĞİ ARASINDA BİR FARK GÖREMİYORUM!!!
  • dexter_holland • 21 Ağustos 2005 12:55 • #482174
    Burası bir "müzik forumu" ve buraya yazmak için önce forumda nasıl yorum yazılacağını değil müziği bilmek gerekir. Öncelikle eğer forumlara alışkın olsaydı bu insan önce "arama" adı verilen olayı yapıp Linkin Park'la ilgili bir sürü topic açılmış olduğunu görürdü. Sonra açılan yeni konuya forum değil topic denildiğini bilirdi. Eğer 15 yaşında Linkin Park'ın en iyi grup olduğunu düşünüyorsa daha onlarca efsane müzisyeni hayatı boyunca hiç dinlememiş demektir. Üstelik "burda yeniyim" demesi ve dikkat çekmek için büyük harflerle yazması yargımı sonuna kadar pekiştiriyor.