Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Duman Sizce müzikmi yapıyor?

• Gonewiththesin • 1 Mayıs 2006 16:57 • #497971
    başka neye benziyor müzik abi işte begenmeyen dinlemez
  • likablegirl • 1 Mayıs 2006 19:58 • #497987
    Duman'ın müziğine lafım yok bence gayet güzel. Ama vokalleri Berbat. (ne kadar farklı olduğu için iyi gibi gösterilip "waw abi süper yaa " dense de.. )
  • gismow • 1 Mayıs 2006 20:47 • #497991
    aynen katılıyorum arkadasa mor we oteside kimmiş ozellikle canlı performans 0 morwe otesinin!!!we dumanın yaptıı soz müzikle kalite acsından uzaktan yakından ilgisi yok karşılastırmadan once iyice dinleyin ya da eleştiriyorsanızda başkalarıyla karşılaştırmayın...herkes haddini bilsin!
  • berksk • 2 Mayıs 2006 02:56 • #498004
    duman ve müzik haaa hadi gidin ya piyasa malı bunlar piyasaaaa
  • sönmez • 2 Mayıs 2006 21:13 • #498034
    hade len
  • İnsanlar_ölmez • 4 Mayıs 2006 10:07 • #498079
    Sana katılmıyorum hatta senin bir kere bile oturup hiç bi iş yapmadan dumanı dinlemediğini biliyorumm:)Hiç bi iş yapmadan kendini sadce müziğe vererek bi dinle bak nasıl seviyosun bence muhteşem müzik yapıyor adamlar haklarını yememek lazım evet belki asi gençleirn dinlediği bi müzik türüdür belki ama ne güzel ki hala bu ülkede olanlara tepki gösterebilecek bi topluluk var son cömlende haklısın ama ağır eleştirilerde çok kötü sonuç çıkarır..

Şuanda duman dinleyerek bunları yazıyorum bence HARİKALARRRRR
  • tearful days • 11 Mayıs 2006 09:59 • #498480
    yok canım ne müziği, dizi çekiyo onlar...
  • düş-macunu • 11 Mayıs 2006 14:34 • #498499
    bu işe gönül koymuş ve kendince emek vermiş insanlara bu şekilde yaklaşman terbiyesizlikten başka bir şey degil..hiç degilse biraz emeğe saygın olsun.-ari barokas:konservatuvar okumuş bi insan ve yıllarını bu işe vermiş,batuhan mutlugil'in de degerini sen bilemesen de uluslararası odullerle zaten hak ettigini alıyor-
    biraz saygı,biraz empati...sence cok mu zor??
  • bisgen • 13 Mayıs 2006 16:17 • #498646
    EEE BUNUN MÜZİKLE NE ALAKASI VAR.
    AYNI SEY FERIDUN DUZAGAC İCİN DE GECERLİ... NEYMİŞ HARİKA SÖZLER YAZIYORMUŞ. BU DOĞRU Bİ SAPTAMA. AMA O ZAMAN OTURSUN SADECE SÖZ YAZSIN . MÜZİK SADECE SÖZLE OLMUYORKİ.
  • mirek_86 • 13 Mayıs 2006 18:30 • #498651
    arkadaşlar benim anlamadığım bişey var siz neyin mücadelesini apıyorsunuz ya.. müzik evrenseldir bi kere......................
    hepimiz bi tarzı olan ve seçerek dinleyen kişileriz diye düşünüyorum. eleştirenlere sorarım. acaba türkiyede bir rock grubu iyi olmasa üçüncü albümlerini çıkartmış olabilir miydi? (konser albümünü saymıyorum) bu sorumu cevaplayın önce lütfen. ilk albümlerinden fos çıkan çoook rock grubu gördük biz oysa duman da onlar gibi ilk albümlerinin reklamını fazla yapmadı zaten. yani işi reklama da bağlamayalım. şimdi söyleyin bana duman müzik yapmıyor da ne yapıyor? bence bal gibi müzik yapıyolar işte beğenmiyorsanız dinlemeyin kardeşim zorla başınıza kakmıyoruz ya duman diye. bence duman yolunda gayet iyi ilerliyo.. yürü be duman kim tutar seni