Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barışarock saçmalığı müzikle ne alaka

• nick mason • 30 Ağustos 2005 11:53 • #483455
    arda ne fark var

Barışarock'a sadece müzik dinlemek için gidip slogan duyunca irkilen arkadaşlar siz boşverin, sizin ne işinize bakın orda miss gibi rock coke var ohhh gidin colanızı için Filistin'de ve Irak'ta 2 küçük çocuk daha öldürün siz boşverin barışarock'ı...

Yorumların çok azını okudum, paşamın yazısı da dahil bu az okuduklarıma ama ne konuşulduğunu ezberledim artık biliyorum o yüzden sadece şunu tekrarlıyorum siz barışarock'a sadece müzik festivali olduğu için giden dostlar boşverin, birçok boşvermişliğiniz gibi bu konuda da duyarsız birer mahluk olarak takılın gerisi size gelmez zaten...
  • punk_girl_punk • 30 Ağustos 2005 11:55 • #483456
    arda ne fark var

:D
  • nazmiyyeaah • 30 Ağustos 2005 12:05 • #483461
    OKUYUN VE OGRENİN ARTIK SUNU

anti kapitalizm diyipte giydiğin kullandığın markalardaki emekçileri düşünmeyelim mi? ne demek yani bu ben senin,onun,bunun giydiği hiçbir convers te made in usa yazdığını sanmıyorum ya çin yazıyor ya da vietnam evet bi şekilde abd para kazanıyordur ama artık abd parasını sürümden kazanmaya başlamış asıl parayı ona emek veren işçiler alıyor zaten yeterince az olan paralarıyla geçinmeye çalışıyor çinlileri,vietnamlılar.....

komik olma ahbap, onlar 3 lira kazanıyolarsa sen o ABD ürününe kaç milyon bayılıyosun onu söyle? tutarlı olsun. mek danıltta satılan oyuncakların da çinli köle çocuklar tarafından yapıldığı ortaya çıkınca ülkem insanından çoğunluğu hariç bütün dünyanın duyarlı insanları ayaklanmışlardı. ona göre neyi nasıl tüketeceğini ölç biç..

bişey yapıyosan tutarlı davran. önce kendi yurdunda yapılan yerli ayakkabıları al, (kendi emekçini düşün), hani şu made in turkey yazanları... öyle emek hak hukuk adaletten bahset, tmm ?

türkiyedeki sol görüşlü inasanların tutarsızlığı burada başlıyor. önce camel marlboro içme, markalı giysi, yani zaruri ihtiyaç haricindeki şeyleri kendi ülkenden tüketmeyi öğren. sonra bağır çağır... teknolojide zaten mecburuz yabancı ürün kullanmaya. ona bişey demiyorum.
  • nazmiyyeaah • 30 Ağustos 2005 12:10 • #483466
    ROCK'N'COKE ya da BARIŞAROCK
    HA KAKA HA BOK...

benden bir ruhsuz yaratmayı nasıl başardınız
    benden bir hissiz yaratmayı nasıl başardınız
    benden sizden biri yaratmayı nasıl başardınız
    yaşamak istemem artık aranızda
    (Yavuz Çetin)

benden bir ruhsuz yaratamadınız
    benden bir hissis yaratamadınız
    benden sizden biri yaratamadınız
    inatla YAŞIYAROCK aranızda

Ben
  • rickenbacker • 30 Ağustos 2005 12:38 • #483472
    istediğin siyaset kitabını getirebilirim diyorum.böyle bir şey yoktur. bir de yahudiler falan demişsin destekli salla bari... sen ıraka girseydik prestijimiz kurtulurmu zannediyorsu. anca bir uşak olurduk. hade yavrum, hade canım. kandırmayalım kendimizi. gir o zaman sen ıraka kurtar kendi prestijini . artis
  • punklives • 30 Ağustos 2005 12:45 • #483475

benim hayatımda zaten converse,marlboroya,levisa,mec danılsa yer yok bunu önceki yazılarda yazdım eğer alırsam bi şey olurda diyorum bunu düşünerek alıyorum....
    yoksa ben almamak için elimden geleni yapıyorum.....
  • rickenbacker • 30 Ağustos 2005 12:47 • #483476

beyin yıkamak demişsin: en azından bu adamlar saman altından su yürütmüyorlar. eğer hoşuna gitmediyse bu topiğe yazma dedim. özgürlük bir festivalin arkasından destekli desteksiz sallamak değildir.barışarak da insanlar cocanın yaptığına karşı çıktı. tamam gidip eğlenebilirsiniz ama barışarakdaki insanlar birşey düşündüler . yaratmay çalıştılar.fikirlerini beğenmiyorsanız en azından köstek olmayın
    saygılarımla polemik yaratmak gibi bir derdim olduğu anlaşılmasın
  • rickenbacker • 30 Ağustos 2005 12:53 • #483477

arkadaım dediklerine hak veriyorum , her yaptıkları doğrudur demiyorum ama en azından birşeyleri yapmaya çalışmaları çok güzel değilmi? bence öyle?! bu organizasyonda 5 milyon dolar harcanmıyor ve bir sürü eksiği olması da normaldir. söylediklerinde doğruluk payı var yalnız buna birşey diyemem.
    bu arada converse ayakkabılar falan hepsinin kutusunda made in china,taiwan falan yazar. bunu da belirtiyim. audi de bmw de bir alman markasıdır:-p ne alakası var ya şimdi o onların salaklığı
  • Paşam • 30 Ağustos 2005 14:01 • #483488
    arda ne fark var

filistin ve ırakta öldürülenler var ama onların yerine küba standı var peki bu ne alaka ne tezat ?

duyarsız mahluk değiliz biz dostum duyarlı olmak askere gitme diye sinevizyon yapmak değildir
  • metalkuzucuk • 30 Ağustos 2005 14:16 • #483489
    birşey sorcam sevgili sol kimliği benimseyen insanlara siz amerika düşmanı olduğunuzdan mı yoksa gerçekten insanlık dışı olduğundanmı ıraklı insanlara destek veriyorsunuz şunu soruyorum ırak ı amerika değilde küba kuzey kore ya da kızıl çin işgal etseydi fikriniz aynımı olurdu yani tepki verirmiydiniz?