-
...
-
Ben başlıga atıfta bulunmuştum
yoksa Duman ı severek dinlerim ve bence cok saglam müzik yapıyolar
ve müzik yönünden örnek aldıgım kişiler..
:)
-
Yok canım Duman heykel, resim ve mizah ile uğraşır genelde
-
olur mu canım öldükten sonra da yaşar:Pp (bu ne yaman çelişki böyle)
-
simdide :P
ya sevenler ile sevmeyenler birbirine giricek simdi :P
birazda maNga ya gecelim
amaaa onlara soz soyletmem bilesiniz... :P
<Mc Meltem>
-
manganın müzikle ne alakası var?
--------tweeder--------
-
yapmayın arkadaşlar duman çok iyi bi grup yaa valla yani kızdırdınız hayranları duman türkiye nin en iyi rock gruplarından biri tamam sahneye alkollü çıkıyo olabilirler ama olsun onların şarkıları yeter(tabii bence,bunlar benim fikirlerim:))
-
aa ben başkasının fikirleri zannettim neyse belirttiğin iyi olmuş
--------tweeder--------
-
çılgın sedat şarkılarının sanat değeri daha yüksek. ama bişey itiraf ediyim bi kere dumanı izledim bi kanalda o ıkınan çocuk yoktu kaan heralde vokal olan, çok güzel blues çaldılar beğendim yani takdirimi kazandılar hadi gene iyiler. ama madem yapabiliyosun niye yapmıyosun o zaman müzikten anlamıyosun ozaman cevap veriyorum hayır duman müzik falan yapmıyo hele ki rock... bırockın arkadaşlar kurbanınız olim yaw ilerleyin nolur yaw.
-
Duman müzik yapıyor, gayett de müthiş müzik yapıyor. Duman'ın müziğine söylenecek laf olduğunu düşünmüyorum. JimiExperience arkadaşım demişsiniz ki: "Tamamen içine kapanık asi genç modeli bu müziği dinliyormuş." Ne alaka? Ben çok fazla Duman dinlerim fakat hiç de asi ve içine kapanık değilimdir. Gayet sosyal bir işyerinde çalışan gayet sosyal biriyimdir. Genellemeler yapmasakk.... Duman'ı dinliyorum her zaman da dinliycem. Başarılarının devamını dinliyorum.