-
DUMAN MÜZİK YAPIYO :D
kapak yerini buldu
-
İzmir Konserine Gitmiştim.adam müslüm gürsesten bi sürü parça söyledi yaa.Canlı performans zaten sıfır..Rock ve Arabesk..? Şarkıları güzel belki ama sadece kaset ve CD'lerde..
-
ehuhuhuhuhahahaha
-
ben dumanı çok seviyorum ama bir daha konserine gitmeyi düşünmüyorum oturup dinlerim daha güzel..bostancı konserindeki performası beni büyük hayal kırıklığına uğrattı eski dumanı çok özlicem doğrusu..
-
müziklerinde ruh yok ama adam zaten ruh gibi
-
adamlar bence tüm ruhunu katıyo ya yapmayın nası ruh olmaz duman dinlerim hiçte içine kapanık ya da asi oldugum söylenemez.aksine çok sosyal bir insanım.evet çekiyolar ama sonuçta onların özel hayatı cart curt kimseyi ilgilendirmez.sahneye çıkıp iyi müzik yapıyolarmı yapıyolar.ayrıca başka gruplar isim vermiyelim sahnede yarım saat durup parayı cabine atarken dumanın sahne performansı onlara bin basar.
-
duman burda bu şekilde tartışılmaya konu olamayacak kadar mükemmel üstüdür..
-
alem yapıyor alemm:D
-
lan neresi nirvana özentisi ayrıca bütün şarkılar birbirine benzer o adamlar bi anda mı müzik yaptılar kendilerine göre dinlediği müzik gruplarından esindiler ilk başladıkları zaman ise onların şarkılarını çala çala kendilerine has şarkılar ortaya cıktı kimseden esinlenmeden dünyada yeni bir müzik türü çıkaran var mı??...
-
doğrudur katılıyorum...