-
alakasız bir cevap verdiğini bilmiyorsun sanırım! onlara en büyük katkım maddi anlamdadır. zaten bu festivalden elde edilen gelir ( yani cola colanın geliri) direk israile gidiyorsa benim bunda bir katkım yoktur.. ben maddi anlamda hiçbirşey katmıyorum çünkü. ordaki kalabalık benim hiç umrumda bile değil! ben oraya siyasi bir amaç için gitmiyorum ki gitsem bile maddi anlamda ya da manevi anlamda bir katkım olamaz! sadece müziğimi dinleyeceğim ve evime geri döneceğim! sence benim burda israile ya da savaşa bir katkı nasıl sağlamış olurum? ordaki insanların ne düşünüp ne düşünmeyeceği umrumda değil! aynı zaman da seninki de.. ben eğlenmeyk için gidiyorum 2 saat için muse için.. umarım anlamışsındır. anlamanı sağlamak bile zorunda değilim.. sen ve senin gibileri cümlenin iki satırını okuyup direk saldırya geçerler.. ve sizler savaş karşıtısınız! yazık!!
-
parasız girmek kolay aslında..birkaç ahbab ve dost işin içine girince girebilirsin sende içeri...
-
lena avril pek ışık saçamıyorsun canım benim.söylediğine bak ya:hamburger yemiyorum ,sevmemde,kola da içmem ,ıııykkkkkkkkkkkkkk,selülit yapıyorlar zatennn ,bacaklarımın portakal gibi görünmesini istemiyorum,portakal kabuğuna hayırr
olaya bak ya.her gün kaç tane insan ölüyor orta doğuda.büyük çoğunluğuda çocuk.
oturup ıııyyykklayacağına mantıklı bi şeyler söyleeeeeeeeeee!
-
evet latin pazarında pepsi bir numaradır kola içilmez
-
ülkerin diye biliyorum hatta erdoğn distribütörü
-
tabi ya baya kolaymış rock'n coke a dalıp şöyle bi elimi sallasam ahbaba dosta çarpıyo zaten.nerden buluyum ya dostu olsa zaten sormm =))
-
ama bunlar sağlığa zararlı şeyler o da ayrı neyse aslında bir şey buldum gibi hani benzin için protesto yaptılar ya biz de tişört falan yapabiliriz protesto amaçlı olamaz mı?
-
ya bence başka türk var mı yok mu bilmiyorum ama söylemesinle şarkı
-
ve sen barıştan yanasın ha.işte bu daha da yazık!!!
-
Heh işte şimdi çaktın mı köfteyi ;)