Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ROCK & COKE (LÜTFEN İLGİLENİN)

• beklicem321 • 8 Ağustos 2006 18:26 • #508639
    benim gidip oraya müzik dinlemem savaşa destek vermem anlamına geliyorsa eğer, sakın ha sakın rock'n'coke a gelen sanatçıları dinleme!senin bu hareketin benimkiyle eş değer olur ve kendinle çelişirsin.. bunu yapmak istemezsin değil mi?
  • WC • 8 Ağustos 2006 20:10 • #508661
    rock müzik = asilik.......artık değil

eskiden rock müzik düzene aykırılık olması için çıkarılmış bir müzik türü ve bir tarzdı şimdi rock müzik dinlemek ve bu festivale gitmek birer koyun sürüsü yapıyor sizleri anlamını yitirdi rock müzik ve evet artık rock müzik şişede artık bunu çıkarmak istiyorsanız kuruşunuzu vermeyin !!
  • rubber soul • 8 Ağustos 2006 20:30 • #508670

Rock müzik diye bütünleyici bir müzik yoktur,o senin isyan dediğin müzikleri yapan adamlar yüklü paralarla oynayan insanlardı herzaman..ve kitleler herzaman bir yalana çabuk kanarlar(bk: Sosyal Psikoloji)ben isyan diye sadece ve sadece Blues'u görürüm,ondan sonrası anarşi ve tok ülkelerin arayış içinde olan çocuklarının sanatlarıdır.Malikanede oturan adam sence neye isyan ediyordur?Bence güvenlik sistemlerinin yetersizliğine.Anarşi bir isyan değildir.Anarşidir.Sanat hiç değidir.

Dip not:İsyan; haksızlığa karşı tepki vermektir.Anarşi ise haklı haksız yakıp yıkmaktır.
  • Soulforger • 8 Ağustos 2006 20:31 • #508672

Blues konusunda kesinlikle katılıyorum :)

+1
  • agrinn • 8 Ağustos 2006 23:03 • #508689
    konuyu saptırıyorsun
    sadece böyle bir anda cola cola nın sponsorluğundaki bir aktiviteye katılman,o çoğunlukta yer alman, bence doğru değil.(o çoğunluğun bu haksız işgalleri desteklediğini söylemiyorum.sadece bunu düşünecek kadar kafalarını yormuyorlar)
    insan bazen iradesine sahip çıkıp çok sevdiği,yapmak istediği seylerden ödün vermesini bilmeli.hele de ucunda o kadar masum insan varsa.
    ayrıca böyle bir durumda; çoğu kişinin önemsediği,belli bir hayran kitlesine, dünyanın pek çok yerine sesini ulaştırabilen kişilerin-grupların böyle organizasyonlara katılmamaları gerekiyor.
    bizim duyarsızlığımız yüzünden daha çok çocuk ölüyor.ve daha çok çocuk ölecek...
    yaptığımız yanlışlara kılıf uydurmak yerine onları düzeltmeye çalışalım.
  • beklicem321 • 8 Ağustos 2006 23:08 • #508691
    ben hala yaptığım şeyin yanlış olmadığına inanıyorum.. sevdiğim grubu dinlemek (öyle bir etkinlik te olsa ki yine söylüyorum senin dediğin "sadece bunu düşünecek kadar kafalarını yormuyorlar" lafına karşılık "bunu zaten düşünmeye gerek yok. ortada destekleyen yok" cevap veriyorum) desteklediğim anlamına gelme. o etkinlikte bulunmam bile israilin lübnanın işgali politikasıyla yakından uzaktan bir alakası yoktur..
    ayrıca konuyu saptırmıyorum.. düşüncelerimi dile getiriyorum ve hala kendi düşüncelerini başkalarına sıvazlamaya çalışıyorsun.. biraz da başkalarının düşüncelerini anlamaya çalışsan.. önyargılı olmasan..tarafsız olsan..??
  • gokcen • 9 Ağustos 2006 01:53 • #508735

ne zaman bu konu gündeme gelse azımdan bilahire şu cümle dökülüyor isteristemez..
    inşallah bigün bizimde kafamıza üzerine 10yaşlarındaki yahudi çocukların 'sevgilerimle' yazdığı bombalar düşer,düşer de belki'ulan harbi can acıtıyormuş'diye hayıflanırız.
  • beklicem321 • 9 Ağustos 2006 01:58 • #508737

henüz erken..sanırım :S:S
  • lena avrıl • 9 Ağustos 2006 11:19 • #508760

umarım bi de
  • sacredsoul • 10 Ağustos 2006 01:26 • #508872

bizi bu hale getirenleri kutluyorum.. rock müzik isyanmış.. metal asilikmiş.. bizlere ne güzel isyan aşılıyor bu adamlar kendileri yatlarda,bilmem ne adalarında sefa sürerken biz isyanı boş bırakmıyoruz. ortalık kafası iyi, kendini kaybetmiş, nerde yatıp kalktığı belli olmayan amaçsız bir genç ordusu kaynıyor.. ama isyanımız var.. asiyiz biz..ne hükümetler devirdik rock müzikle.. dehşet toplum bilinci yarattık.. hayır ya banane ülkemdeki açlardan ben metallica amcamı zengin edicem.. adamların isyanı var abi asiler amaçları var.. kapitalist karşıtları onlar emperyalizm düşmanları.. her şarkıları bir mesaj..onlara verelim paramızı zamanımızı.. nasıl olsa plak şirketleri bu düzenin parçası değil.. onlarında amacı aydın etmek.. herşey müzik adına.. değil mi?