-
hells bells e tammamen katiliyorum ve burdan celikden yeniden özür diliyorum (beyazida cok sevdimi burdan belirtmek istiyorum :P )
-
ikiside
-
beyaz 1 numara yaw değişmem kimseye ama işte çeliğe bi ara ayıp etti özür diledi bizde tekrar tekrar özür diliyoruz çelikden
-
zerrin özer konserine gitmiştim,canlı söyledi ve hayran kaldık..
ebru gündeş dinlemek zorunda kaldım bi yılbaşı kutlaması sırasında canlı söyledi ve gayet güzeldi sesi.. (tolerans göstermeye çalışıyorum bu müziği iyi icra edenlere kendi zevklerimle alakası yok yanlış anlaşılmasın leaves eyes dinliyorum şu an haksızlık etmeyin bana :) ama şunu da söyliyim sevda demirele kadar gider benim yılbaşı listem :):):)
muazzez ersoy dinlemek zorunda kaldım bir yılbaşındada,o da canlı söyledi ve biz yine hayran kaldık...
pop,arabesk,metal ne olursa olsun iyi ses kendine güvenir ve her şekilde farkedilir..
-
biz zaten işini kötü yapanlara konuşuyoruz ara bakalım konuşmaları senin söylediğin isimlerden birini dahi kötülemişmiyiz konuya fransız kalıp konuşma lütfen eternal_silent
-
arkadaşım sen ne dendiğini anla konuyla bağlantı kur öyle gel konuş vala bişi bilmediğin ortaya çıkıyor böyle..anladım bende kötü olanları konuştuğunuzu bende iyilerden bahsediyorum iyi ses her türlü kendisini farkettirir takmayın onlar sabun köpüğü demeye getiriyorum ama anlamıyorsun...anlayamıyorsun..
-
Pop müzik (=popüler müzik),toplumun kültür seviyesini yansıttığı için,sanatçılar da buna göre şekillenir..Yani adam bi albüm yapıyorsa ve bu da toplum içinde büyük ilgi görüyorsa,bu sanatçının suçu değil toplumun suçudur bence..Tamamen kültür sorunu..
-
senin kurduğun cümleler o anlama gelmiyordu sanki biz bütün pop yapan adamları suçluyormuşuz gibi konuştun tam iksine biz pop u rezil eden rezil insanlardan konuştuk yani iyi olanları orda vurgulamanın alemi yok biz onlardan bahsetmediysek demek iyiler asıl sen anlayamıyosun burda geçen konuyu
-
kötünün anlatıldığı yerde iyinin de anlatılması gayet olağan bi durumdur sen konunun sahip olabileceği kolları anlamıyorsun geniş düşünemiyorsun bu nedenle de kendini geliştiremediinii düşünüyorum zaten söylediklerinden de belli..
-
şu anda kıvırmaya başladın arkadaşım benim söylediğim şeyle alakası olmayan bir cevap verdin seni çözdüm ben illa senin dediğin olsun diye uğraşan birisin ayrıca burda bir dolu insan aynı benim söylediğim tarzda konuşmuşken bana ne diye takdın onu çözemedim.Ayrıca taksan da bişey değişmez ama ilk kendini analiz et sonra başkalarını.