-
Türk popuda rezil, Söyleyenler 100 kat daha rezil. Yaşasın Türk Metali.
-
Tabi madenlerimiz önemli.Yaşasın Türk metali.
-
:D:D:D:D:D
-
türk metali deyince aklınıza nasıl bi uzayıp giden liste geliyo tahmin edemiyorum doğrusu ayrıca kaç yıldır türk metali var
-
bunu diyemezsin!
genelleme yapıp "rezil" sözcüğünü kullanamazsın. bu hakka sahip değilsin. türkiyede metal, rock müzik yapanların da bazıları rezil ona bakarsan..birisi böyle bir konu açsa "açarsızn ağzını, yumarsın gözünü" di mi?
-
3.zamandan beri var galiba bak bor var 1.sıradayız o metal değil ama galiba demir var bakır var diyerek iğrenç bir geyik yapmak isterdim ama yapmıcam:D
-
Pek alkam yok.İsimleri bilmem ama sanırım jazz altayapısına sahip ışın karaca fena değil.Tv'den denk geldiğim kadarıyla güçlü bir sesi var.
-
malesef bunu söyleme hakkım var. metalcilerdende reziller var burada haklısın mesela barışarock ta çıkan metal gurupları buna dahil.
-
Kimse türk popuna laf atamaz. Sezen aksu gibi bu işi iyi yapanlarda var. Popu rezil eden bazı sanatçılardır.
-
Ajda pekkan yorumu varken Sezen Aksu yorumu biraz vasat kalıyor.