-
Bizim dershanede taptığım bi kız vardı , bizim rehberlikçi neden sen hep siyah giyiyosun diye sorduğunda öyle hissediyorum öyle giyiyorum demişti kız.İşte bu yüzden hala kıza tapıyorum.
-
bencede böyle insan kendini neyin içinde rahat hissediyosa o rengi giymeli benim doğam siyah belki ama kimse anlamıyo rehberlik hocam benim psikoloji okumak istediğimi öğrendiğinde siyah giymekten vazgeçmemi söylemişti felsefe hocam bana siyah giydiğim için psikopat muamelesi yapıyodu =)ben bunlara sadece gülüyorum mesela niye pembe kırmızı giyene sorulmayan soru siyah giyenlere soruluyo?siyah giymekte kötü bişey mi var? hatta japonlarda mutluluğun rengi siyah bencede öyle=)
-
cabbarbar;
İstediğimizi giymekte özgürüz.Ben hiçbir imama şeriyatçı demiyorum camiye giripte.Bu da demek oluyor ki kimse giyim tarzından dolayı satanist vb. olarak gösterilemez.
Kaldıki bir üni. öğrencisi için bu tür giyim, aksesuar vb. çok pahalı bir lüks bence.. Yani onlara özenti falan diyemem.. Ama genelde 12-16 yaş arası yaygın bu zincir vb.
Metal dinleyen çoğu genç genelde kendini ispatlamak için yaıyor.Tabi böyle olunca giyimde abartı kaçınılmaz.Kaldı ki bence herkesi "kötü" bir şey olduğunu düşündüğü bu kendini ispatlama meselesi, bence gayet doğal..
-
rock ve metal dinleyen herkes bu dediklerini yapmaz,pekte doğru bir gözlem olmamış bence. gerçek anlamda metal ve rock'ı müziği anlayarak dinleyenler bunu çevreye kanıtlama gereği duymazlar senin bahsettiklerin bu müziği anlamamış özentilerdir ya da bu müziğin doğası nedeniyle yapıyolardır.
-
tüm fikirlere ok. ama senin şu 4.maddene takılmış durumdayım.tamam yöresel kıyafet giyme iyi bir sav olayı da belli bölgelerde yaşayan herkes bizlerden farklı giyiniyor. yani senin bu giyime tarza takılışın kırsal alanda yaşayan birisine niye kot,şort,askılı giymiyorsun demeye benziyorki bu koyunlukla vs ile alakalı değil. evrimleşmeye bak...herkes alanına uyum sağlar bu da doğanın dengesidir ya da zevk meselesidir yargılamak nedendir? azınlık olunabilir ama azınlık olana dikkat etmek gerekir gerçektir kendisi gibidir.....
-
rock ve metal dinleyenler, siyah giyinip zincir takmak zorunda değil.
ama bazı insanlar, böyle bir zorunluluk hissediyor kendilerince.
rock da metal de dinlerim, ama ne siyah t-shirt ne de metal bir aksesuar taşırım üzerimde.
-
rock dinliyorum..dt manyagıyım..ama gayet tiki gozukurum...
onlara zibidi diyorum kısaca..
-
metalci gibi giyinip,clup dinleyenler noolcak :'(
-
kışın zincir takmak zorundalar
+1000 puauhauhauha :D:D
-
neden böyle bişey sordugunu anlayamadım cabbarbar kardeş herkez zevki kendine ben siyah giymiyorum ama küpe takıyorum ben rock deyilde pop dinlesem ki imkansız zaten yine küpe takardım benim tarzım bu siyah da nadirende olsa giyerim istanbulun göbeginde şalvarlarla dolaşan insanlarda var demekki onlar türkü dinliyoda bu şekilde dolaşıyo dememiz lazım şimdi köydesin gelince okucan bunu köye gittiginde kaç kişi türkü dinliyerek geciriyo zamanını ama coğu kişi şalvar giymiyomu sevgili kardeşim özledim lan cabuk gel