-
Bi de konserlerde fazla içmeseler daha çok sevcem.. :)
-
ne içmesi, adamlar gözümümzün önünde ot yapıp çekiyorlar.. .)
-
batuhanın babası eski blues'çulardan herifler hala amerikaya gidip eğitimlerini devam ettiriyorlar.ben ilk çıktılarında otçu bi grup satan ama iyi müzik yapıyolar diyordum. ama şimdi saygı duyuyorum ve daha dikkatli dinliyorum... eskiyip atılmayacak grupların önde gelenlerinden DumaN olur
-
simdide :P
manganın müzikle ne alakası var?
senin muzikle ne alakan var abi???
merak ettimde...
<Mc Meltem>
-
bU DA SORU MU BEAHH...ADAMLAR TÜRKİYE DEKİ ROCK MÜZİĞİ YÖNLENDİRİYORLAR SİZİN TARTIŞTIĞINIZ KONUYA BAKIN..ŞURDA İKİ ÜÇ TANE AMATÖR GRUP ÇEKEMEYİP LAF ATIYORSA KARŞILARINDA DURMAYI BİLMELİYİZ BENCE..
-
Yetersiz bir grup bence, tamam grup, ama "Biz rock yapıyoruaaaz!(o bilinen aksanıyla)" demek için daha çok çalışmaları gerekir.Ama bir iyi tarafları varsa, şimdilikde olsa piyasa müzik yapmıyor olmaları..
-
ateş olmayan yerden duman çıkmaz :P
--------tweeder--------
-
Bu güzeldi :)
-
kim kızar veya bozulur,umrumda değil,gereksiz bir grup bence,olmasa da olur.. bi kere adam sesine hiç hakim değil ki- o da sanırım içip çıktıkları için oluyordur,bilemiycem-
-
yaa bn kızmadım sana ama duman yani boru değl bu,,yani bnce onu herkes dinleyemez ki bnce sende dinleyemediin için anlaymıosun:p:Pyanlış anlama ve kızma...