-
3 yaşında Safiye Soymanı dinlerken bende aynı şeyi düşünmüştüm emin ol. insanın yaşı ilerledikçe gerçek müziğin ne olduğunu anlıyor. şimdi karar vermek lağzım, duman konserine gidip inanılmaz derecede eğlnemelimiyim. yoksa anlamsız ve sadece geyik yapmak için yapılan eleştirilerimi okumalıyım. bence sende bir duman konserine gitmelisin. gerçek performansın ne olduğunu orada göreceksin. saygılar...
-
He işte bu topic'in amacıda zevk meselesi deyip bi tartışmak, nedir sorun diye..
-
Bence müzik yapıyor ama pek beyendiğimi söyleyemem
-
senin anlamıycağın laflar koyarım ben komik olur öyle
-
duman müzik yapıyomu yapmıyomu bende bilemedim
ama güzel yapıyo be!
-
saç uzun akıl yok yaş 18 büyük harfler kullanıyo ve ünlem işaretleri var kutlarım bişey kazandında burda veremem
-
..
-
ya siz duman dinlemiyosanız sizi ne bağlıyo ozaman hiç yorum yapmayınn!!!size aynı imkanlar sağlansa sanki daha iyisini yapçaksınız!!!canlı performansları bi halta benzemiosa izleme ozaman sanki seni zorla izleten var!sn o adamların nerlerde okuduklarını neler yaptıklarını bilion muda konuşuon!!siz sadece eleştirirsiniz zaten başka bi halta yaramıyosunuz!!
-
batuhana veya kaana aşık bi kız olarak yazmıyorum bunu!asıl sn mor ve ötesi ve dumanı karşılaştıramazsın bile!!bi kere senn kişniyo dediğin adamlar türkiyeden önce amerikada çalışmış adamlar ve batunun babası blues grubundan !mor ve ötesi ne palavra!!sn zaten istesende anlayamazsın dumanın şarkı sözleri anlamada zaten!!! mor ve ötesindeki harunun bi ara ilgi çekmek için kendini gay olarak tanıttığı bile oldu!en azından duman kendini bu şekilde küçük düşüren şeyler yapmıyo!!buda 2 grubun karşılaştırılmaması gerektiğini ispatlıyo zaten!!!neyse daha bişey söylememe gerek yok zaten!
-
duman'ı sevmesem de dinlemesem de türkiye'de arabesk ve rock müziği harmanlamayı başarabilmiş bir grup.. hatta bunlar sayesinde bu tarzı benimsemiş yeni gruplar çıktı piyasaya..
konser olayına hiç girmiyorum.. kendileri çalıp kendileri eğleniyolar.. gitarın teli koptu diye içeri girip yarım saat sonra gelen adamlar bunlar.. kafalar non-stop dumanlı yani!!