Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

sizce türk pop mu rezil yoksa pop söyleyen sanatcılarmı rezil ediyo pop u

• aparat • 14 Temmuz 2006 13:50 • #504671
    taksime anıtlarını dikeceğiz yakında ama suyla ürüyor bunlar ekle ekle heykel bi türlü bitmiyor..yok ya bahane bulmayayım bizde iş yok.endüstrisine prezervatif dağıtmak gerek..
  • siisi • 14 Temmuz 2006 14:04 • #504673
    pop okadar rezil olmasa bile bizim sanatçılarımız irenç ne ses var ne bişi yaa naca rezillik yapıyorlar...
  • elltu • 14 Temmuz 2006 14:15 • #504675
    her önüne gelen pop müzik yapıyorum diye piyasaya çıkarsa olacagı budur ne beklidunuz ki;benim korkum mankenler mesleği bırakıp (pop müzik değilde)rock ya da metal yapmaya kalkarlarsa halimiz ne olur!? teknolojinin nimetlerinden faydalanıp albüm yapıyolar sonra heryerde playback yapıp duruyolar(canlı söyleyemem menajerim kızıyo,bi sol alayım ben o zaman...ayy sevsinler...)

sonuç olarak pop müzik aslında kötü değil sadece hakkıyla yerine getiren kişi sayısı minimumda...
  • hells bells • 14 Temmuz 2006 15:10 • #504683
    aa şunu hiç unutmam tv de zap yaparken gülben ergen in konserini gösteriyorlardı tamam dedim ne güzel sesi varmış canlıda kadının dedim yaw sonra demezlermi konserde playback yaptı diye nasıl sinir oldum yaw konser demek canlı söylemek demek mubarekler sanatçı değil araba teybi kaseti takmışlar arkadan çalıyo müzik bunlarda söyler gibi yapıyo bari konserde yapmayın yuh sizi şarkıcı diye oraya koyana ayrıca bunlar rock ve metal e bulaşırlarsa burda yemin ediyorum her konserlerine gider bunları taşlarım
  • aparat • 14 Temmuz 2006 15:15 • #504685
    güvenecekleri ne varki:))ses yok ensturman diye bişey yok sahne yok bunların midesi de yok.gelen abaza absürt müzik kavramı gelişşmemiş bi yığın insanı var(onları var eden ne bilmiyorum toplu kıyım fantazisi yaratıyorlar). taşlamakta sonuna kadar varım....
  • elltu • 14 Temmuz 2006 15:21 • #504687
    tamam birlikte gidelim rock ve metal dinleyenleri toplarız kalabalık bi grup halinde böylece ıskalama sansımız olmaz...
  • aparat • 14 Temmuz 2006 15:50 • #504691
    :)) valla zaten haftanın son günü yarın,toplanıyorus bi de böyle bana cani değilim benim gibi düşünenler var dedirttin ya yarın geliosan açılışın benden:))
  • hells bells • 14 Temmuz 2006 17:51 • #504711
    harbi arkadaşlar bi toplanıp gidelim bi soytarının konserine kalabalık şöyle yaralım kalabalığı içimizden geleni yapalım ne güzel olur yaw varmı olumlu bakan bu olaya ciddi soruyorum
  • aparat • 14 Temmuz 2006 17:53 • #504712
    düşünsene en son çıkan ve beni deli eden şarkı şu dansöz şarkısı onda poga yapsak şişe sallasak.ama yapmayın lütfen onların klasss(doğru mu yazdım:))var.yok cani yönüm çıkıyor ben sustum..
  • courtney hate • 14 Temmuz 2006 18:04 • #504718
    rezil diye tabir edilen insanlar bence sanatçı değil
    TÜrkçe pop alanında az da olsa 'sanatçı'sıfatını hak eden insanlar olduğuna inanıyorum