-
evet duman severiz hemde içine kapanık asi genciz oldu mu memnun oldun mu pff ya..dumanın müziğinde ruh yokmuş pehh..gençlerin sevmesinin nedenini araştırmışmış saçmalık hepsi ..bıkmadınız bea eleştri eleştri ...dumanın müziğinden anlamıosanız anlamayın çok umrumuzdu dumanın müziği anlayana.....
-
muhaha dünyanın en iyi gitaristimi? benle t...k mı geçiyosun zuhaha yerlerdeyim :D
-
tekrar diyorum, arabesk alternatif rock..
-
katılıyorum arabesk alternatif rock duman ın tarzı hoşuma gitmiyo sadece bir kaç şarkısını severim...duman dan 1000 kat daha kaliteli binlerce grup var..
-
sence napıyo alalla yaa
-
dumandan kalıtelı grupların olması dumaın kotu olduu anlamına gelmes! yapmayın lutfen ya kabullenın artık onlar cok ıyı^^^#### adam gbı otrup dınlersenız sızde anlarsınız neyın ne olduunu
-
ya arkadaşlar dumana laf söylemeyin ya.git arkadaşam ya duman müzk mi yapıyo diye soruyosun. tamam dinlemiyor olabilirsin sevmiyorda olabilirsin seni kimse zorlamaz adamların yeteri kadar hayran kitlesi var zaten ama böyle saçma sorulmayacak sorular sorma olur mu? adamlar bal gibi müzik yapıyo tamam mı cnm.......
-
sanat , arabesk , rock , türk pop müziklerini epey bi harmanladıklarından ortaya ne olduğu belli olmayan garip bir şey çıkarttıklarını düşündüğüm , yine de belli bir kitle tarafından sevilebildiğini görüp ciddi bir yaratıcılığa da sahip oldukları için başarılı olduklarını düşündüğüm gruptur duman. aynı şiddette kısa zamanda dağılıp çok daha faydalı küçük oluşumlar oluşturabilecek potansiyelide var:D aslında tarzını katagorize etmek biraz zor.. yalnız son dönemlerde albümlerinde artık kendini tekrar ediyormuş gibi geliyor nacizane grubumuzun..artık ilk hallerinden çok uzaklaşıp, fazlasıyla kabak tadı vermeye başladı kanaatindeyim.biraz daha ayık olurlarsa dahada iyi olacaktır..
-
DUMAN MÜZİK YAPIYO :D
bak şimdi sana aslında cevabını verdimde bir daa vereyim artık
DUMAN MÜZİK YAPIYOO
oldu mu?
Allah aşkına birde şe sorucam asi ve içine kapanık gençler mi dinliyomus?
kaç kişiye sordun kaçından evet abi ben asiyim içime kapanıım ve duman dinliyoruuaam laflarını duydun birader:D
haa birde bir arkadaş var yukarlarda şimdi adına bakma zahmeti içerisine girmicem
kaanın tualette şarkı söylediğini filan yazmıs
cevabımı yazmadan önce sunu belirtmeliyim sevgilimden baska kimsye asık değilim ne kaana ne batuhana ne baskasına.. ama sunu demek istiyorum kardeşim
SEN KAAANIN B*KNA KURBAN OOOL :D
-
DUMAN MÜZİK YAPIYO :D
:)))))))))))))
helal be arkadaşım..
ya bi eleman da müzikte tarzlar vardır zevkler farklıdır boşuna mı IQ testi yapılıyo demiş.
sorarım o insana,IQ ile müzik tarzının ne alakası var?
yani metal ya da pop ya da rap herneyse,birini dinleyen diğerilerini dinleyenlerden daha zeki mi oluyo,ne saçma!
yapmayın arkadaşlar,bazen sırf çorbada tuzunuz bulunsun diye saçmalıyosunuz..