Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barışarock saçmalığı müzikle ne alaka

• 2ve4 • 29 Ağustos 2005 07:10 • #483232
    mailini ver o organizasyonda çıkan tüm gurupların mp3 ünü yollayayim sana.

tek tip tişörtle orada yürüyen adamlar var. bırak adamlar istediğini yapsın. özgür bir festival sende istediğini yap.

belediye otobüsü beleş olsun, yıkarım.

emin ol dönerciler o festivali düzenleyenlere(ki bu fetivali beş-on kişi düzenlemedi) on bin dolar vermemiştir.

oradaki solcu gençliğin boşa kürek çektiğinden bahsettim. ama en azından kimse kimseyi öldürmedi dimi orda. kimsenin belinde de satır yoktu dimi.

iyi düşünülmüşten kasıt; festivalin amacıydı. gönüllülerin çabalarıyla düzenlenmiş bi festival bu kadar olur. üretim konusunda da bana açıklama yaptırma. bu festivali dünyanın en büyük şirketi, 5 milyon dolar harcayıp da düzenlemedi.

yere çöp atmıyosan ne güzel. festival sonrası genel bi temizlik vardı ona katıldın mı?

rock and coke geçen sene 60 milyondu. barışarock 15 milyondu. bi servet vermemişsin yani.ayrıca ben sol veya sağ görüşlü değilim, seneyede ordayım. dediğim gibi seneye gelme. ha ortamda iyi manitalar var diyosan o ayrı.

ciddiyim mail adresini ver sana 5GB mp3 gönderiym..
  • Paşam • 29 Ağustos 2005 07:41 • #483233
    cevap vermek için bu kadar kasmışsın ama cevap bulamadım ben :)
    de şey çok komik ya hani demişsin ya
    seneyede ordayım. dediğim gibi seneye gelme. ha ortamda iyi manitalar var diyosan o ayrı.
    seneye nereye gidip gidemeyeceğime sen nasıl karar veriyorsun :) ayrıca ortamda manita olsun olmasın bana traş zaten benim kız arkadasım var. ben nelere dikkat çekiyorum sen neyi görmüşsün.
    geçen sene 15 milyondu servet vermemişim. sanki adamlar 30 demişlerde ben pazarlık yapmışım gibi konuşmuşsun.
    ayrıca yere atmadığım çöpü ben neden toplayayım.
    adamlar özgür istediğini yapsın diyorsun da ben neden özgürce istediğim marka birayı içemiyorum ?
    neyse yukarıda yazdıklarının hiç birinde ne savunma var nede soru.
    yalnız bi yere dikkat çekmek istiyorum kimsenin belinde satır yoktu demişsin ya. bu festivalde de kavgalar çıktı canım benim. şimdi burada kim satır taşıyor kimin için hangi tehtid unsurundan dolayı kimde ne tür silahlar var polemiğine girersek işin önünü alamayız.
    benim tek derdim oradaki buram buram politik hava ve dayatma.
  • Paşam • 29 Ağustos 2005 08:24 • #483234
    ayrıca efes pilsen varsa festivalde kime karşısınız pardon ?

kolaya karşı festivalde satılan bira şirketi kim peki ?_
    kimse kimseyi kandırmasın lütfen

Birleşme sonrasında Anadolu Efes 5 bira fabrikası, 2 malt fabrikası ve yaklaşık %80 pazar payı ile Türkiye bira pazarının en büyük bira üreticisi olacaktır. Uluslararası ve yerel iştiraklere sahip olan bu yeni şirketin, uluslararası iştiraklerinden Efes Sınai Yatırım Holding A.Ş., Grup'un BDT ülkelerindeki Coca-Cola operasyonlarını yürütürken, Efes Breweries International, Rusya ve Romanyadaki bira operasyonlarından sorumludur. Yerel iştiraklerinden Efes Pazarlama ise yerel piyasadaki satış, dağıtım ve pazarlama ile Kazakistan'daki bira operasyonlarını yürütmektedir. Ayrıca, Anadolu Efes % 33.3 pay ile Türkiye Coca-Cola'nın en büyük yerel ortağı olacaktır. Bu pay ile beraber Anadolu Grubu'nun Türkiye Coca-Cola'daki toplam hissesi ise % 40'tır.
    http://www.anadolugroup.com/turkce/bulten01.htm
  • HayalPerest • 29 Ağustos 2005 08:24 • #483235
    sen baştan kaybetmişsin zaten. oraya müzik için gittiysen en büyük hatayı yapmışsın. organizasyonun müzikle ilgili olmadığı ortada. tıpkı live8 organizasyonunun açlıkla yoksullukla ilgisi olmadığı gibi.
  • -TeUFeL- • 29 Ağustos 2005 09:24 • #483236

+1000000 paşam

siz daha neyi savunacaksınız adam çatır çatır yazmış işte.....sığ olmayın madalyonun arka tarafına bakın biraz düşünün kafa yorun ama BOŞ KONUŞMAYIN
  • metalkuzucuk • 29 Ağustos 2005 09:37 • #483239
    ya müzik müzik müzik ama renk dil din fikir ayrımı yapmadan...aslında ben küçüklükten beri düşünmüşümdür bu uzun saçlı tuhaf sakallı siyahlar içindeki adamlar bir koministten farksız diye..ama burda gördüm gerçekleri..allah duygusu yanında olan rockçılar sizi kardeşim gibi görüyorum ve şunu diyorum bu arkadaşların amacı sevdikleri müzik uğruna bişeler yapmak..ve şunu söyliyim heralde o solcu herifler sizi tipinizden savunduğunuz düşüncelerden dolayı hep yanlarında görmüşlerdir..özgürlük barış vs...bence çıkın abi diyin biz bir akımı savunmuyoruz ..gerçek kimliğinizi ortaya koyun..
  • venom • 29 Ağustos 2005 10:56 • #483242
    abi çok garip yazdığını okuduğumda birsürü dejenere sözcük görüyorum
    örnek :müsik müsik,sonra ş harfi yerine sh 'ler tam sana cevap yazayım dediğimde hepsi düzeliyor ürktüm valla ya da benim bilmediğim birşeylermi var
  • venom • 29 Ağustos 2005 10:57 • #483243
    tamam sorunu buldum :-)))
  • metalkuzucuk • 29 Ağustos 2005 10:59 • #483244
    ya bende bişey anlamadım yazdığımdan bir ara düzeltirim
  • Shit_Happens • 29 Ağustos 2005 11:21 • #483245

katılıyorum.. aşırı boş bir festival(!)di. kola içen bush olsun. veya amerikan malı kullanan bilmem ne olsun. adamların kıçındaki don dan tut,ordaki müzik tesisatına kadar hepsi amerikan malı.kola içmeyen insan varmıdır? fest.den çıkınca vapurda ilk işim kola içmekti zaten =) gerçekten de iş sadece solculuk ve komunistlikti. ama oraya gelen insanların %90 ı sadece ortam ve müzik için geldiler. kimsenin umrunda değildi bu nutuklar,propagandalar,anti kolacılar.