-
Yoo isteyen metalci gibi giyinir isteyen normal giyinir bir müziği dinleyen kişiyi illa o tarz giyinmiyor diye onu yargılamak denyoluğun dik alasıdır.Haa ben metalci gibi giyiniyorum o ayrı ama metal ve rock dinliyorsanız illa rockçı ya da metalci gibi giyinmek zorunda değilsiniz.Ne dinlersiniz dinleyin ama şık bir şeyler giydikten sonra ne giyerseniz giyin.Mesela benim metal dinleyen arkadaşım var kız harbi metal dinliyo ama mesela şık bir bluzla etek giyiyo mesela.Ya kardeşim bir müziği dinliyosunuz diye illa o tarz mı giyinmeniz gerekiyo lütfen böyle şeylerle kendinizi kategorize etmeyin!!Ne yani bi kişi oryantal dinliyo diye dansöz kıyafetleriyle mi dolaşacak!!!Komik olmayın lütfen..
-
Yoo isteyen metalci gibi giyinir isteyen normal giyinir bir müziği dinleyen kişiyi illa o tarz giyinmiyor diye onu yargılamak denyoluğun dik alasıdır.Haa ben metalci gibi giyiniyorum o ayrı ama metal ve rock dinliyorsanız illa rockçı ya da metalci gibi giyinmek zorunda değilsiniz.Ne dinlersiniz dinleyin ama şık bir şeyler giydikten sonra ne giyerseniz giyin.Mesela benim metal dinleyen arkadaşım var kız harbi metal dinliyo ama mesela şık bir bluzla etek giyiyo mesela.Ya kardeşim bir müziği dinliyosunuz diye illa o tarz mı giyinmeniz gerekiyo lütfen böyle şeylerle kendinizi kategorize etmeyin!!Ne yani bi kişi oryantal dinliyo diye dansöz kıyafetleriyle mi dolaşacak!!!Komik olmayın lütfen..
işte istediğim cevap.
neden metal dinlediğinizi belli etmek zorunda hissediyorsunuzki kendinizi.siyah deri kıyafet veya zincir yahut küpe belki uzun saç,keçi sakal,göze siyah sürme neden bunlara gerek duyuyorsunuz.bence bu müzik dinlemek,o müziğe aşık olmak değil onu kullanmak olur
-
iyi de arkadaşlar, bunları giymiyceksek neden metal müzik dinliyoruz?
-
ya arkdşlr bence her metal dinlyn siah faln giinmk zornda değil,bole dşnyrm bn..cunku ne bilim ya şekilcilik boyutu faln gibime geliyo bana..babalar gibi metalimide dinler,sadece siyah renge takılmam mesela=) muzik duygularn yanısmasıdr illa kıyafete dokmek zorunda diilz nası hissediyosak ole giynrz illa siyah kasmaya gerek yok
-
abi sen müziğini dinle nedemek bunları giymiceksek metal müzik dinliyoruz..ben şahsen koyu renk tercih ediyorum..hahaha
-
konunun inkişafında müessir olan arkadaşlarımın vecd ile çok namüsait bir mahiyette tezahür ettiğini düşünüyorum..bir başka deyişle empresyonist ve egzistansiyalist davranışlar sergilenmiş..evet..
-
iyi de hadi siyah giymedik, niye metal dinliyoruz bunun açıklamasını yapın ben de bundan sonra slipknot tişörtümü giymem valla.
-
işte yaptım ben
-
yukarıda yazdığım gibi türk halk müziği dinliyor olsaydın yöresel kıyafet giyer miydin? bana bunun cevabını ver?
-
aslında bu işin çıkar yolu yok gibi gözüküyor metal dinliyosun diye siyah giyip ortalıkta karabasan gibi dolaşman gerekmiyo ama bu iş bir isyan işidir ve bir şekilde de belli etmen gerekiyor her iki tarafın da haklı olduğu yerler var ama giyinmek bir bakıma ortamdan ortama değişir. ne biliyim bn basketbolla uğraşıyorum ve idman yaparken filan siyah giymiyorum :D ama bir metal dinleyicisiyim ve idmanlardan sonra filan siyahları çekiyorum üstüme bir şekilde yine belli ediyorum kendimi yani bu bir yaşam tarzıdır fakat bunu her yerde sürdüremezsin sen hayatının her anında siyah giymeye çalışırsan işin içine edersn yani