-
Arkadaşlar çoğunuzun beklediği bir festival var yakın bir zamanda rock & coke adlı...size yalvarsam gitmeyin desem....bildiğiniz üzre coca colanın sahibi bir yahudi ve temmuz ayının bütün gelirlerini cnnde canlı yayında israile bağışladığını söyledi bir rock & coke bileti 100 lira bu para yaklaış olarak 20 mermi eder ve yaklaşık olarak her 10 mermiden biri bir çocuğa bir cana bedel....lütfen biraz duyarlı olun ve KATİL olmayın...ister hristiyan ister müslüman ister yahudi hiç farketmez eğer insansanız biraz duyarlı olun ve böyle bir dönemde bu festivale kuruş kazandırmayın...biraz somut görüntüler isterseniz bu adresi lütfen ziyaret edin...http://web.comhem.se/~u53900029/Israil-filer/frame.htm
-
bir fikrim var aslında adamlar çok güzel grupları getiriyolar maalesef bence barışarock da paralı olsun biraz ki yurtdışına bakalım biraz yoksa insan hayatımda kaç kere görürüm dediği grupların olduğu bir festivale ne kadar kayıtsız kalabilir ki...
ama gitmeyin tabii hem gelenlerden bir kaçı hariç daha önce türkiyeye geldiler...
-
organizasyonu türkler yaparsa dışardan sanatçı gelmez
-
biletleri çoktaan aldım abi ben gitmeyimmi yani şimdi ama haberim yoktu böyle bi olaydan:( artık seneye
-
haberinin olmaması bir kere imkansız...ikincisi para vermeden gideceğim için içimde bir suçlukluk guygusu oluşmayacak..
-
ya neden ki türk düşmanı değil ki her grup konserlerde basbas bağırıyorlar zaten....
-
para vermeden gideceğim için
:D:D:D:D
metalcinin özü ya
-
ya aslında sadece coca cola değil muhtemelen diğer büyük şirketler de bir şekilde yardım yapıyordur bu tarz zararlı topluluklara... beni asıl kızdıran artık bu kadar cesur olup tüm dünyanın yakından takip ettiği bir televizyon kanalında çıkıp bunu bangır bangır açıklamaları..
ben aylardır coca cola içmiyorum sadece ben değil bir çok arkadaşım benimle beraber.. kendi çapımızda protesto ediyoruz ama ne kadar etkili oluyo belki de hiç!!!
-
Zaten gitmeyeceğim o yüzden para kazandıramam da cola'ya ama her yerde dönen bu "CNN de canlı yayında kâr bağışlama olayı" anlatılırken hep "miş"li geçmiş zaman kullanılıyor. Ben ise ne bir gazete ne de bir kanalda bununla ilgili bir şey görmedim.Gören bir arkadaş varsa link veya bir kanıt gibi bir şeyler verebilir mi?
-
rock şişede durmaz
1)zaten coca colanın yaptığı rock festivalinden nolurki? adamlar rock altında her müzik türünü barındırıyor bünyesinde..
sene ye müslüm gürse teoman ve ya diğer rock söyleyen grupların ve ya şahısların cover larıyla çıkarsa hiç ama hiç şaşırmam =)
2) dediğin gibi israil ordusuna gidicek.. bu din ayırt etmez..green peace üyeleri bile ki çoğu kökeni yabancı ,farklı din , bu olaya karşı israile karşı ki, sadece israil değil..
DünYa Da BaRıŞ= Bendeki huzur..