-
pop ta rezil sanatcılarıda
-
aynen öyle
-
bencede abı ama bızımkıler daha bı rezıl abı bı beyonce a bakıyosun kadın hıc olmazsa kulturlu
-
Pop dönemin popüler müziğidir.. Yani bir gün metal popüler olursa ben bu lafları yer yutardım:D
Ha şu an pop bütün Dünya'da kalitesiz müziklerden bence o ayrı..
-
abı haklısın da pop ulkemızde artık populer olan muzık degıl de baslı basına tarzmıs gıbı anlasılıyo
-
doğru demiş arkadaş ama türkiyede artık iş müzikten çıkmış da ticarete dönmüş yani tamam herkesin para kazanma gibi bi derdi vardır ama bu kadar da olmaz ki kardeş!!
-
artık pop denince sırf arkadan iki tıngırtı olsun iki oyun havası olsun içinde ses olmasada olur söyleyende bilgisayardan hallederiz millet göbek atabilsin eller havaya yapabilsin diyor millet yani ortada müzik olmasına lüzum yok milletimiz için onları yerlerinde oturtmasın ne olursa olsun e ne olursa olsun olunca da böyle bir pop çıkıyor ortaya her önüne gelen kaset yapıp meydana ben sanatçıyım diye atlıyo ayıptır yaw bence pop u iyi yapan adamlar olsa böyle ağır metal dinlediğim halde pop da dinlerdim ama yapan yok rezil ediyorlar müziği yani o kasetlerde yayında ve yapımda emeği geçen herkesin allah belasını versin
-
evet. hem bi de bizim ülkede 'pop' adı altında yapılan şey pop falan değil ki. yani herkesin dilinde dolaşan şarkıların sahibi olan popçulardan söz ediyorum. ama hakkını yememek lazım ülkemizde popu gayet güzel yapan sertab erener ve candan erçetindir.ikisinde de çok güzel ses var. zaten türkiyedeki 'popçu' denilen diğerlerini de salla gitsin onlar piyasa yemi. çocuk şarkıları yapar ancak onlar. 3-4 yaşa hitap ediyo.
ya da 3-4 beyin yaşına :P
-
popüler müzik.. bu cins müziği yapan şarkıcılara kimse birşey diyemez çünkü adı üstünde ne popülerse istedikleri gibi serpiştirebilirler.. kliplerinde haka dansı eşiliğinde naralar atarken görebilir, 40 yıllık metalci gibi kafa sallayayıp solo atabilirler.. gerçek pop müzik yapanları karıştırmazsak bunların müziği lunapark müziği olarak kalacak ve kral tv gibi kurumlarda boy gösterecektir..bir dum iki tıss senden çocuğum olsun, aklını yerim, karabiberim güzelim gibi saçma sapan sözlere osuruk gibi müzik yapılır ve halka sunulur..nerden çıktıysa oraya girmesini temenni eder(ya da içine edenlere)lüx evlerinde huzur içine ölmelerini dilerim..
-
aa birde şeyi çok severim o şimdi asker canı neler ister öff tek geçerim o şarkıyı ve o şarkıyı söyleyeler hakkındaki düşüncelerimizide lerzan mutluya benim kadar kıl olan varmı başlığının altında bulabilirsiniz gerçekten çok nadide eserler ve sanatçılar bunlar sahip çıkmalı