Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barışarock saçmalığı müzikle ne alaka

• 2ve4 • 29 Ağustos 2005 23:59 • #483394
    biz demiştik

arızayım a.q.
    gittiğiniz yere durmadan bk atıyosunuz. buna en uygun cevap o yere gitme olur.(bu yaklaşım turgut özal a aittir)
    diyoruz herkes özgür diye. git sende adam topla kendi fikirlerini savunacağın bi festival düzenle. haa..illa ben fikir mikir istemem dersen. bi festival barışarock mı? büssürü konser ıvır zıvır var, onlara git. paranı ver rock and coke ye git. orda iki saat kuyruk beklemezsin de aldığın yarım ekmek köfte 5dolar olur..ama benim param var, ben parayı verir hizmet isterim dersen, tercih senin. maalesef benim param yok öyle yapamıyorum. hatta barışarockda da param yoktu evden getirdim.
  • punklives • 30 Ağustos 2005 00:07 • #483398
    biz demiştik

biz mutluyuz barışarock tan parasızız,açız,sıra bekleriz,çişimizide yaparız bi yerlere neden bu kadar üsteliyorsunuz ki size ne madem sevmediysen ya bi daha gelmeyin ya da gelipte çamur atmayın paranızla herkes girişte 100 milyon vermedi barışarock ta daha öncede yazdım okumadıysanız okuyun paramız yok öyle hezarfenin her yerine hela dikem....

biz mutluyuz böyle kötü veya iyi...

seneyede gelin veya gelmeyin daha iyisi yapılmak için uğraşılacaktır.....

2ve4 e cevaptır yanındayım dostumm...
  • baltalı ilah • 30 Ağustos 2005 01:35 • #483403
    OKUYUN VE OGRENİN ARTIK SUNU

Merhaba savaşa rockcı? pardon barışa rockcu arkadaşlar. Hayatımda gördüğüm en kısır festivaldi Çadır olayı ve Heavy Metalin olduğu o iki saat hariç.Festival Çok Kötüydü.Hatta irençti.Adamlar Yani Heavy Metalci müzisyen akadaşlar Organizasyonun beklediği sloganları attırmayıp Gerçek Müzik yapmaya çalışan bu insanlara sabredemeyip ellerine geçirdikleri ilk fısatta gitaristi sahneden indirmeye çalışmaları iğrenç ve aşşağılık bir olaydı kendi fikrinden olmayan ve onların amaçlarına hizmet etmeyen insanlara nekar gaddarca davrandıklarını gördüm. oradaki gerçek seyircinin verdiği tepki sonucu o heavy metalci arkadaşlarımla gurur duydum. Bu guruplarada gösterdikleri onurlu davranış için tebrik ediyorum. Gelelim Başka konuya. Yanılmıyorsam biz oraya barış için gitmiştik, ama hiçde öyle bir otamla karşılaşmadık.Gözleri nefretle dolu bir sürü insan bunlar daha birbirlerine tahammül edemiyorlar ki başkalarına tahammül etsinler.Sıralıyorum.
    1-İki kominist gurup Kavga edip birbirlerini bıçaklıyorlar bu sözde barış ortamında.
    2-Anadolu Rock Adı altında çadır açan yaklaşık 50 kişilik bir gurup.Cuma gecesi saatlerce jeneratör çalıştırdılar, bu aletten çıkan karbon monoksit gazını çadırlarımızda saatlerce soluduk. Şikayetimizi zehirlenmek üzere olduğumuzu söyledik suratımıza garip garip baktılar. ve bizi kaale almadılar. gidip üç defa güvenliklere söyledik yine kapatmadılar. bizde çareyi gecenin karanlığında çadırlarımızı söküp başka yere taşımakta bulduk. Soruyorum herkese bumu barış? Yani kalabalık olunca güçlü olunca zayıf tarafı ezmekmi lazım. veya güçlü olunca her yapılan davranı meşrumu sayılıyor. Sonuçta biz ırak konumundaydık onlarda elştirmeye gelinen Amerika. Adamların söylemleriyle uygulamarı tam zıt.
    3-Ağçlık tarafta bir gurup sabaha kadar içtiler slogan attılar.Gurubun bir kısmı galiba istanbul dışından gelmiş, Slogan sa şöyle! Biz anti anti kapitalistiz. Tamam saygı duyduk dinledik.
    Bu adamlar ve kızlar 3 gün aynı şekilde bağırdılar.Pazartesi sabahı birinin boynunda 2 milyarlık Canon EOS 20D FOTOĞRAF MAKİNESİ. Ayağında Siyah Convers Ayakkabı. Bu Gurubu almaya iki tane otomobil Geldi Biri AUDİ A3 Turbo. Diğeri BMW M3 Bumu anti kapitalizm. biz o ara belediye otobüsü bekliyorduk.Eminim bu arkadaşlar diğer gecelerini Laila ve Reyna da geçiriyorlardır.
    Cola emeklilerinide garip garip dolaştırdılar oda çok komikti.Lütfen Daha inandırıcı Olun Müziği lütfen Alet etmeyin.
  • venom • 30 Ağustos 2005 02:03 • #483405
    biz demiştik

hani özgürlük senin istediğin yerde müzik dinleyelim ama sen bireylerin özgürlüğünü savun hadi senin dediğini yapayım sadece sen istediğin için evde müzik dinleyim ozaman embüyük sömürgeci sen olmazmısın?
  • punklives • 30 Ağustos 2005 02:28 • #483406
    OKUYUN VE OGRENİN ARTIK SUNU

anti kapitalizm diyipte giydiğin kullandığın markalardaki emekçileri düşünmeyelim mi? ne demek yani bu ben senin,onun,bunun giydiği hiçbir convers te made in usa yazdığını sanmıyorum ya çin yazıyor ya da vietnam evet bi şekilde abd para kazanıyordur ama artık abd parasını sürümden kazanmaya başlamış asıl parayı ona emek veren işçiler alıyor zaten yeterince az olan paralarıyla geçinmeye çalışıyor çinlileri,vietnamlılar.....

her neyse barışarock bi şekilde geçti gitti umarım seneyede olucak umarım seneyede biz orda olucaz umarım herşey dahada güzel olucak ama biz asla fazlasını beklemicez....
    olanla yetinmeyi bilicez olduğu kadar deyip sloganda atıcaz....

gelenleri zihniyetini bildiklerimizi karbon monoksitle boğucaz,karanlıkta çadır değiştirmelerine sebep olucaz ama biz herşeyden önce aptal abd ye karşı çıkıcaz....

aramızda bizimde ne kadar arızalarımız çıksada.....
  • venom • 30 Ağustos 2005 02:36 • #483407
    arda ne fark var

ha raken kok ha barışa rock ne fark var biri kapatalist diğeri kominist ama roken kokta kahrolsun kominizm diye bağıran yoktu geçen sene ya da rusyaya putine lanet okuyanda görmedim votka içmeyin diyende yoktu adamlar sömürdülerse çok güzel bari müzik ön plandaydı ama çok değildir keşke barışa rocktada müzik ön planda olsa rusya en büyük nükler bomba bende diyerek birilerini tehdit etmeye çalıştı ben öyle hatırlıyomneden buna karşı gelinmiyo ,çeçenistanda yaptıkları,amerika veya rusya kominizm ya da kapitalizm biz tek olamayıp Atatürkçü düşünceye sahip çıkmadığımız sürece, Atatürk'ün ne yazıkkı bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti büyütmek yerini sağ,sol,kürt,türk diyerek bizi parçalamak isteyenlere bu şekilde yardım ettikçe bizde ırak,filistin,çeçenistan durmunda oluruz keşke önce şu ülkeyi büyük devletler arasına Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda bataktan çıkarsak,
  • punklives • 30 Ağustos 2005 03:26 • #483415
    arda ne fark var

ne yani sence insanların yüzüne gülüp arkalarından vurmak sence daha mı iyi barışarock ta bu yok işte adam ben koministim diyo ve bunu açık bi şekilde dile getiriyor koka kola da bu tabi ki yapılamaz çünkü oraya belli bi düşüncenin insanları gitmiyor öncelikle oraya gidenler eğlenmek için gidiyor ama kimileri isteyerek kimileri istmeyerek ki bu çok saçma yardım ediyor...

emperyalizmde zaten asla yönetenler ortaya çıkmaz elindeki insanlara istediğini yaptırır sanki iyi görünür ama asla iyilikle alakası yoktur bunu hepiniz biliyorsunuz...

barışarock ta müzik ön planda değilse bile rakınkokta müzik ön plandaysa ne farkederki madem ikiside senin için aynı kapıya çıkıyor....

rusya ve kominizm bırakın ya ben kominizmi savunmuyorum ama rusya da kominizm diye bir şey yok onlarda en az abd kadar abd ler....

ben anarşizmi savunurum savunursam kominizmle hiçbir alakam yok fakat alakam yok demek onların savunduğu şeyede karşı çıkıcam anlamına gelmez...
    beğenmediyseniz hoşunuza gitmediyse kendi festivalinizi yapın neyi savunmak istiyorsanız onu savunun ben koka kola ya gitmiyorum ama hem oraya gidip hemde barışarock a bok atanlara laf ediyorum ben buna karşıyım neyse düşünceniz sizde dışa vurun....

madem özgürlük var.....
  • Paşam • 30 Ağustos 2005 05:49 • #483418
    biz demiştik

bi kere cevap verilirken a.q. denmez denirsede ben senin a.q. denir burdan başlayalım.
    parası olana iyi hizmet parası olmayana az ücretle hizmet verip fikir empoze etmek misyonerlerin işidir. ülkemizde aç ve parasız insanları kandıran kendi dinine çekmeye çalışan hristiyan misyonerler gibisiniz.
    sanki festivali kendileri düzenlemiş gibi bi de savunucusu olmuşlar.
    yapılan onca rezalete sahip çıkıyorlar
    madem öyle beğenmeyen gelmesin diyorsunuz o zaman hadi canım naş yallah gidin kübada yaşayın burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ beğenmeyen yaşamasın. nasıl olsa askere gitme diyorsunuz bu ülkeyi askerler kurtardı istiklal savaşında . bu ülkeyi bölün diye kurtarmadı o şehitler.
    kola içen bush olsunmuş. hay bushun bi yerine bir numaralı şişe girsin sanki kola içemiyorlar
    haydi o zaman namusunuz ve şerefiniz üzerine yemin edin diyinki : BEN BUNDAN BÖYLE AĞZIMA KOLA SÜRMEYECEĞİM SÜRERSEM BUSHA NASİP OLAN BİR NUMARALI ŞİŞE GİBİ BANADA AİLE BOYU KOLA NASİP OLSUN diyin yemin edin.
    ya bi gidin yatın uyuyun ya. işiniz gücünüz hesapta aykırı olmak.
  • metalkuzucuk • 30 Ağustos 2005 09:37 • #483445
    arda ne fark var

eee arkadaşlar bu kadar yorumdan sonra artık gitmessiniz barışarocka...bi arkadaşta rock in coke a ceza geliyor diye gitmiyor bu da bi mantık işte..
  • muzo867 • 30 Ağustos 2005 11:23 • #483451
    arda ne fark var

yorumların son yarısını okumadım ama sunu soyleyebilirim ki o adamların o festivalde yaptıklartı eğer anlattığınız gibiyse hiç de iyi şeyler değil yani bi müzik festivaline yakısmıyor. ama onlara katıldığım tek konu COCA COLA konusu. aslında bence onlar neden amerikaya kolaya hayır dediklerini kendileri bile bilmiyor. olay şu:
    COCA COLA şirketi amerikanın köpeği ve tetikçisi haline gelmiş israile gelirinin bazen tamamını bazen de birkısmını bağışlıyor ve kokakolanın bu tutumu şunu gösteriyor: içtiğimiz her kola dünyaya bir kursun olarak dusuyor.

....