-
bence herkesin ve ösellikle böürüyo diyenlerin kaçırdıkları bi nokta var o da konser performanslarını eleştirmeleridir. evet kaan konserlerde alkollü olabilir hatta başka şeylerde... ve kaan konserde şarkılarında inler, doaçlama yapar bunu herkes bilir ve sever bu ayrı bi havadır doallıktır eglencedir. arkadaslar duman ın konser ve stüdyo albümleri aynı şarkıları söylemelerine rağmen çok farklıdırlar. sözler zihinlerin derinliklerindeki(en azından kendim için) bişeyleri anlatır sorgular tokatlar. varmıdır eskiler hariç "bal" gibi bi parçayı türkiyede yapan "rockçı" :) ?
tabi anlayana...
-
tek kelimeyle seviyorum o bunalım şarkı sölemelerine bayılıyorum ve şu ana kırmış kalbini çalıyo enfesssss
-
araştırmada bir problem olduğu açık, ne alakası var abi dumanın asi ve içine kapanık dinleyicilerle, yaptığı müzik, özellikle sözleri yansıtıyo bu iki kavramıda ama öyle bir dinleyici kitlesi yok, duman piyasa oldu höbeleeeee diye b ağırmaktan alamıyodunuz kendinizi ya şimdi ne olduda yapılan bu değrli araştırmanın sonucu böyle mantıksız çıktı.
masal, hayatı yaşa(asi)
halimiz duman, kırmış kalbini, melek(içine kapanık)
-
şimdi ben bunu dinliyorum diye içime kapanıkmı oluyorum anlamdım yaa:):)
-
bende balık besliyorum ne dinliyorum bilin bakıyım
-
klasik bişiyler dinliyosun sanırım :D
-
postmodern arabesk tar'rock + grunge / fantazi müzik + ai ai ai (kaan) = Duman...
-
gemi yapıyor
-
hadi len :)
-
harbiden öyle yani