Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metalciyiz Abi Hadi Gel Nirvana'ya b*k atalımda herkez Anlasın

• NIRVANA_4ever • 16 Şubat 2006 20:38 • #494070
    Ne len bu özenti metalcilerin hali?Korn,Lp;Britney Spiers, Dinleyip duyduğu büyük metal gruplarının sadece ismini bildiği halde büyük hayranı tripleri yaparlar, Daha sonra tüm özenti metalciler gibi Nirvana'ya bok atarlar.Eleştiricekseniz adam gibi eleştrin gidin biraz bilgi edinin ondan sonra yorum yapın

Özenti Metalcilerin başlattığı akım. Anti-nirvanizm
    Yok 3 akormuş,yok rape me diye şarkı mı olurmuş, yok Nirvana overrated miş............... şaçma safan şeylerle gelip eleştiriyosunuz

Ama harbi metalci adamlar NIRVANA'dan nefret etmez, eleştirse bile matıklı eleştirler yapar

Özenti Metalciler size söylüyorum

Varsa Eleştiriniz yazın buraya,hepiniz alırsınız cevabınızı
  • TurkishMetal • 17 Şubat 2006 12:20 • #494094
    ov yeap banada cevap ver en kral özenti benim.nirvana 4ever hem niye forever değilde 4ever ya da niye sonuna kadar nirvana dinlenecek bir sürü grup var gözlükleri çıkarmak lazım dimi
  • TheCanMeButThe • 17 Şubat 2006 19:29 • #494108
    neden turkish metal ?
    neden türk demir ya da ( bakınız ya ile da yı ayrı yazdım yaşasın fdejenere türkçe tesbiti..padişahım çok yaşaaa padişahım çok yaşaaa..padişahım çok yaşaaa....sende gör.. ) nirvana sevdiğim gruplardandır.
    özellikle smells like ten spirit şarkısına bayılırım.
    amanın nirvanada kim ulen diyenler bi zAhmet bi nirvana tarzı şarkı yapsınlar
    ha bi de ( bi ile de de ayrık otudur ) çıkarken metallica ya b*k teoman a da çamur atın arta kalanıda kıraça sürün rahatlayın
  • dexter_holland • 17 Şubat 2006 20:10 • #494109
    thecanmebutthe, valla abicim gıcıklık olsun diye yapmıyorum ama kanımızda var galiba ineklik, metal metal demek Türkçe'de, demir sadece bir tür metaldir. Alınmaca yok di mi? =)

Neyse, konu saçma, hatta saçma ötesi. Harbi metalci şunu ve bunu dinler diye birşey yok, harbi metalci diye birşey yok. Ben de şahsen sevmem Nirvana'yı. Ufacık veletliğimden beri klasik müzik dinlerim. İnsanın kulağı öylesine mükemmel bir armoniye alıştıktan sonra üç akorlular pek tatmin etmiyor. Bir de, sevmiyorum kardeşim zorla mı? Yine de manyağı olmadan, "Kurt Cobain intaar etmedi" diye vızırdamayan dinleyicilere saygı duyarım, üç-beş şarkısnı ben de severim. Olay bu. Sırf artistlik olsun diye pislik atanları da görmezden gelirim. Salak insanlar ilgi alanıma girmez.
  • Vengeance • 17 Şubat 2006 20:16 • #494110
    Metalciyiz Abi Hadi Gel Nirvana'ya b*k atalımda herkez Anlasın

neyi anlasınlar?
    Ne len bu özenti metalcilerin hali?

Sorma hocam çok kötü
    tüm özenti metalciler gibi Nirvana'ya bok atarlar.

nirvanaya bok atan ben pek görmedim valla ama doğrudur.
    Eleştiricekseniz adam gibi eleştrin gidin biraz bilgi edinin ondan sonra yorum yapın

abicim adama hitap etmez nirvana adamda "abi bu bana yumuşak kaçıyor" der buda bir eleştiridir.
    Ama harbi metalci adamlar NIRVANA'dan nefret etmez

bütün metal müzik dinleyenleri tanıyorsun heralde. ki dikkat ettiysen metalci diye bir şey kullanmıyorum zira metalciler sanayide olur onlarda nirvanayı hiç mi hiç seveceklerini sanmıyorum.
    Özenti Metalciler size söylüyorum

özenti metalci ne anlama geliyor tam olarak açıklamanı isterdim
    Varsa Eleştiriniz yazın buraya,hepiniz alırsınız cevabınızı

çok güveniyoruz kendimize (:

diken mi battı:
    nirvana sevdiğim gruplardandır. özellikle smells like ten spirit şarkısına bayılırım.

bunla konunun ne alakası var?
    amanın nirvanada kim ulen diyenler bi zAhmet bi nirvana tarzı şarkı yapsınlar

belkide nirvanadan daha iyisini yapıyorlar ama kime göre neye göre di mi?
    metallica ya b*k teoman a da çamur atın arta kalanıda kıraça sürün rahatlayın

sende baya bi kişiye sanırım farkında olmadan bok atıyorsun umarım rahatlmaışsındır.
  • NIRVANA_4ever • 17 Şubat 2006 20:47 • #494111
    TurkishMetal'e cevap

çünkü forever daha öncede alınmış

Banane git istediğni dinle Nirvana'yı eleştirirken de hiç 3 akorla müzik olurmuymuş deme
  • death_glory • 17 Şubat 2006 21:15 • #494113
    1 akorla da müzik olur.

ama nirvananın yaptığına ben müzik demem.

bu benim fikrim.

açıklama getirmek zorunda da değilim.
  • NIRVANA_4ever • 17 Şubat 2006 21:31 • #494115
    "dexter_holland"'a cevap

Harbi Metalci diye bir şey vardır

Harbi metalci adam Metalci, Metal müziği yaşam biçimi olarak benimsemiş olan kimsedir.En azından bu benim tanımım.Harbi Metalci adam Özenti Metalcilerin çıkardığı NIRVANA heavy-metali öldürdü lafının zırvalık olduğunu bilen adamdır.Özenti adam ise Metallica'ın The Unforgiven şarkısını dinleyip kendini Dünyanın en büyük Metallica Fanı ilan eden artislik olsun diye bi bok bilmeden rape me'nin anlamını görüp neden yazıldığını bilmeden ön yargıyla konuşup,bu şarkıyı yazdığı için Kurt'u eşcinsel ilan eden gerizekalıdır.Dinlemeseseniz dinlemeyin kardeşim Nirvana'yı herkez anlayamaz,Tamam eleştirin ama artislik yapmadan şaçmalamadan mantıklı bir eleştiri yapın.Lafım sana değil özentilere.Ben genel olarak özentilerin NIRVANA'yı aşalağını gördüm.Her yerde her ortamda her forumda bu özentiler kendini belli eder.
  • NIRVANA_4ever • 17 Şubat 2006 21:53 • #494118
    "Vengeance"'ye cevap

"neyi anlasınlar?"

Metalci olduklarını

"abicim adama hitap etmez nirvana adamda "abi bu bana yumuşak kaçıyor" der buda bir eleştiridir."

O yapıcı bir eleştiri, Nirvana'nın sound'un ona yumuşak gelmesi onun sorunudur,Adam gibi eleştirin derken yıkıcı değil yapıcı olarak eleştrin demek istedim

"bütün metal müzik dinleyenleri tanıyorsun heralde. ki dikkat ettiysen metalci diye bir şey kullanmıyorum zira metalciler sanayide olur onlarda nirvanayı hiç mi hiç seveceklerini sanmıyorum."

Genelleme yapmak için bütün herkezi tanımak gerekmez ozaman anketlerde manasız olurdu.Benim tanıdığım harbi olarak nitelendirdiğim,halk arasında metalci olarak bilinen metal müzik fanlarının çoğu ile ister gerçek hayatta,ister ise sanal alemde olsun karşılaştım.Heavy-Metal fanlarından bahsediyorum.Nirvana'yı seviyorlardı diye bir kelime çıkmadı azımda ki, zaten seven baya bir Heavy-metal fanı ile karşılaştım özellikle Metallica fanlarının %70'i Nirvana'ya olumlu yönde bakıyor.

"özenti metalci ne anlama geliyor tam olarak açıklamanı isterdim"

İki satır önce attığım mesaja var orada tanımladım onları

"Varsa Eleştiriniz yazın buraya,hepiniz alırsınız cevabınızı"

Evet Konu NIRVANA olunca Kendime güvenim sonsuzdur

"diken mi battı:

nirvana sevdiğim gruplardandır. özellikle smells like ten spirit şarkısına bayılırım."

İstisnalar kaideyi Bozmaz
  • TheCanMeButThe • 17 Şubat 2006 21:53 • #494119
    ehehe tarzını beğendim dostum :)
    smells like ten sipirits in konu ile alakası bir nirvana şarkısı olması ve nirvananın en beğendiğim şarkısı olması
    evet bende bazı kesimlere sataştım ama hak ediyorlar yani
    bak bu lafımı unutma aklında tut
    haftaya gene iki topik açılıp metallica ne iş yapar
    metallicamı ıronmaiden mi
    kılmı yünmü yazılarını yeniden yeniden okuyacaksın
    kıraça reklam cıngılı yapan adam teoman a hırsız diyenler olacak gene
    amaçları sadece sataşmakdan başka bişey değil
    geçenlerde birisi bana ter konuşmuş burada
    üşenmedim tek tek yazdıklarını okudum
    adam 10 dakikada 10 başlığa yazdı
    onunda da bi önce yazana sanane lan
    sende kimsin