Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barışarock saçmalığı müzikle ne alaka

• asphyxiater • 29 Ağustos 2005 17:33 • #483312
    baştan belliydi zaten. ben gitmedim ama anlattıklarına bakılırsa iyi ki gitmemişim. ben hep şunu söylerim: fikirler dünya gibi yuvarlaktır. ne kadar uca gidersen, diğer taraftan o kadar yaklaşırsın... zıt fikirler, en çok benzeyenlerdir aslında. kapitalizmle sosyalizm gibi.
  • rickenbacker • 29 Ağustos 2005 17:35 • #483314
    biz demiştik

insanlar bir siyaset akımını örnek alıyorlar bir ülkeyi değil
  • Paşam • 29 Ağustos 2005 17:40 • #483316
    biz demiştik

Fakat biz oraya müzik için gitmiştik siyasi bir akım için değil. sorun burada. siyasi akımı savunmak yerine neden siyaset orada idi diye tartışsak daha amaca uygun olmazmı sencede ?
  • rickenbacker • 29 Ağustos 2005 17:45 • #483317
    biz demiştik

bir arkadaş fahişelerle ilgili birşeyler demişti ona demiştim. ayrıca siyaset konusuna gelince:albüm satmaktan demo kaydetmeye kadar herşey bir siyaset değilmidir? hem madem siyaset olmasın diyosunuz: woodstock 1967 var, jimi hendrix,janis joplin, jim morrison , MEGADETH bunlarda siyasetle müziğin birleşmesi değilmidir?

şöyle deyin o zaman? ey mustaine neden rust in peace vs gibi albümler yaptın? müziğin içine siyaseti sokmuşsun?
    desenize...
  • punklives • 29 Ağustos 2005 18:04 • #483319
    kolacılar size ...........

herkes bir şeyler yazmış yok bu gençlik gerçekleri görmüyor yok bu gençlik böyle şöyle diye barışarock şöyleymiş böyleymiş......arkadaşlar oraya giden çoğunluk bundan memnun demi biraz da olsa barış için toplanılmış birşeylere karşı çıkmak için toplanılmış orada tabi ki propaganda yapılcak niye yapılmasın hakkında ayet mi var ben baktım yok alakamda yok....
    barışarock a dandik deyipde koka kola yı savunacak kadar kör olanlar ise allah ları para emperyalistlerdir...abd nin bu ülke üzerinde yaptıklarını görmüyormusunuz bu kadar mı körsünüz bu kadar mı bilgisizsiniz veya ilgisiz kimse inkar edemez koka kola nın mec danıls ın paralarının savaş veya başka bir kötülük için harcandığını ama siz kolacılar coca cola denen o aptal marka altında düzenlenen festivalde kendiniz ne kadar eğlensenizde savaşa yardım ediyorsunuz bunu inkar etmeyin lütfen.....

yok barışarock şöyle böyle diye atıp tutan asıl sizsiniz madem sizde kendi festivalinizi düzenleyin her ne halt düşünceniz varsa dışa vurun size ne barışarocktan en azından direk propaganda yapıyor koka kola gibi ön plana müziği koyarak sizin sırtınızdan para kazanmıyor...bir şeylere karşı çıkıyor siz destekleyin veya desteklemeyin....size de ihtiyaç yok zaten orda biz bizim gibi düşünenlerle ordayız.....

organizasyon kötüde olabilir kimse en iyinin peşinde koşan tipler değil zaten oraya gelenlerden arada bi kaç kişi çıkmış organizasyon kötü diye neden kötü çünkü onlar mükemmeliyetçi tiplerde ondan herşey gayet güzeldi...sıçmak içinde sıramı beklerim yemek içinde sıramı beklerim ben ve benim gibi memnun olanlarda var nabalım yani bizim bok gibi paramız yok öyle hezarfen hava alanının dört bir tarafına tuvalet yaptırcak kadar....

koministler demişsiniz bu ülkede bi şekilde bazı şeylere karşı çıkanlar kimler peki bende size soruyorum memnunsunuz demek ki hükümetinizden ülkemizin satılmasından aferin size...abd burda böyle lay lay yaparken nato istanbul da cirit atarken kimler karşı çıkıyordu siz mi? sanmıyorum...

kusursuz bi festival değildir barışarock kusursuzluk arayan bi festivalde değildir bi daha ki sefere geliyorsanız bunu bilerek gelin arkadaşlar....

koka kola sizin için en iyi festival o zaman oraya gideceksinizdir o zaman iyi eğlenceler !!!
  • KaAaN • 29 Ağustos 2005 18:11 • #483320
    OKUYUN VE OGRENİN ARTIK SUNU

müziği saçma,sapan siyasi görüşleriyle bulandırıp,öğrendiği iki kelime solcu lakırdısını geveleyip duranlar,ÇIKARIN ŞU AT GÖZLÜKLERİNİZİ YA!!!Sanki millet cocacola için gidiyor oraya,hayret bişey..Öncelikle okonserlerde içtiğiniz,tuborg'undan tut,efesine,miller'ına,carlsberg'üne kadar içki firmalarının arkasında kimlerin ortak olduğunu ve en azından hangi sermayelerin yardımlarıyla büyüdüklerini bilmemiz lazım ;sanki bu konuşanlar hayatlarında hiç cola içmediler,hiç lee ,levi's zart amerikalı marka giymediler,içtikleri sigara winston,marlboro,camel değil,hiç mtv izlemediler,ya da amerikalı grupların hiçbirini sevmiyorlar,ya da bilmedikleri birçok vesileyle istemedende olsa Amerikaya hiç yardım etmediler;komik kısacası..Tabi sorsan ne alakası var ya derler ya oda ayrı...Sırf solcu etiketi takmış olmak içinse yazık bu konuşanlara ya.Eğer herşeyin altında yok onlar Emperyalist yok bunlar sömürgeci,yok bunlar Kapitalist gibi şeyler arıycaksak Türkiye'de müzik adına zaten az olan güzel şeyleri baltalamaya kalkarsak vay halimize.Bunun bence aşırı sağcıların bağnazlığından hiçbir farkı yok temelde.Bende amerika'nın politikasını sevmiyorum ama hayatımda onların yarattığı birçok şey var;kullandığımız google'dan tutta bilgisayarımızın açılmasını sağlayan windows işletim programına kadar heriflerin yarattığı birçok şeyi kullanıyoruz ve açıkcası bundan gocunanlar varsa bence işe bilgisayarlarını kapamaktan başlamalılar.Bu bir çıkmaz yol arkadaşlar ya,Kısacası; BURADA
    Müziğe evet POLİTİKA ve SİYASETE HAYIR
  • Paşam • 29 Ağustos 2005 18:18 • #483321

ya bi gidin kardeşim ya. emperyalistmiş kapitalistmiş kahrolsunmuş.
    ya banane olsun isterse olmasın ama beni o festivalde bu kadar siyasete maruz bırakma hakkını kim verdi ?
    beğenmeyen seneye gelmesin diyene kadar sneye kadar kendinize çeki düzen verin bir dahakine müzik festivali olsun. yoksa ankaranın dikmeni ata sözü cuk oturacak
  • punklives • 29 Ağustos 2005 18:21 • #483322

amerikanın ürettiği şeyleri kullanmamak için elimden geleni yapıyorum ama dediğin gibi yaşayan herkesin hayatına girmiş durumda zaten bu böyle tek başına ben kullanmıyorum demekle olacak bir şey değil bu topluca yapıldığında yararı olacak birşey burda biz kullanmıyoruz diyoruz en azından özen gösteriyoruz sigaraysa tekel 2000 de sigara içkiyse köpek öldüren herşeyim kıyafette ise alıyorum evet aldığım abd mallarıda var ama almamın birde sebebi var sonuçta o malları yapan emekçilerede saygım var onlarda bir şekilde para kazanıyor herkes böyle düşünüyor mu bilmiyorum ben böyle düşünüyorum....amerikan gruplarını bende seviyorum ama benim sevdiğim gruplarda amerika yı ingiltere yi işte emperyalizmi bi şekilde eleştirenler müzik sadece aşk için mi yapılcak ne yani var mı böyle bir saçmalık siyasette olacak tabi ki içinde.....
  • KaAaN • 29 Ağustos 2005 18:26 • #483325

ya bi gidin kardeşim ya. emperyalistmiş kapitalistmiş kahrolsunmuş.
    ya banane olsun isterse olmasın ama beni o festivalde bu kadar siyasete maruz bırakma hakkını kim verdi ?

BUNU BİLE ANLAYAMIYORSUN İSTE BENDE DİYORUM Kİ BARISA ROCK FETİVALİNDEDE AYNI SEYLER DÖNUYOR BU ARADA TABİİ Kİ SENİ KOLUNDAN TUTUP ZORLA GÖTÜREMEYİZ ORAYA SADECE BU BENİM FİKRİM VE ACIKLAMAK İSTEDİM SENİN BÖYLE DÜSÜNMEN BENİM BÖYLE DÜSÜNMEMİ ENGELEYEMEZ BUNLAR SADECE BENİM FİKİRLERİM
  • rickenbacker • 29 Ağustos 2005 18:39 • #483327

millers,carlsberg vs nin hiçbirisi parasını adam öldürmek için kullanmıyor. müziğe evet politikaya hayır demişsin tekrar söylüyorum: git o zaman dave mustaine i de eleştir janisi de jimi de woodstockuda.
    amerikalı gruplar ayrı savaş için para harcayan şirketler ayrı. benim sorunum veya barışarakçıların sorunu amerikan halkı değil: dört bir yana savaş açan bir avuç amerikalıdır.amerikada 150 milyon kişi yaşıyo hepsine kötü demedik. bir avuç buş-t a dedik.
    ayrıca ben bill gatesi savaşa destek veren biri olarak görmüyorum. adam hersene parasının bir kısmını afrikaya veriyor,bilgisayarlar yolluyor. apolitik kalmak istiyosan birşey diyemem ama ırakda politikanın psinden anlamayan çocuklar da ölüyor. bence böyle vurdumduymaz insanlarda suçlu kadar suçlular. çünkü izin veriyorsunuz böyle şeylere karşı yapılan organizasyonlara da hakaret ediyorsunuz. bırakın insanlar ellerindeki gücü kullansınlar. köstek olmayın rahat bırakın! işiniz yoksa bu topiğe yazmayın!!!!