Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rock ve metal dinleyenler siyah giyinip zincir takmak zorunda mı?

• Holy_Bastard • 29 Haziran 2006 12:49 • #502487
    Metal dinliyorum ve siyah giyiniyorum ama bunun sebebi siyahı sevmem , metal değil. Kaldı ki sadece siyah da giyinmiyorum. Türk halk müziği dinleyen kitle zaten anadolu'da ve köylerde oluyor genelde. Onlar da zaten kendi yöresel kıyafetleriyle dolaşıyorlar. Şimdi sorabilirsin peki büyük şehirlerde oturupta türk halk müziği dinleyenler niye öyle giyinmiyor diye... Zevk meselesi derim ben de sanha...İnsanlara 'neden bunu seviyorsun , neden bunu giyiyorsun' diye sormak kabul edilebilir ama karışmak terbiyesizliktir. Burdaki ayrım iyi yapılmalı...
  • death_glory • 29 Haziran 2006 13:28 • #502498
    ya arkadaşlar ama halk müziğiyle yöresel kıyafet başka, halk müziği dinlersem de ona göre giyinirim. ama halk müziği dinlemek başka metalci olmak başka; ayrıca yaptığınız şeyleri inkar ediyosunuz. metal dinliyorum ve siyah giyiyorum metalci olduğumdan diğil sevdiğimden; ama metalci olduğunuz için siyahı seviyosunuz bunun farkında diğilsiniz.
  • çekirge • 29 Haziran 2006 16:04 • #502540
    Kesinlikle bu tartışmlarda vurgulandığı şekilde siyahın metal müzikle ve özelliklede satanizmle özdeşleştirilmesini doğru bulmuyorum.Siyah benim çok sevdiğim bi renk ama metalci filan değilim.Sonuçta siyahın taşıdığı ruh durumunu ve duruşu taşıyan renk az.Sonuçta black flag diye bişi var.Siyah isyandır,güçsüz kalmamaktır.Tabii sadece bu amaçla tercih edilmeyebilir.
  • rock in rio • 29 Haziran 2006 18:05 • #502561
    ya abi ya rock ve metal müzik dinleniyor diye kimse siyah giyip zincir takmaz onlar zaten kişinin ruhunda olan şeylerdir yani şu şekilde aa ben rock müzik dinliyorum hemen piercing takıyım tarzı şeyler değil ama genelde bu tazr müziği dinleyenler yani benim gibiler bu şekilde karşılanıyor sadec müzik dinleniyor diye bi insan kıyafetlerinni değiştirmez
  • jansew • 29 Haziran 2006 19:34 • #502573
    yaa kimsenin herhangi bir konuda istemediği birşey yapması gerekmez ama her müzik tarzının belli bir giyim stilide var kendi tarzını belli etmek istiyenlerde öyle giyinir
  • Serpent_King • 29 Haziran 2006 19:53 • #502574
    kışın zincir takmak zorundalar...
  • fizban • 30 Haziran 2006 00:05 • #502595
    +1
    hehehehehehe çok güldüm ya ahuahuahuauha:-))))
  • Nexius • 30 Haziran 2006 03:53 • #502613
    yıllardır aynı muhabbet sıkılmadınızmı kaldı ki siyah giymek biraz kendine güvenle alakalıdır siyah giyinenler fazla dikkat çekmek istemezler kendi hallerinde yaşayıp giderler ama maalesef ülkemizde böyle değil...
  • SlipknotSlave • 30 Haziran 2006 05:54 • #502615
    çok güzel bir konuya değinmişsin tebrikler kutluyorum.
  • the nameless • 30 Haziran 2006 15:22 • #502673
    ben de kutluyorum hakikaten metalciyim evet ama bunu bi şekilde yansıtma gereği duymadım hiç.yani tamam istesen de istemesen de yansıyo bi şekilde ama ayrı bi çabaya hiç girmedim bilmiyorum bence değil...