Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Duman Sizce müzikmi yapıyor?

• kafkavis • 26 Nisan 2006 04:57 • #497638
    araştırma yapmışmış!peehh!nerde , ne zaman, kimlerle , ne şekilde yaptın diye sorarlar adama..saçmasapan bi cümle!desteksiz bi atış daha..tek bi nota yazabilmiş olsaydın eğer böyle bi başlık açmaya dahi utanırdın..

saygılar..(pehhh)
  • kartalgediz • 26 Nisan 2006 10:49 • #497640
    bunlara gerenk yok çünkü tartışacak bişey yok.
  • Mad_Slayer • 26 Nisan 2006 15:55 • #497649
    alternatif arabesk-rock

saygılar.
  • numbie_X • 27 Nisan 2006 21:10 • #497726
    çok pardon ama,müzik dışında ne yapıyolar sizce?
    hayır yani bu cümle biraz yanlış olmuş bence,müziklerinde tarz yok denilse belki daha doğru olucak.
  • jereen • 28 Nisan 2006 17:30 • #497762
    arkadaslar durum ortada adamlar süpr artk ELEŞTRİ YAANLARA diecek sözüm yok batuhan dnyanın en iyi gitaristi secildi siz hala duman müzkmi yapıyo diosunuz alla alla gidin işinize bakın yhaa ....
  • davulist 35 • 28 Nisan 2006 19:44 • #497765
    tabi ki de hayır,bence dumanın solisti kayıtları tam büyük tuvaleti geldiginde yapıyo.mikrofonu alıyo giriyo hela ya başlıyo söylemeye.
    heeeeeeee arghhhhh ahhhhhh seniııııhhh kendimearghhh sakladımlogloglog...cumphhh..zartttt...zortttt.ve duman solisti işini bitirir.
    dumanın solisti:::kayıt mükemmeldi abi ya bu kez sölerken dahada zorlandım,daha damar oldu....kabızlık vardı bi de oda şarkıyı ölümsüzleştirecek...
    duman solisti:::abi ya nası yapsak şu benim helayı biraz daha büyütek,tuz ruhuyla bi temizleyek ilham gelsin baaa.
  • mental patient • 28 Nisan 2006 20:23 • #497769
    ben bu konuda duman ın hakkını yiyemem adamlar şimdi gerçekten sözleriyle bitiriyolar zaten.müziğe gelince o kadar da kötü değil. hatta bir bakıma düşünülürse hiçte kötü değil diyebilirim sizi bilmem ama ben sıkılmadan duman dinleyebilirim.dumanıda seviyorum şimdi doğruya doğru dinleyen kitle hakkında haklı olabilirsiniz bu konuda tam bir bilgim yok
  • toledow • 1 Mayıs 2006 04:21 • #497929
    a şey yüz kişiye sordunuz mu peki onlar ne dedi :P.Şaka şaka ben açıkcası dumana bayılırım.bence türkiyede yeni bi nefes bu adamlar.Ya aslında saptamanız dogru bencede.etrafıma baktıgımda kımsede iç acıcı bi durum yok ama bu durum sadece bisim coğrafyamızda gecerli degil.sonucta bu da bı ruh hali :P
  • localistik • 1 Mayıs 2006 12:50 • #497957
    ya müzikleri kulaga hoş geliyor adamlar şekillerini ortaya koymuşlar zaten bence bunu tartışmak saçma degil ama çok abes kaçar
  • phantom_4 • 1 Mayıs 2006 15:58 • #497970
    duman müzik mi yapıyor? ha evet anlayana yapıyor...anlamayan anlamıyor...herkesin anlamasını da bekleyemeyiz zaten...eğer herkes anlasaydı müzik tarzlara ayrılmazdı, böyle saçma sapan konular nete dökülmezdi, ve belki de IQ tesleri yapılmazdı...tabi türkiye de milyonları peşinden sürükleyen ve kendini ispatlamış bir rock grubuna çamur atmak zekilik sayılıyorsa bilemiycem tabi..müzik yapıyo ama ben sevmiyorum de, son albümü sıktı de, kendni tekrar ediyor de...ama sınırını bil be kardeşim..yazma böyle saçma yorumlar yer kaplama boşuna..tabi kim olduğunu bilmiyoruz..istediğin gibi saçmalayabilirsin ne de olsa yüzüne bakıp dalga geçemiycez...diğer sitelerde ne sıkyorsun kim bilir...ferrarin mi var? hilton'a ortak mısın yoksa.. ya da yaptığın albüm nette download rekoru mu kırdı? bak bunları saçmalamayı unuttuysan yaz bi yere...prestijin artar belki...onlar "duman" olabildiler...sen ne oldun???