OKUYUN VE OGRENİN ARTIK SUNU
fikirlerini müzikle anlatmak ayrı bişey,insanların müzik dinlemek için gittikleri bir festivalde bangırdamak daha ayrı bişey..ve bence hiçbirşey..nedeni açık değil mi,beyin yıkamak..herhangi bir görüş için söylemiyorum..herkes neye veya nereye mensupsa bi kişi daha fazla olmak istiyo..eyvallah..ama böyle yaparak kalıcı hiç bir çözüm üretilemez..herkesin bir yorum yapma diye bir özelliği var (kullanan bilir) işte o özellikle insanlar olayları izleyerek o veya da bu derler..asıl özgürlük de budur..müzikse amaç olmaktan çıkıp araç olmaya başladıysa bişeyler için,oturup düşünmek lazım..herkes önce insanlık özelliklerini tamamlasaydı zaten,bu tür arayışlar içine girmezdi hiçkimse..
işiniz yoksa bu topiğe yazmayın!!!!
kimin nereye ne yazacağına kim karar veriyor..özgürlük bu olmasa gerek?zaten gereksiz mesajlar siliniyor..
ayrıca burada barışarakı eleştiren insanlar ırakta ya da başka biyerde insanların ölmesinden zevk mi alıyor?nasıl bir mantıktır bu?ya da kola içen insanlar rock n coke ta eğlenmeyi düşünen insanların amacı...söylemek bile istemiyorum..böyle mi düşünüyosunuz ya?şüphe edin insanlığınızdan o zaman..
İNSANLARI İNSAN OLARAK GÖRÜN ARTIK,O VEYA BU DİYE DEĞİL..EĞER SİZ DE İNSANSANIZ, O VEYA BU DEĞİL..EN ÖNEMLİ KİMLİK İNSANLIK ÇÜNKÜ..
MÜZİĞİN GÜCÜNÜ KULLANARAK SİYASİ BİR AMACA HİZMET ETMEK O AMACI KÜÇÜLTMEZ Mİ?ÇÜNKÜ KABUL EDİLSE BİLE SEBEBİ FİKRİN DOĞRULUĞU DEĞİL MÜZİK OLACAK..AMA SİZCE ÖNEMLİ DEĞİLSE,FİKİRLERİNİZDEN ŞÜPHE ETME ZAMANIDIR..şarkı sadece aşk için mi yapılır diyenlere de hiç bişey demiyorum:):)aşk da bir siyaset değil midir zaten:):)herkes kendine kadar yaşamayı öğrenince bu saçmalıklar da olmaz artık..ya da benim yerime yaşayacak varsa haber verin anlaşalım..yavuz çetinin sözleriyle son veriyorum..
benden bir ruhsuz yaratmayı nasıl başardınız
benden bir hissiz yaratmayı nasıl başardınız
benden sizden biri yaratmayı nasıl başardınız
yaşamak istemem artık aranızda