Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barışarock saçmalığı müzikle ne alaka

• Paşam • 29 Ağustos 2005 19:20 • #483336
    OKUYUN VE OGRENİN ARTIK SUNU

yavaş es bence dostum bu kadar savurma.
    ilk yazıyı dikkatli oku.
    filistin ya da afrika standı değilde küba vardı diyorum
    her tür bayrak vardı ama türk bayrağı yoktu diyorum
    adı özgürlük ama dışardan su getirmek yasaktı diyorum
    kolaya karşısınız ama kolanın sadece türkiyedeki pazar payının %40 ını elinde tutan efes pilsen satıldı diyorum
    askere gitme diye propaganda yapıldı diyorum
    Tibet AĞIRTKAN sahneden alındı diyorum
    ışık yoktu diyorum
    kırktane aksiliği ve olumsuzluğu belirtiyorum sen ise haala amerikada amerika diyorsun.
    aynı zihiyet körlük bağnazlık.
  • shadowinthesun • 29 Ağustos 2005 19:22 • #483337

fikirlerini müzikle anlatmak ayrı bişey,insanların müzik dinlemek için gittikleri bir festivalde bangırdamak daha ayrı bişey..ve bence hiçbirşey..nedeni açık değil mi,beyin yıkamak..herhangi bir görüş için söylemiyorum..herkes neye veya nereye mensupsa bi kişi daha fazla olmak istiyo..eyvallah..ama böyle yaparak kalıcı hiç bir çözüm üretilemez..herkesin bir yorum yapma diye bir özelliği var (kullanan bilir) işte o özellikle insanlar olayları izleyerek o veya da bu derler..asıl özgürlük de budur..müzikse amaç olmaktan çıkıp araç olmaya başladıysa bişeyler için,oturup düşünmek lazım..herkes önce insanlık özelliklerini tamamlasaydı zaten,bu tür arayışlar içine girmezdi hiçkimse..

işiniz yoksa bu topiğe yazmayın!!!!

kimin nereye ne yazacağına kim karar veriyor..özgürlük bu olmasa gerek?zaten gereksiz mesajlar siliniyor..

ayrıca burada barışarakı eleştiren insanlar ırakta ya da başka biyerde insanların ölmesinden zevk mi alıyor?nasıl bir mantıktır bu?ya da kola içen insanlar rock n coke ta eğlenmeyi düşünen insanların amacı...söylemek bile istemiyorum..böyle mi düşünüyosunuz ya?şüphe edin insanlığınızdan o zaman..

İNSANLARI İNSAN OLARAK GÖRÜN ARTIK,O VEYA BU DİYE DEĞİL..EĞER SİZ DE İNSANSANIZ, O VEYA BU DEĞİL..EN ÖNEMLİ KİMLİK İNSANLIK ÇÜNKÜ..

MÜZİĞİN GÜCÜNÜ KULLANARAK SİYASİ BİR AMACA HİZMET ETMEK O AMACI KÜÇÜLTMEZ Mİ?ÇÜNKÜ KABUL EDİLSE BİLE SEBEBİ FİKRİN DOĞRULUĞU DEĞİL MÜZİK OLACAK..AMA SİZCE ÖNEMLİ DEĞİLSE,FİKİRLERİNİZDEN ŞÜPHE ETME ZAMANIDIR..şarkı sadece aşk için mi yapılır diyenlere de hiç bişey demiyorum:):)aşk da bir siyaset değil midir zaten:):)herkes kendine kadar yaşamayı öğrenince bu saçmalıklar da olmaz artık..ya da benim yerime yaşayacak varsa haber verin anlaşalım..yavuz çetinin sözleriyle son veriyorum..

benden bir ruhsuz yaratmayı nasıl başardınız
    benden bir hissiz yaratmayı nasıl başardınız
    benden sizden biri yaratmayı nasıl başardınız
    yaşamak istemem artık aranızda
  • brçe • 29 Ağustos 2005 20:08 • #483340

ehehe hadi gelin rock n coke gdelim:)hatta kameraların önüne geçip merabaaaaa diip barışarockçıları çağıralım o güsel ortama:D
  • 2ve4 • 29 Ağustos 2005 22:16 • #483358
    biz demiştik

şimdi bu forumu okuyan barışarak destekçisi garaj üyeleri nerdesiniz?önceden atıp tutmak kolaydı değil mi?hadi şimdi de rezaletin yanındayız yaşasın rezalet kahrolsun a.b.d. emperyalizmi desenize.ama sizde o cesaretin onda biri bile olduğuna şüpheliyim.bırakın

kahrolsun amerikan emperyalizmi.
    kahrolsun amerikan yardakçıları.

madem müzik istiyosun git evinde dinle.
  • Paşam • 29 Ağustos 2005 22:20 • #483360
    biz demiştik

madem müzik istiyosun git evinde dinle.

bir insan bu kadarmı saçmalar Allahım
  • Darth_Vader • 29 Ağustos 2005 22:58 • #483372
    kardeş zaten kendimizle çelişmiyoruz!!
    türk solu o savaşta israili destekledi!!
    bu yüzden harbi solcular o dönemde destek verenlerden nefret ettiler!
    ve hala ediyolar, misal:yalçın küçük..
    ırak a girmeliydik bence, çünkü orda bir sürü türkmen kardeşimiz öldü!!
    en azından musul a girmeliydik..
    tabi ki bizi oradan çıkarırlardı ama bunu ödeterek çıkardık!!
    yıllardır amerika nın sömürgesi olarak anıldıktan sonra en azından prestijimiz kurtulurdu..
    ırak a girseydik eğer sınırları tekrar çizdirirdik..
    körfez de özal girelim dediğinde bir ton gerizekalı üzerine yürüdü..
    cudi dağının üzerinden sınır geçiyo
    oralardan teröristler akın ediyo türkiye ye
    dağın etrafından
    sınırımız çeker
    kendimizi
    bi kaç çapulcunun
    tacizin den kurtarırdık..
    savaş
    İĞRENÇ
    bir şeydir..
    ama dünyanın gerçeği bu..
    savaşa hayır diyerek sadece kendimizi kandırabiliriz..

saygılarımla..

s.t.c.o.p.
  • UglyKidJoe • 29 Ağustos 2005 23:12 • #483375
    gitmeyin kardeşim zaten askere. paralı falan yapın siz. ama bu ülkede en önde asker safhında durup oranın eziyetini sonuna kadar çekecek insanlar da var benim gibi. evet gidicem askere ve neden öldüğümün tek bir sebebi olacak. malum sebep. vatan için. bu kadar klişe ve kolay bir cevaptır ama hayat klişeler üzerine kuruludur.
    saygılar.
  • coke-man • 29 Ağustos 2005 23:20 • #483377
    biz demiştik

evet bu kadar saçmalar.işte halkımızın traji-komik durumu.bu adamlar özgürlükten yanalar ama karşı görüşteki insanları hep susturmaya çalışırlar.bi şey desem... niye diyeyim ki!!!
  • 2ve4 • 29 Ağustos 2005 23:37 • #483385
    biz demiştik

asıl saçmalık bi festivale gidip orda eğlenip (hayır ilk defa gitse neyse, ne bk olduğunu biliyosun oranın) sonrada burda yerden yere vurmak.

barışarock pis, banyo yapmayan, gtlerini yıkamayan, komanistlerin, anarşiklerin, zararlı insanların düzenlediği, tamamen kötü niyetli, berbat bir festivaldir. kimse barışarock'a gitmesin.

işte bu mu istediğiniz? tatmin oldunuz mu arkadaşlar?
  • Paşam • 29 Ağustos 2005 23:43 • #483388
    biz demiştik

kardeş benim komunist arkadasımda olabilir imam arkadasımda olabilir. ama onlar ne senin gibi otur evinden çıkma orada dinle müziğini diyor nede beni 2 saat yemek kuyruğunda bekletip benden para kazanmaya çalışıpta para kazanmaya çalışan diğer insanlara pis sermaye demiyorlar.
    harbi arızaymışsın çok pardon ama.