-
arabesk yaşamayı bıraktığın zaman görüşelim
-
Duman'ın ne yapmaya çalıştığını ben henüz anlayabilmiş değilim.Görünüşte sıkı grup imajı yaratmaya çalışmışlar ama müzikler çok basit kalmış..Hele son albümlerinin ilk klibini çektikleri şarkı tam bir hayalkırıklığı.."eski köprünün altında"yla müzik aynı..elbette müzik bir zevk meselesidir,dinleyenler de kendince bir tat alıyor olmalılar,saygı duyarım..
-
tabıkı muzik yapıyo hatta çook da güzel yapıyoo
valla türk rockının en ıyı gruplarından biri bence
her duman dinleyen de içine kapanık diğil ayrıca(misal ben)
-
bnce yaptıkları müzik saçmalıktan öte bişi degil. Beni asıl üzen ise cağanım şarkıları cover'layıp içine etmeleri ve bunların beğenilmesi!!
-
simdide :P
valla dumanı sevmem ama manga... onlar tam anlamıyla yüz karası yaa:)
-
yok be hocam o kadar da degil haksizlik yapma bence tamam cok kaliteli degil ama adamlar kendi capinda yapiyolar bi seyler son albumleri bencede guzel degil senin o dusundurdu galiba ?
-
abi ne demek anırmak kişnemek felan yaa???Beğen beğenme Kaan'ın kendine has tarzı ve benim çok beğendiğim yorumu var.Herkese hitap etmediğini anlarım ama bu kadarda harcatmam grubu.Ayrıca konser performansı en iyi yerli rock...Biraz arabesk yorum var fakat müziğin kalitesiz olduğu anlamına gelmez.Tercih meselesi beğenmeyen dinlemesin, ayrıca son albüm dinledikçe güzelleşenlerden...
-
"seni kendime sakladım hepsini ben hesapladım" abi bu ne ya rezilliktir bu ya, sırf satacak albüm olsun diye bi anda geçiştirme yazılmış bişey,köprüaltı ilede aynı melodi , hayranlarını kandırmaktan başka bşey değil,yaptığı işe saygısı kalmamış adamların,eskiden 3-4 şarkısı var dinlencek gerisini boşver zaten, nirvana özentisi bi grup hatta nirvana şrkılarının ritmini deiştripte piyasaya sürüyolar..ilginç tabi
-
saçmalamayın ya varoş bir dil kullanılıyor sadece duman asla piyasa grubu olmak gibi bir endisesi olamaz... bunu anlamak için bir kez konserine gitmen yeter... o sarkılar özgün ve yalın yazılmıstır... kaan vokal yapmasa bile bilirki kendisi sussa bile izleyenleri asla susmayacak ve sarkıya devam edecektir... iste Türkiyede çok az grubun yapabileceği bir seydir seyirci grubu olmak onlara bir parçası oldugunu inandırmak... duman bu ülkede Türk rock yapan ve batı rockına özenmeyen ender gruplardandır...
-
iyidir iyidir duman