-
metalwrath sen ne ara başladın idmanlara kanka haberim yok söylemediysen ayıp ettin he hehe
-
Özenti olan arkadaşlar da var. Yani sırf hava için siyah t-shirt giyip kadıköyde dolanan metalciyim diye geçinenler.Benim arkadaş gibi herif anadaolu rock çalıyo Venom t-shirt'ü giyiyo. Gelde buna özenti deme. Metalcierin siyah giyinmesi zorunlu diye bir şey yok. Ben de onlardan biriyim. En baba metal gruplarını dinlesemde fazla siyah giyinmem.
-
tamam kıyafetin biraz tarzını belli eder ama illa da siyah giymek zorunda deyilsin zevk meselesi bu kimsenin de buna karışmaya hakkı yok zaten. sen boşver bunları nası istiyorsan öyle giyin (ayrıca verdiğin örnek çok iyiydi:))
-
ben hem rock hem de metal dinlerim. hard rock, soft rock, nu metal, thrash metal, power... ayırt etmeden dinlerim hepsini ama öyle siyah falan giymiyorum bu seferde sen hiç rock metal falan dinliyo gibi değilsin diyorlar! milletin agzı torba değil ki...konuşup duruyolar işte biz napalım yani...
-
Abi önce insanın içi metalci olsun sonra dışı.
-
cinnet geçiren g.k.
............
-
Ben Barış Manço dinlerken ve metal diye bir müziğin varlığından habersizken de siyah giyinirdim desem?
Sevdiğim için giyiyorum diyorum. Renkli de giyinirim...Benim zevkim kime ne ;)
-
''ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol''
oldukları gibi görünmeye çalışıyo olabilirler mi???
-
kimseyi kıyaslamam şu özenti bu değil demem tek bildiğim metal dinleyen camia nın belli zevkleri vardır ve bunu uygulamakda geri kalmam metalle ilgisi olmayıp da böyle giyineni de kaale almam
-
zaten hiphop çılar dediin kişilerin takmadıı şey yok arkadaşım Zincir takmamışlar çokmu_?Çou zaman o kadar kalabalık giyiniyorlar ki taktığı zinciri göremediğin oluyo:)