Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Duman Sizce müzikmi yapıyor?

• metronom_87 • 27 Ocak 2006 03:25 • #493054
    69_ScAPe_69'a katılıyorum sonuna kadar. aramızda amatör rock(sözde) grubu olan bikaç arkadaş çamur atmaya çalışıyo kendileri duman kadar olamadıkları için. müzik nedir arkadaş??? melodi+ritm değil mi??? dumanda bu ikisinden hangisi yok???
  • sonicyouth • 27 Ocak 2006 09:47 • #493061
    bence türkülere benziyor şarkıları ben zerre beğenmiyorum ama teomana on basarlar ya da diğer bi çok türk grubuna
  • re-arranger • 27 Ocak 2006 11:02 • #493062
    Değerli arkadaşım kulaklarını biraz daha açıp dikkatle dinlersen duman ın rock değil blues yaptığını anlarsın ya da grunge diyebilrsin. O adamların "biz rock yapıozz" gibi şeyleri de aştığını düşünmekteyim.
  • CaFeiN • 27 Ocak 2006 13:09 • #493066
    sapına kadar..

+5
  • lovekaan4ewa • 4 Şubat 2006 00:26 • #493424
    sonuna kadar katılıyorum!ayrıca bu nasıl bir sorudur?!!duman sizce müzikmi yapıyor?!ne demek bu şimdi..duman bu türkiye'de müzik yapabilen tek rock grubudur.ve cidden sapına kadar gayet de güzel müzik yapıyor..ayrıca duman yorumunu kimsede bulamazsınız!bu insanlara göre duman kötü bir müzik yapıyorsa bu tamamen sizin dünyaya bakıs açınızın dar olduğunu gösterir!!duman türkiye'deki kalıpların dışına cıktı..anlayın bunu artık..bu cekememezlik bitsin!ayrıca duman'ı dinleyenler konuşsun..elestiri olmadan daha iyiye varılmaz ama elestiri bilmeden dinlemeden hissetmeden anlamadan yapılmaz!ayrıca müziği beğenmemek grup elemanlarının kısılıklerını ve yaptıkları seylerı elestırme hakkını size vermez!o onların bıleceklerı ıs..duman ölümsüzdür ve bütün sacmalıklar karsında her zaman ölümsüz olcaktır..
    **DUMANLA YASIYORUZ DUMANLA VARIZ DUMANLA ÖLÜCEZ!
    NOT:duman'a tapıyorum ama 'ASİ' değilim..böyle bir kanıyada nası varılmıs bilemıyorum..sacmalık!
  • ryhthmer • 4 Şubat 2006 16:30 • #493451
    ya burda resmen saçmalandı ya duman ve asi genlik hiç bi alakası yok hatta tam aksi var... ya bu memlekette mor ve ötesi el üstünde tutuluyosa duman baş üstüne çıkarılmalı...adamlar köpek gibi çalıyo ya ( gitaristi sevmesemde)
  • __ACDC__ • 4 Şubat 2006 18:12 • #493453
    hiç yakıştıramadım sana sönmez :))
  • mor_ve _ötesi • 4 Şubat 2006 23:56 • #493480
    1-konu mor ve ötesi değil duman
    2-mor ve ötesi'nin şarkıları çok daha anlamlı ve bazı konularda yapıcı, 'bebeeek!güzeel bebeeek!' diye bağırarak değil insanlara bir şeyleri; toplumun gerçeklerini anlatarak müzik yapıyorlar..Dumanla karşılaştıramazsın bile..Kaanın orda gerek anıran gerekse kişneyen nacizhane ve mümtezil bir tür olduğunu düşünürsek, bazı gruplarla karşılaştırırken, karşılaştırılacak kadar değeri var mı karar verilmeli...
    3-her neyse konu duman..Sözleri güzel, electrolar sağlam olsa bile bazı şarkılarının, Kaan anırarak tüm duyguyu ve anlamı şarkıdan alıyo şimdiye kadar dumanın söylediği bir şarkının tamamını anlayabildiğim hiç olmadı..

vs vs..Sadece görüşümü belirttim üstüme atlamanıza da gerek yok tabi..(kaana batuhana falan aşık olan kızlar var ya o açıdan dedim bunu da..)
  • CaFeiN • 5 Şubat 2006 00:32 • #493482
    Sen haruna aşık mısın peki?
  • only_only • 5 Şubat 2006 01:01 • #493483
    yazdığın 1. maddeyi kendi kendine ( angılayıncaya kadar ) oku bence.