Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ROCK & COKE (LÜTFEN İLGİLENİN)

• agrinn • 11 Ağustos 2006 00:46 • #509045
    "sorsak çoğumuz ismail ykyı bile elimizde olsa bile öldürmeyiz bu derece de olmaz ki"
    he avrıl he
    edison da ampulu bulmuş.haberin var mı?arada sırada yanıyor kafanın üstünde.bak yukarıda:)
  • lena avrıl • 11 Ağustos 2006 00:52 • #509051
    senin ışığın gözlerimi kamaştırdı görmüyorum hiç bişi
  • Necrophilliac • 11 Ağustos 2006 14:52 • #509116
    Arap Dünya'sının bu işe bakmasının siyasi sebepleri var.Peki biz niye susuyoruz?Hayati malzeme yolluyoruz, peki neden barış güc olmuyoruz?

Bunun da siyasi sebepleri var.Bugün barışı sağlamak yarın savaşı getirecek..
  • syarar • 11 Ağustos 2006 15:00 • #509117
    Adamlar çalışıyorlar çabalıyorlar teknolji olarak 100 yıl gerideyiz herşeyi onlardan alıyoruz çiftçi bir sene çalışıyor aldığı para iki üç işlemci parası adamlar petrole ihtiyaç duyuyor ve bedavaya almak istiyor bence bedavaya almanın tek yolu öldürmek ben olanları desteklemiyorum yanlış anlaşılmasın ama çalışmadan da olmuyor diyorum türk milleti olarak yat babam yat yani oturduğumuz yerden olmaz diyorum ama beni de emperyalist yaptınız helal olsun size be
    ortadoğuda yapılanlar tabi ki çok acı ama dediğim gibi bunlar dünyanın gerçekleri büyük balık meselesi ama yanlış ama ahlaki değil orası öyle
  • WoTKaCI • 11 Ağustos 2006 15:03 • #509120
    100 milyonluk arap dünyası neden tükürük kadar israili ezemiyor..neden susuyor? çünkü çıkarlar söz konusu satılmış hükümet büyükleri söz konusu.. herkesin orada bir çıkarı var..zaten yıllar öncesinden oraya sahip olmak için antitezini hazırlamışlar.. bizide içine çekmeye çalışıyorlar.. hazırladıkları ortadoğu haritasına bakın ülekemizin sınırları ne halde..
  • Soulforger • 11 Ağustos 2006 15:12 • #509122
    Emperyalist demedik. Zira emperyalistlerde gözüken insani yönlerde var. Senin yorumunda "insanlık adına" hiç bir şey yoktu!
  • syarar • 11 Ağustos 2006 15:18 • #509125
    aman sizinle mi uğraşacağım ya gidin katılın eylem yapın boş yere çenenizi yorun siz böyle ortamlarda ama üzlüse(m-k) de daha kötü günler bekliyor bizleri
  • Soulforger • 11 Ağustos 2006 15:35 • #509127
    "aman sizinle mi uğraşacağım ya gidin katılın eylem yapın boş yere çenenizi yorun siz böyle ortamlarda ama üzlüse(m-k) de daha kötü günler bekliyor bizleri"

Ne oldu? Ağır geldi galiba? Pek üzülmüşe de benzemiyordun insanların "öldürülmesinden" basit bir olaymış gibi bahsederken?
  • lena avrıl • 11 Ağustos 2006 16:27 • #509133
    çocukların kalemtraşını almak için arkdaşını dövmesi gibi bir olay bu
    tabii israilin yaptığı çok daha ciddi lay etmek için demedim

sonuçta insanlar ölüyolar ve eylemmi yapalım yapsak ne oluyor hıh
  • rockci_kiz • 11 Ağustos 2006 18:05 • #509146
    susmak herzaman kötüdür örnek irak bes yil filan oldu galiba ordaki savas iste bakiniz herkes ordaki savasa alisti zamaininda ne protestolar yapildi alistik o savasa hergün orda birisi öldügünü biliyoruz bu ayni söyle bi durum yan komsun hergün esini ve cocuklarini o kadar cok dövüyorki kadin evden cikamaz hale geliyor sen bunu bildigine ramen kadina ve cocuklarina yardim etmiyorsun önce gidiyordun ama adam sana ne dediginden susmaya basliyorsun ve baskasin acisini izliyorsun ve susuyorsun alisiyorsun artik normal oluyor senin icin iste buda gösteriyorki artik insanlarin savas a monoton normal birsey gibi bakmasini sagliyor irak i unutduk simdi yeni bir savas basliyor unutmamak gerek herzaman göz önünde olmasi gerek böyle seyler irakda hala insanlar öldügünü unuturmamak gerek nerde olursA olsun protesto etmek gerek insanlar alismasin sabah haberlerinde iki kisi daha sehit oldu duymaya